Azerbeidzjan

Rondreis Azerbeidzjan

Verbazingwekkende mix van tegenstellingen en contrasten

Rondreizen in Azerbeidzjan is een ontdekkingsreis door een land van tegenstellingen en  contrasten. Bezoek de kosmopolitische hoofdstad Baku, ontdek de dramatische landschappen van de Kaukasus en waan je in schilderachtige dorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan en je de enige toerist bent.

Hoofdstad:
Bakoe
Inwoners:
7.911.974
Oppervlakte:
86.600 km2
Beste reistijd:
mei, juni, september en oktober
Tijdsverschil:
3 uur later
Vliegtijd:
7:15uur
Natuur
8/10
Cultuur
8/10
Strand
1/10
Steden
7/10
Eten
6/10
Actief
8/10

Video's van Azerbeidzjan

Reisorganisaties met reizen naar Azerbeidzjan

Reizen naar Azerbeidzjan

Rondreis AZERBAIJAN, GEORGIË EN ARMENIË - 23 dagen; Hoogtepunten van de Kaukasus

Rondreis AZERBAIJAN, GEORGIË EN ARMENIË - 23 dagen; Hoogtepunten van de Kaukasus

In een van de verste uithoeken van Europa liggen drie bijzondere landen, elk met een eigen identiteit en duizenden jaren geschiedenis. In Azerbaijan ontwikkelt de hoofdstad Bakoe zich snel door inkomsten uit gas en olie, terwijl je buiten de stad heel ver terug in de tijd lijkt te gaan. Van de Kaspische Zee reis je het ruige Kaukasus gebergte in, het thuisland van vele oude volkeren en net zo veel mythes en legendes. Georgië en Armenië zijn de oudste christelijke landen ter wereld met kerken en de kloosters op de mooist denkbare plaatsen. Je verblijft niet alleen in steden, maar ook in dorpen waar je overnacht in door families gerunde guesthouses. Wandelaars hebben de keuze uit verschillende optionele tochten, terwijl liefhebbers van cultuur zich geen moment zullen vervelen met de vele kastelen, kerken en kloosters. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, de diverse keukens uit de Kaukasus zullen menigmaal een glimlach op je gezicht brengen.
Koning Aap
vanaf
€ 2.395
Rondreis AZERBAIJAN - 9 dagen; Land van eeuwige vlammen

Rondreis AZERBAIJAN - 9 dagen; Land van eeuwige vlammen

9 dagen
Groepsrondreis
Als reisbestemming is Azerbaijan totaal onbekend en dat is niet terecht. Je treft in één van ’s werelds snelst groeiende economieën absurde tegenstellingen. In de kosmopolitische hoofdstad Bakoe verrijzen megalomane gebouwen buiten de authentieke, monumentale binnenstad. Op het platteland lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Ervaar zelf tijdens je Azerbaijan rondreis dat aan de rand van Europa veel moois te zien is.
Koning Aap
vanaf
€ 1.395
s
- s

Beoordelingen van Azerbeidzjan

Wat zijn de Azerbeidzjan ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Azerbeidzjan.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.