Home
Blog
Reisadviezen
Airlines met beste entertainment

Airlines met beste entertainment

op 25 juni 2013
1 minuut leestijd
Airlines met beste entertainment

De aan- of afwezigheid van goeie entertainmentopties in een vliegtuig kan je vlucht maken of breken. Welke airlines staan bekend om hun vermaak in de lucht? Wij tippen er drie.

De aan- of afwezigheid van goeie entertainmentopties in een vliegtuig kan je vlucht maken of breken. Welke airlines staan bekend om hun vermaak in de lucht? Wij tippen de volgende maatschappijen.

Virgin America
Tsja, Virgin is van oudsher een entertainmentbedrijf, geen wonder dat de vliegtak boordevol fun biedt. Zo biedt Virgin een makkelijk bedienbaar navigatie-touch-screen-systeem waarmee je onder meer kunt communiceren met anderen in het vliegtuig. Natuurlijk staat deze ook boordevol met de nieuwste films, satelliet-tv, muziekvideo’s, radio, games, Google Maps enzelfs e-books. Alles is te zien op een 9-inch beeldscherm, vergelijkbaar met een iPad. 

JetBlue
Iedere passagier krijgt de beschikking over LiveTV en DirecTV (36 kanalen), 100 radiozenders en talloze bioscooppremièrefilms - voor $5.99 per film, dat dan wel. Binnenkort biedt JetBlue waarschijnlijk ook wifi aan in al haar vliegtuigen. Kun je appen met het thuisfront of een Facebookpost doen vanuit de lucht! 

Singapore Airlines
Singapore heeft het fantastische  KrisWorld-entertainmentsysteem met vele nog te verschijnen speelfilms, audio, tv-programma’s, games en radiokanalen. En: er is een USB-poort waardoor je het systeem kunt gebruiken als personal media player, photo viewer of PDF-reader. In sommige vliegtuigen is keuze uit ruim tachtig films, honderden cd’s en tientallen audiobooks!

Meer blogs