Home
Reizen zoeken
R

3 Rondreizen naar Zweden met Voigt Travel

1 t/m 3 van 3 rondreizen getoond
Het beste van Lapland fly & drive

Het beste van Lapland fly & drive

8 dagen
Fly-drive
Lapland biedt veel diversiteit, zowel in haar landschap, als in activiteiten en belevenissen. Van juni tot en met half augustus schijnt hier 24 uur de zon. Genoeg tijd dus om de verschillen te ontdekken van deze avontuurlijke bestemming! De reis start in de ochtend vanaf Rotterdam The Hague airport, vanaf waar je naar Skellefteå vliegt, in Zweden. De huurauto staat voor je klaar, dus de reis kan van start! Over de zilverweg rij je naar Arvidsjaur. Bezoek in de middag de bijgelegen Lappstaden en de kerk van Arvidsjaur. Na één nacht rij je naar het noorden en verblijf je bij Lappeasuando, gelegen aan de rivier. Vanuit Zweden reis je via Finland naar Gargia in Noorwegen. Op weg naar Noorwegen zie je het landschap veranderen van bossen naar uitgestrekte vlaktes. Bij aankomst bij Gargia voel je je direct thuis en is de hot-tub al voor je opgewarmd. Wil je graag kennismaken met husky’s? Vraag de eigenaresse Sølvi of je haar huskyfarm kan bezoeken. Ieder jaar doet zij mee aan diverse huskyraces. De volgende dag staat niets op de planning. Geniet van het prachtige landschap of bezoek de stad Alta. Na twee nachten verlaat je Noorwegen en ga je op weg naar Finland. De eerste nacht breng je door in Fell Centre Kiilopää, en daarna een nacht in Luosto. Een echte aanrader is een bezoek aan de amethistmijn in Luosto. Na twee nachten in Finland reis je door naar Zweden. Je verblijft de laatste nacht in de plaats Skellefteå, voordat je terugvliegt naar Nederland.
Voigt Travel
vanaf
€ 995
Onontdekt Zweden fly & drive

Onontdekt Zweden fly & drive

8 dagen
Fly-drives
Noord-Zweden is één van de ruigste bestemmingen van Scandinavië. De afwisseling tussen bossen, bergen en een indrukwekkende kust zal daarom ook nooit vervelen. Wees te gast bij de gastvrije bewoners uit Zweden, die je graag adviseren wat je in de omgeving kan doen. Na een actieve dag kan je aansluiten voor een heerlijk Zweeds diner van hoge kwaliteit en genieten van een sauna. Op woensdagochtend vlieg je rechtstreeks van Rotterdam The Hague Airport naar Skellefteå, Zweden. Op deze kleine luchthaven staat de huurauto voor je klaar, zodat je direct op pad kan. Via de bossen en meren reis je naar de eerste bestemming Arjeplog. Met uitzicht op het diepste meer van Zweden voel je je direct thuis. Arjeplog is ideaal voor een actief verblijf. Voor de eerste dag is de mountainbike al voor je gehuurd. De overige dagen kan je kiezen tussen wandelen, kanoën of een helikoptervlucht. Na drie nachten is het tijd voor de volgende accommodatie, Tärnaby. Ook hier heb je weer een prachtig uitzicht op een meer en de bergen. Deze locatie is niet alleen een bekende wintersportplaats, maar heeft ook veel te bieden in de zomer. De eerste avond tijdens een avondwandeling met gids, hoor je hier alles over. Houd je van wandelen, vraag dan zeker naar de mogelijkheden met of zonder gids. Na 2 nachten is het tijd voor de laatste bestemming Burträsk. De omgeving is hier totaal verschillend dan het vorige verblijf. Bezoek de kaasboerderij van Vasterbotten of huur een kano. Liever een dag naar een kerkdorp? Bezoek dan Lövanger. Na een indrukwekkende week, laat je helaas Zweden achter je en vlieg je rechtstreeks terug naar Nederland!
Voigt Travel
vanaf
€ 995
Zweeds Lapland en de Noorse kust fly & drive

Zweeds Lapland en de Noorse kust fly & drive

15 dagen
Fly-drive
Reis door een van de meest bijzondere en diverse regio’s van Scandinavië: Zweeds Lapland en Helgeland in Noorwegen. Een fijne afwisseling tussen actief zijn en cultuur, in deze regio vind je namelijk nog veel terug van de Sami-cultuur. Verblijf in kleinschalige verblijven buiten de gebaande paden en laat je verwennen door de vriendelijke bevolking, zij laten je graag deze mooie regio ontdekken! Met Transavia vlieg je vanaf Rotterdam The Hague Airport met een rechtstreekse vlucht naar de kleine luchthaven Skellefteå, waar de huurauto gelijk al voor je klaar staat. Zo kun je direct op pad naar het eerste verblijf in Arvidsjaur. Maak bijvoorbeeld een wandeling naar een warmwaterbron en bezoek de Lappstaden, op loopafstand van je verblijf. Na twee nachten vervolg je de reis naar Arjeplog, gelegen tussen prachtige meren. In Arjeplog vind je nog veel Sami-geschiedenis en is de omgeving erg geschikt om actief bezig te zijn, een mountainbike is daarom voor de eerste dag al inbegrepen. Na drie nachten is het tijd om het merengebied achter je te laten en de reis te vervolgen naar de Noorse kust, waar je in de stad Mo i Rana verblijft. Deze regio is vooral bijzonder vanwege de vele eilanden die je kunt bezoeken. Na 2 nachten reis je door naar de bergen van Tärnaby. De regio heeft veel te bieden in de zomer en staat bekend om de diverse mogelijke wandelingen, zowel met als zonder gids. Tijdens de wandeling op de eerste avond hoor je hier alles over. Je verblijft hier drie nachten. Vervolgens reis je door naar Granö, rustig gelegen in het bos en kom hier helemaal tot rust. Liever actief bezig zijn? Bouw dan je eigen vlot of kies voor een heerlijke wandeling in de natuur. In Burträsk, waar je twee nachten verblijft, vind je het Västerbottenkaas-bezoekerscentrum waar je de kaas met al je zintuigen ervaart. Na deze 2-weekse reis ben je helemaal bijgekomen en kom je thuis met mooie herinneringen uit deze bijzondere regio.
Voigt Travel
vanaf
€ 1.695