Home
Reizen zoeken
R

3 Rondreizen naar Noorwegen met Voigt Travel

1 t/m 3 van 3 rondreizen getoond
Dwars door Lapland en fjorden fly & drive

Dwars door Lapland en fjorden fly & drive

15 dagen
Fly-drive
Misschien wel de meest diverse rondreis die je kunt maken in Noord-Scandinavië. Elke dag reis je van verbazing naar verbazing, van een romantische bungalow in het Nationaal Park van Luosto naar het drielandenpunt in Kilpisjärvi met grote groepen rendieren. Van het bijna Caribische Senja naar de walvissen op de Vesterålen, om daarna je weg te vervolgen naar de fotogenieke Lofoten en dan het Zweedse hooggebergte. Alle bijzondere accommodaties, huurauto en zelfs de walvissafari zijn voor je geregeld. Deze vakantie staat in het teken van verblijf op bijzondere locaties. Ongewone locaties, anders dan anders. Geniet van de prachtige natuur in het Nationaal Park van Luosto. Bewonder de idyllische eilanden van het spectaculaire Senja, de Vesterålen en de fotogenieke Lofoten. Wat dacht je van kajakken tussen de fjorden of heerlijk wandelen in een Zweeds of Fins Nationaal Park? Er is genoeg tijd om allerlei activiteiten te ondernemen. Een walvissafari per RIB-boot vanuit Andenes is inbegrepen.
Voigt Travel
vanaf
€ 2.095
Het beste van Fjord Noorwegen

Het beste van Fjord Noorwegen

14 dagen
Autorondreis
Tijdens deze rondreis met eigen auto verblijf je in vijf totaal verschillende regio’s met elk hun eigen charme. Op deze manier krijg je een veelzijdig beeld van Noorwegen en kun je alles zien en ervaren dat het land zo bijzonder maakt. Blauwgroene fjorden, watervallen, bergmeertjes, gletsjers, sneeuwvlakten, staafkerken en traditionele huisjes met grasdaken. Vanuit de sfeervolle accommodaties kun je diverse activiteiten ondernemen in de directe omgeving of schitterende dagtochten maken. Maak een mooie wandeltocht, reis met het beroemde Flåm treintje of ga mee op een cruise over de Nærøyfjord. Je verblijft tijdens deze reis in comfortabele hotels waarbij het diner op dag van aankomst al voor je geregeld en inbegrepen is. De laatste drie nachten verblijf je in een knusse bungalow met prachtige uitzicht over het glooiende landschap. Vanuit Hirtshals in Denemarken vaar je met Fjord Line naar Hanzestad Bergen, van waar je naar de eerste accommodatie rijdt, direct aan de imposante Sognefjord gelegen. Aansluitend doe je alle hoogtepunten binnen het fjordengebied aan; van de Nordfjord, Briksdalsbreen, Geirangerfjord en de duizelingwekkende Trollstigen tot aan de staafkerken van Lom en Urnes, Flåmsbanen en de Nærøyfjord. Aan het einde van de reis vaar je ’s middags met Fjord Line terug vanuit de haven van Bergen en geniet je zo nog een keer van een korte fjordcruise langs de Noorse westkust.
Voigt Travel
vanaf
€ 1.695
Noordkaap, Lofoten en Lapland fly & drive

Noordkaap, Lofoten en Lapland fly & drive

15 dagen
Fly-drive
Ben je romantisch aangelegd? Voel je je aangetrokken tot de ruige wildernis, maar verlang je ook naar schilderachtige dorpjes in de fjorden en fleurige vissersboten langs de steigers? Dan heb je een date! Je vliegt naar Rovaniemi en leert tijdens jevakantie in het uiterste noorden van Scandinavië niet alleen de toendra en de taiga van Fins Lapland kennen, maar bezoekt ook de Noordkaap en je vervolgt de route dan via de fjorden van Noord-Noorwegen naar de schitterende eilandengroep de Lofoten. Wij garanderen je dat deze reis voor altijd op je netvlies gebrand zal staan! Met een rechtstreekse vlucht reis je naar het noorden van Fins Lapland. Hier krijg je een goede indruk van de Sami cultuur. De route gaat naar het uiterste randje van Europa, de Noordkaap. Langs de fjorden met mooie uitzichten en gezellige plaatsjes reis je naar de Lofoten. Tijdens de rondreis heerlijk genieten van de prachtige natuur, overnachten in rode vissershuisjes, luieren op de parelwitte stranden of mooie wandeltochten maken. Vervolgens ga je via Zweeds Lapland terug naar Rovaniemi.
Voigt Travel
vanaf
€ 1.875