Verenigd Koninkrijk ervaringen

De Verenigd Koninkrijk ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Verenigd Koninkrijk,

Er zijn 23 ervaringen met Verenigd Koninkrijk geplaatst.

Natuur & omgeving
7.7
Cultuur
8.1
Stranden
7.2
Steden
8.8
Eten & drinken
7.7
Activiteiten
8

Beoordelingen van Verenigd Koninkrijk

Wat vinden anderen van rondreizen in Verenigd Koninkrijk?
8,0

Heerlijk romantisch weekend weg met partner, genieten van natuur en geschiedenis.

Verenigd Koninkrijk
09-02-2017

Avebury stonecircle, Salisbury Cathedral, pubs, wandelingen, prachtige natuur. Engeland is in bezit van prachtige eeuwenoude dorpjes, natuur, mysterieuze plekken waaronder de stonecicrle, deze ligt vlakbij Stonehenge. Ook de architectuur is er prachtig, eeuwenoude kerken en gebouwen. Vriendelijke mensen en de klachten over het Engelse eten zijn allang niet meer van deze tijd. Veel goede restaurants en als je even zoekt fantastische pubs met eerlijk en huisgemaakte verse pubgrub, zo eet je voor een kleine prijs een heerlijke maaltijd.

Renske Creuwels
Gereisd met partner in February 2017
9,4

Een onvergetelijke stedentrip naar Londen

Verenigd Koninkrijk
09-02-2017

Wij hebben in april 2016 een stedentrip naar Londen gemaakt. We hebben in totaal drie dagen veel gezien en bezocht. Alle bezienswaardigheden af gegaan en vooral genoten van al het moois om ons heen. Londen is een hele prettige stad om eens te bezoeken. Er zijn veel bezienswaardigheden. Er is genoeg te doen voor iedereen, jong of oud. De Engelse zijn vooral erg vriendelijk en mocht je ergens niet uit komen met bijvoorbeeld het OV. Ze staan er altijd klaar voor om de toeristen weg te wijzen en te helpen waar nodig. Kortom; een hele leuke, inspirirende en vooral zorgeloze stedentrip! Wij raden het iedereen aan!

April van Straten
Gereisd met partner in April 2016
7,2

Stedentrip Londen

Verenigd Koninkrijk
31-01-2017

Londen is een stad die je een keer gezien moet hebben. Ik zou alleen niet rondom de kerst gaan, veel te druk! Je kon niet fatsoenlijk op straat lopen of op je gemak winkelen. Het is wel een leuke stad met veel dingen om te bezichtigen

Japke nijholt
Gereisd met partner in December 2013
7,3

Groepsreis wandelen in wales

Verenigd Koninkrijk
Groepsrondreis met Djoser
14-01-2017

Mooie wandelingen langs kustpact. Beklimming mount snowdon is een absolute aanrader (bij mooi weer-prachtig uitzicht). Groepsreis met leuke mensen. Heel gezellig en deskundige begeleiding

M. Janse
Alleen gereisd in July 2015
5,3

Geweldig

Verenigd Koninkrijk
Autorondreis met TUI
09-01-2017

Heel veel leuke dingen goud zoeken musea bezoeken stranden en lekker winkelen in leuke dorpjes

Ria Vermaas
Gereisd met partner in August 2017
8,8

Een super leuke tijd gehad in london

Verenigd Koninkrijk
19-01-2016

Ik ben samen met mijn vriendin het weekend voor kerstmis naar london geweest. dit was echt super al die lampjes en versieringen het heeft wat magisch. er is ook echt extreem veel te doen in london zelf. we hebben een dag gehad waarbij we express geen metro gebruikte maar van de ene kant van london naar de ander kant van london gingen lopen puur om zo veel mogelijk te zien en te doen aan het einde waren we zo op maar het was wel een fantastische dag. de tweede dag hebben we dingen gedaan die we echt nog graag wilden zien zoals bijvoorbeeld de kroonjuwelen en het karretje van Harry potter in Kings cross station.
en de laatste dag hebben we nog gewinkeld in piccadilly circus en harrods kort om super trip.
en zeker een aanrader . we zaten in hotel the tower en n en ze hadden een meer dan prima engels ontbijt elke ochtend en alles was van af daar meer dan goed bereikbaar metro 2 minuten lopen en nog minder voor de bussen. en het beste is nog wel dat mocht je aan de goede kant van het hotel zitten dat je uitzicht hebt op de tower bridge als je wakker word want die staat er gewoon naast .

Matthijs de Kivet
Gereisd met partner in December 2015
10

Superrrrr stedentrip!

Verenigd Koninkrijk
19-01-2016

Mijn vriend en ik zijn samen naar London geweest en wij hebben werkelijk waar (bijna) alles gezien en gedaan. Wat is London een geweldige stad. Daarnaast zaten we in het Tower hotel en een woord: wauw! Ontzettend vriendelijk en gastvrij personeel, goede/schone kamers, goed ontbijt en een super bar. Ondanks dat het 3 dagen waren voelde het als een super vakantie! Bedankt Tui voor het goede organiseren!

Emie bronsems
Gereisd met partner in December 2015
9,0

In love with LONDON!

Verenigd Koninkrijk
Singlereis met TravelBird
12-01-2016

Ik ben verliefd geworden op deze stad. Mijn stad, mijn lievelingsplek.
Ik ben in de meivakantie voor 5 dagen, alleen naar Londen geweest.
Daar heb ik samen met een vriendin die daar woont Londen bekeken, ik ben verliefd geworden.

De mooie bezienswaardigheden, de lieve mensen, behulpzame mensen.. lekker eten!!
Wel duur, maar het is het waard!!

Elif
Alleen gereisd in May 2015
8,4

Top citytrip Londen: voor altijd verliefd!

Verenigd Koninkrijk
Individuele rondreis met TUI
06-01-2016

In juli weer naar Londen geweest en wat was he weer leuk! De stad is goed bereisbaar met de 'tube' als je eenmaal door hebt hoe de lijnen werken. Met een oystercard ligt heel groot Londen aan je voeten. De stad bruist, is druk en rustig tegelijk. Je kan er lekker eten,cultuur snuiven, het echte Londen leren kennen en sinds enige tijd zelfs met de trein naar Leavsden voor een kijkje in de wereld van Harry Potter dat meer dan de moeite waard is!
Ik ben voor altijd verliefd op Londen en kom er graag nog vaak terug!!

A.L.Ouburg
Gereisd met partner in July 2015
8,8

U.K. Zo Dichtbij en oh zo prachtig

Verenigd Koninkrijk
04-01-2016

Aantal jaar geleden een stedenstrip naar Newcastle gemaakt, en dit smaakt zeker naar heel veel meer van de U.K.

Remco Delissen
Gereisd met partner in June 2016
8,2

Londen place to be

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

Londen prachtige cultuurrijke stad met gezellige pubs en je kan er goed shoppen!

Daniek van den Eijnden
Gereisd met vrienden in May 2021
8,3

Rondreis door Zuidwest Engeland

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

Samen met het gezin een rondreis met eigen auto gemaakt door het zuidweste van het Verenigd Koninkrijk. We hebben heel veel cultuur gesnoven hele mooie natuur gezien. Naastbeen aantal andere mooie kastelen natuurlijk ook het kasteel van King Arthur bezocht en geslapen in traditionele Britse herbergen. In de oceaan gezwommen en met de Ferry overgestoken. Geweldige vakantie gehad .

Janneke Scholts
Gereisd met gezin in May 2021
8,2

Taal- en werkreis in Bournemouth

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

Bournemouth is een erg mooie stad met een ongelooflijk mooi strand en twee verschillende pieren. Ze hebben erg goede hotels en het is zeker een aanrader om een keer een kijkje te nemen in deze badplaats. Verder is het erg makkelijk om vanuit bournemouth met openbaar vervoer naar andere steden te reizen, zoals Southampton. Ook erg leuk is om naar het New Forest park te gaan (ligt er ongeveer naast) of naar Isle of wight.

Michelle
Alleen gereisd in May 2021
7,8

Midweek Londen

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

Heerlijke stad, zeker voor herhaling vatbaar!
Heel veel hoogtepunten gezien.
Lopend en met de metro de hele stad door.

Maaike
Gereisd met partner in May 2021
8,2

Modern en oud bij elkaar, lekker gezellig!

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

Groot-Brittanië heeft een mooie, rustgevende natuur. Met de o zo bekende schattige cottages. Daartegenover staat de stad Londen waar je je absoluut niet kunt vervelen. Shoppen, historie, creativiteit, educatie, rust: je kunt het er allemaal vinden!

Milou Aben
Gereisd met partner in May 2021
7,2

Stedentrip London

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

heerlijk shoppen en de pub in

Nadia
Gereisd met partner in May 2021
6,8

Londen is een bruisende stad!

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

In Londen moet je niet te veel prachtige gebouwen, mooie vergezichten en mooie pleinen verwachten. Maar toch is Londen een bruisende stad! Waarom? Omdat deze stad LEEFT! Er zijn ontzettend veel activiteiten en bezienswaardigheden. Natuurlijk de Big Ben, de Tower Bridge, maar ook de Tower of Londen is erg leuk om rond te lopen! Daar komt bij dat Londen op 1 uur vliegen van Amsterdam ligt, dus een citytrip naar Londen moet je gedaan hebben!

Josephine de Nooijer
Gereisd met vrienden in May 2021
8,2

Londen

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

5 dagen naar Londen met een goede vriendin. Echt een super week gehad heel veel culturele bezienwaardigheden, leuke activiteiten zoals the london eye en een rondvaart over the theems. Goede restaurants met veel keus. Een geweldige stad!

Nienke veringa
Gereisd met vrienden in May 2021
6,3

London it is!

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

Van Dover naar London gereden en daar een aantal dagen verbleven. Wat een heerlijke stad om er een paar dagen te verblijven. De Big Ben, Buckingham palace, Tower bridge, tower of londen en de londen eye. Jaja, allemaal zeer toeristisch, maar daardoor niet minder mooi om te bewonderen.

Mariel Sustrunck
Gereisd met gezin in May 2021
7,3

London is the place for me!!!!

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

super stad! Multi culturele stad!

Rinskje van der Wal
Gereisd met vrienden in May 2021
9,4

Week londen

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

dat was ook en hele leuke reis .
Samen Met vriendin ook tourtjes gedaan , de stad bezocht en gek gewinkeld dus was perfect !!

Adriana santos López
Gereisd met vrienden in May 2021
7,2

London en New Castle

Verenigd Koninkrijk
30-09-2015

Lekker met de boot vanuit IJmuiden naar New Castle, op de boot vermaak je je prima met live muziek, bioscoop, restaurants, winkeltjes, casino en de bar, echt super gezellig! New Castle vond ik vooral leuk om te shoppen, cultuur hebben wij daar niet gesnoven maar er waren ook zeker een aantal mooie gebouwen om te bezichtigen. En dan London! Hier ben ik nu 2x geweest en 2x heb ik het super leuk gehad! 1x vlak voor kerst, alles is gezellig de winkels zijn tot laat open dus na het cultuur snuiven kan je nog lekker je kerstinkopen doen en niet te vergeten winter wonderland! Dat is zo ontzettend leuk! Je kan het vergelijke met de Duitse kerstmarkten, overal kraampjes met lekker eten, mooie spulletjes en gluwijn! Er zijn hier genoeg mogelijkheden en een hele kermis zit er aan vast! Met kerst ben ik ook een x in Londen geweest, alles maar dan ook echt alles is dicht, er zijn geen restaurants open op 1e kerstdag, geen bioscopen of clubs helemaal niks, dit is echt een familiedag, 2e kerstdag of te wel boxingday is een gekkenhuis! Heel Londen is in dat stad te vinden, je kan het beste lopend gaan, met de bus kom je er niet doorheen haha dit is super om een x mee te maken, super veel kortingen maar ook super veel mensen! Ook hier moet je zijn geweest

Mandy kloos
Gereisd met partner in May 2021
9,0

Huwelijks aanzoek in Dorset

Verenigd Koninkrijk
17-02-2015

Afgelopen zomer is het bijna in heel Europa slecht weer geweest behalve in het zonnige Engeland! Als echte anglofiel ben ik ten huwelijk gevraagd op de cliffen van West Bay (uit de BBC serie Broadcurch)! Engeland is iets voor jou als: je het best functioneert met een gemiddelde temperatuur van 23 graden / je van natuur en cultuur houdt / je houdt van stranden mits je wil zonnen, met die vele kiezelstenen ligt het niet heel lekker, maar wees gerust in weymouth heb je sowieso een zandstrand

Maaike
Gereisd met partner in May 2021

Heb jij een rondreis gemaakt in Verenigd Koninkrijk?

Help andere reizigers en plaats een beoordeling met jouw ervaringen.