Moldavië

Rondreis Moldavië

Waar de tijd beweegt op het ritme van de natuur

Het Oost-Europese Moldavie is een ongerept land vol verrassingen! Hier maak je kennis met een groen en rustig land, rijk aan traditie en een fascinerende historie. De levendige hoofdstad Chisinau , goede wijn, vriendelijke bevolking en authentieke gerechten maken rondreizen in Moldavië compleet!

Hoofdstad:
Chisinau
Inwoners:
4.455.421
Oppervlakte:
33.843 km2
Beste reistijd:
mei t/m augustus
Tijdsverschil:
1 uur later
Vliegtijd:
4:00 uur
Combineren:
Natuur
9/10
Cultuur
8/10
Strand
7/10
Steden
8/10
Eten
7/10
Actief
7/10

Video's van Moldavië

Reisorganisaties met reizen naar Moldavië

Reizen naar Moldavië

Rondreis MOLDAVIË, TRANSNISTRIË EN GAGAOEZIË - 9 dagen; Door de tuin van de Sovjet-Unie

Rondreis MOLDAVIË, TRANSNISTRIË EN GAGAOEZIË - 9 dagen; Door de tuin van de Sovjet-Unie

9 dagen
Onbekend Moldavië werd de tuin van de Sovjet-Unie genoemd. In het glooiende landschap bevinden zich ’s werelds grootste ondergrondse wijnkelders, maar ook karakteristieke dorpjes en eeuwenoude kastelen en kloosters. Het éénzijdig onafhankelijk verklaarde Transnistrië wordt als republiek door bijna niemand erkend en houdt vast aan de tijden van de Sovjet-Unie. Hamers en sikkels, standbeelden, parades en een eigen munteenheid maken dit een bijzondere bestemming. De autonome regio Gagaoezië en haar bewoners ontvangen je graag. In hun hoofdstad Comrat en het dorpje Besalma ervaar je de Gagaoezische cultuur.
Koning Aap
vanaf
€ 1.095
Rondreis Moldavië & Transnistrië, 8 dagen

Rondreis Moldavië & Transnistrië, 8 dagen

8 dagen
Rondreis door een bijzonder en nog onbekend land Een combinatie van eeuwenoude cultuur met moderne geschiedenis Proef de heerlijke wijnen die Moldavië rijk is Ontmoeting met een monnik in het Noul Neamt-klooster
Djoser
vanaf
€ 1.095
Groepsrondreis Roemenië, Moldavië, Transnistrië en Oekraïne

Groepsrondreis Roemenië, Moldavië, Transnistrië en Oekraïne

Tijdens deze rondreis reizen we van Boekarest naar Kiev. We maken kennis met kleurrijke steden, wildlife in Deltagebied, kloosters en kerken en Sovjet historie in verschillende landen in Oost-Europa. Daarnaast genieten we van de lokale traditionele keuken en proeven we van overheerlijke Moldavische wijn. We hebben beschikking over een privébus. Van Odessa naar Lviv pakken we een nachttrein en van Lviv naar Kiev reizen we overdag per trein. Uiteraard bezoeken we de indrukwekkende Exclusion zone van Tsjernobyl.
Sawadee
vanaf
€ 1.799

Beoordelingen van Moldavië

Wat zijn de Moldavië ervaringen van andere reizigers? Lees hier 0 reviews, gebaseerd op ervaringen tijdens hun rondreizen in Moldavië.
Natuur & omgeving
n.v.t.
Cultuur
n.v.t.
Stranden
n.v.t.
Steden
n.v.t.
Eten & drinken
n.v.t.
Activiteiten
n.v.t.