Witropa Travel

De rondreis Costa Rica Expert!

Witropa Travel

Costa Rica specialist Witropa Travel is gevestigd in Costa Rica zelf. Dankzij ruime ervaring, groot enthousiasme en perfecte lokatie verzorgt Witropa Travel de rondreis op maat van je dromen.

Dankzij ruime ervaring, groot enthousiasme en perfecte lokatie verzorgt Witropa Travel de rondreis op maat van je dromen.

Of je nu opzoek bent naar een avontuurlijke individuele rondreis of een relaxte luxe rondreis met je gezin, Witropa Travel is de juiste keuze als het gaat om rondreizen door Costa Rica!

Bij Witropa Travel willen we dat onze klanten een zorgeloze rondreis door dit prachtige land beleven en het ware Pura Vida mogen ervaren.

Witropa Travel is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Witropa Travel reizen
Accommodatie
8.9
Vervoer
9.2
Reisleiding
9.5
Prijs / Kwaliteit
9.1
Algemeen
9.3
Bezoek Witropa Travel
Opent in nieuw scherm

Witropa Travel rondreis bestemmingen

Beoordelingen van Witropa Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Witropa Travel?
8,8

Fantastisch!!!

Costa Rica
Familiereis met Witropa Travel
22-03-2023

Wat hebben wij een fantastische reis gehad met onze 2 kinderen van 11 en 13 jaar. We hadden een leuk programma samengesteld met ook leuke activiteiten voor de kinderen ertussen. Alles was top geregeld. Een dag na aankomst kregen we een appje van Marlot, fijn om een contact persoon te hebben stel dat er wat zou zijn! Marlot reageerde altijd snel voor die 2 keer dat we het nodig hebben gehad. Wat een ervaring ook voor onze kinderen,we kijken voldaan terug op onze mooie reis. Bedankt voor deze geweldige kennismaking met Costa Rica!!

Simone
Gereisd met gezin
8,6

Fantastisch!!!

Costa Rica
Autorondreis met Witropa Travel
19-03-2023

In één woord: fantastisch!!!
Wat valt er aan toe te voegen? Vanaf het eerste contact was er een prima klik. Een mailtje werd direct beantwoord met “ik maak even iets af en bel je terug”. Twintig minuten later volgde het belletje dat zomaar 1 uur en 15 minuten duurde. Marlot nam vanuit Costa Rica alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Ondanks de korte voorbereidingstijd van 3 weken ontvingen wij een compleet reisschema naar wens met alle overnachtingen en excursies geregeld. Ook tijdens onze geweldig mooie reis was er regelmatig contact met Marlot en stond ze altijd voor ons klaar. Aan het einde van onze trip hebben we op het strand van Manuel Antonio Marlot persoonlijk voor al haar hulp kunnen bedanken.

Anja en Fred Boon

Anja Boon
Gereisd met partner
9,4

Honeymoon in Costa Rica

Costa Rica
Individuele rondreis met Witropa Travel
19-03-2023

Wij hebben dankzij witropa een hele mooie rondreis gemaakt door Costa Rica. Onze huwelijksreis werd vooraf uitgestippeld rekening houdende met onze wensen. Het was een mooie afwisseling van bestemmingen. Onze persoonlijke favorieten zijn toch wel Tortuguero en Samara 😊 Ook willen we een persoonlijk bedankje richten aan Marlot die altijd bereikbaar was voor vragen ter plaatse en voor de heerlijk kokosnoot bij onze surfles!

Troch Nicolas - Fiers Evelyn
Gereisd met partner
9,6

Onvergetelijke, fantastische rondreis Costa Rica !

Costa Rica
Autorondreis met Witropa Travel
09-03-2023

Rondreis Costa Rica 29/1 tm 15/2
Een supergave, fantastische rondreis, wat een belevenis!!
Van het begin tot het eind genoten van wat we allemaal gezien en gehoord hebben.
Zo'n mooie flora en fauna nog nooit gezien!!
Het contact vooraf en tijdens de reis met Marlot was heel fijn en de laatste dag naar het vliegveld heb je ons goed geholpen, dank daarvoor. Ook de tussentijdse gesprekken via WhatsApp verliepen vlot.
De navigatie in de auto met de Waze-app is echt een aanrader.
Dit was zeker niet onze laatste keer op Costa Rica want er is nog veel meer moois te zien en te beleven.
De dieren die we gezien hebben, om maar enkele te noemen, Luiaards Apen, Krokodillen, Leguanen, Iguanen, Neusberen, Slangen, Gordeldieren, Allerlei Kikkers en ik vergeet er vast nog veel meer.
De prachtige vogels, groot en klein, zulke mooie kleuren????
We kwamen ogen en oren te kort.
We zeggen tot een volgende keer, want dit was voor ons de mooiste reis die we ooit gemaakt hebben.
Willem en Marlot, dank jullie wel voor deze fantastische reis, Pura Vida !!
Hartelijke groet,
Aat en Aria

Aria Bron
Gereisd met partner
9,3

Costa Rica, da's pura vida

Costa Rica
Autorondreis met Witropa Travel
08-03-2023

voor de 3e keer in Costa Rica, voor de 2e keer met Witropa travel. heerlijk wat een mooie relaxte vakantie. Door met Witropa travel in zee te gaan ben je geheel ontzorgt, en dat dien je ook te zijn bij een vakantie. Alles was geregeld, een fijne auto die de binnenlanden aan kan, een prachtige routebeschrijving via de mooie, lekkere en handige tips met stops voor onderweg. En deze gingen naar prima resorts, hotels of bungalows. De excursies waren prima verzorgd. Had je ergens een probleem dan kon je via de app contact leggen en binnen een half uurtje was je geholpen. Telkens als we in Costa Rica uit het vliegtuig stappen, dan voelt dat als thuiskomen, de mensen, het klimaat, de flora en fauna en de diversiteit van de mogelijkheden ervaren wij als zeer positief en geeft een bepaalde rust. En met Witropa travel als organisator, geeft dat de rest van de rust, die je nodig hebt om weer bij te tanken na een jaar van toch weer hard werken.
Dank Willem en dank Marlot, voor de goede zorgen.

René en Annette
Gereisd met partner
Alle ervaringen met Witropa Travel