Riksja Travel ervaringen

De Riksja Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Riksja Travel gemaakt hebben.

Er zijn 252 ervaringen met Riksja Travel geplaatst.

Accommodatie
8.7
Vervoer
8.8
Reisleiding
8.9
Prijs / Kwaliteit
8.6
Algemeen
9

Beoordelingen van Riksja Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een rondreis met Riksja Travel hebben gemaakt?
8,6

Huwelijksreis door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Wij hebben voor onze huwelijksreis een rondreis gemaakt door Zuid-Afrika met riksja travels. Het was een fantastische reis en alles was super geregeld. Na onze aankomst in johannesburg werd de huurauto naar ons hotel gebracht en zijn we begonnen aan onze rondreis. we hebben het gevoel dat we de mooiste plekken in Zuid-Afrika hebben bezocht en een heleboel hebben gezien. Alles was perfect geregeld, van routebeschrijving tot info tot accommodatie. We ontvingen zelf een verrassing op onze eerste hotelkamer voor onze huwelijksreis van Riksja Travel. Een aanrader dus!

Anneke Franken
Gereisd met partner in October 2013
8,8

Vietnam met bouwstenen

Vietnam
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

mooi in elkaar gezette reis. Rekening gehouden met onze wensen.
Alle excursies waren de moeite waard! (Halong Bay, Sapa, Mekong Delta, Chi Chi tunnels)
Persoonlijk zou ik niet teveel nachttreinen boeken, wij zijn avontuurlijk met een wereldreis achter de rug, maar als ervaring is het 1 keer de moeite waard, van de rest baal je ivm de slechte nachtrust en wij zijn beiden ziek (buikgriep) geworden ervan. 
Halong Bay en Sapa mooiste gebieden. Saigon en Hoi An goed te doen qua warmte. Heerlijk en ontspannen ervaren

Eva Groot
Gereisd met partner in September 2013
9,6

Tour Zuid Afrika

Zuid-Afrika
Fly-drive met Riksja Travel
30-09-2015

Volgens ons de betere in deze sector

Synquintyn
Gereisd met partner in October 2013
9,8

Rondreis Thailand en Laos

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Samen met ons gezin hebben we in juli een rondreis door Thailand en Laos gemaakt. Voor de eerste keer een verre reis bij Riksja Travel geboekt.Vooraf veel contact gehad met Riksja om echt een reis uit te stippelen die helemaal aan onze verwachtingen zou voldoen. Ze hebben hun uiterste best gedaan om veel van onze wensen te vervullen. Dus best wel even spannend. Maar wat is het supergoed bevallen. Echt alle afspraken die we hadden gemaakt klopten ook. De hotels waren goed, de gidsen gaven goede informatie en waren erg vriendelijk. De bouwstenen sloten prima op elkaar aan. Een onvergetelijke reis mede door Riksja Travel. Na afloop werd ons gevraagd wat onze ervaring was. Een dikke pluim voor Riksja Travel.

Wiep van Ruiten
Gereisd met gezin in July 2013
8,3

Rondreis Mexico

Mexico
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Wij hebben een onvergetelijke reis gehad. Via mexicoonline.nl hadden we net dat beetje meer.. niet standaard.. en dat stond me wel aan!
Leuke accommodatie's, mooie plekken bezocht en een goed advies!

Tineke ten Napel
Gereisd met partner in June 2013
8,6

Rondreis Sri Lanka en relaxen op Malediven

Sri Lanka
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Dit was de tweede maal dat we een reis boekten via Riksja travel en twee maal is dit zeer goed meegevallen. De reis is volledig naar wens aan te passen en je hoeft je ter plaatse van niets nog iets aan te trekken. Via deze formule kan je ten volle genieten van je vakantie zonder zorgen.

Vanhaverbeke
Gereisd met partner in August 2013
8,8

Go Vietnam

Vietnam
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Onze eerste reis via Riksja, altijd weer spannend hoe een nieuwe organisatie bevalt. Maar hier hebben we geen moment spijt van gehad, alles was tot in de puntjes perfect geregeld. Al vanaf het moment van boeken hadden we een goed gevoel bij Riksja, contact gaat vlot en zeer vriendelijk, en ze willen je helpen waar mogelijk.

Het was een prachtige rondreis met een goede afwisseling van stad, strand, cultuur en natuur. De hotels waren goed, overal vriendelijk personeel.
Ook de excursies waren heel goed geregeld, en vaak nog veel uitgebreider of luxer dan we hadden verwacht van te voren.
Vervoer was ook altijd goed, we hebben nooit op een chauffeur hoeven wachten.

Wij weten het zeker: een volgende keer kiezen we zeker weer voor Riksja.

Marinke
Gereisd met partner in September 2013
8,6

Rondreis door Marokko

Marokko
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Alles was perfect geregeld voor onze rondreis door dit mooie land. Met behulp van de bouwstenen is de ideale reis voor ons samengesteld. Zowel het land als de organisatie zijn echte aanraders!

Sjors
Gereisd met partner in August 2013
8,6

Zomer in Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

mooie rondreis met zijn  tweeën met chauffeur/gids. Een prima combinatie van cultuur, natuur en strand. We zagen wat op om drie weken met een chauffeur rond te trekken. Dat is natuurlijk luxe, maar we waren een beetje bang "geleefd" te worden. Daar was helemaal geen sprake van. Onze gids Dilan was bescheiden, drong niets op en was zeer hulpvaardig en wist alles van het land. De hotels waren op een na ook prima. Kortom: aanbevolen

Ton
Gereisd met partner in July 2013
9,3

Rondreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

voor de tweede keer weer een enorme ervaring in Zuid-Afrika, mede een succes vanwege de professionele bijstand vanuit reisburo Afrika on Line(riksja).
vanuit Johannesburg met huurauto via diverse lodges en private gameparken naar St.Lucia. Geholpen door erg mooi weer fantastische reis gemaakt.

H.v.d.Molen
Gereisd met partner in July 2013
8,8

Vietnam

Vietnam
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

In korte tijd een goede indruk van het land (van noord naar zuid), zijn bewoners (vriendelijk en belangstellend) en hun leven (altijd bezig) gekregen. De reis was uitstekend georganiseerd, fijn om binnenlandse vluchten te gebruiken. De gidsen hebben uitstekende kennis, prettige wijze van vertellen en begeleiden .\'Zoveel geleerd, gezien en inspiratie opgedaan daar weegt een nieuwe computer niet tegen op\' aldus onze zoon (18j). Een geweldige ervaring!
Fam. Beintema-de Graaf

Fam Beintema-de Graaf
Gereisd met gezin in June 2013
8,4

Go Australië

Australië
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Wij hebben op 14 dagen tijd een zeer gevarieerde reis door Australië gehad.  Dit was echt zoals wij onze vakantie wilden, een ideale afwisseling van cultuur, sport, avontuur en ontspanning.  Alles was tot in de details voor ons geregeld.

Frauke
Gereisd met partner in July 2013
8,6

A taste of Thailand

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

We hebben met de kinderen een geweldige reis door Thailand gemaakt. De reis was prima georganiseerd. Vooraf zijn we goed geïnformeerd over wat we zouden kunnen verwachten. 
We hadden al een goede ervaring met Riksja travel vandaar dat we dit keer weer voor een reis met deze organisatie hebben gekozen. 

S. Huizinga
Gereisd met gezin in April 2013
8,6

Rondreis noord India

India
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Een reis met veel hotels, meerdere vluchten en diverse excursies alles met auto en chauffeur.Een redelijk ingewikkelde reis geheel door ons zelf samengesteld. Alles, maar dan ook alles klopte uitstekend. Van de eerste transfer tot de laatste vlucht. De hotels waren goed tot zeer goed, de chauffeur een vriendelijke, maar vooral goede rijder en de gidsen bij de excursies waren professioneel.
Een fantastische reis die, ook qua prijs, zeer de moeite waard was.
Het onverwachte probleem van het niet aankomen van onze koffer op vliegveld van Delhi werd geheel afgehandeld door de local agent van Riksija. Dagelijks werden we door hem op de hoogte gehouden en na 5 dagen werd de koffer in ons hotel (door de agent) afgeleverd. Dat is een extra service die je niet bij elk reisburo, maar WEL bij Riksija krijgt. Wij waren, net als in onze vorige reis (naar Argentinië) zèèr tevreden.

L.H. Remmerswaal
Gereisd met partner in February 2013
8,8

Bouwstenen: Chiang Mai, Woudreuzen en meren, Varen langs lagunes en snorkelbaaien

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

alles goed geregeld en prachtige plekjes die net even anders zijn. Service is prima en persoonlijk.
Een echte aanrader.

Michiel janssen
Gereisd met partner in December 2012
8,8

Safari in Kenia

Kenia
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Wij hebben (alweer) een heel goede ervaring met Riksja Travel opgedaan. Eerder al in Sri Lanka en Thailand. We vinden het prettig een reis helemaal te maken zoals wij dat graag zien. Bij Riksja is dat mogelijk: zij doen goede suggesties en wij kunnen eraan schaven tot het wordt zoals wij graag willen. In Kenia hadden we een heel prettig programma, kwamen we op geweldige lokaties en ook een goede guide met precies de goede auto om ons overal te krijgen zonder in de blub te blijven steken!

Marlies tasman
Gereisd met partner in December 2012
9,6

Meerdere bouwstenen

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Vanf het begin bij het boeken van de reis tot en met de thuiskomst een uitmuntende reisorganisatie. Met veel aandacht voor het oplossen van alle vragen die je hebt. Ook in Thailand zelf zeer goede contacten en zorg door de gekozen reisorganisaties aldaar.




Peter Rijkse
Gereisd met partner in November 2012
8,4

Rondreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Een superreis met originele accommodatie waarbij mogelijkheid voor veel contact met andere internationale reizigers.
Prachtige bestemmingen en vlekkeloos uitgevoerd met een uitgebreide omschrijving van de route en mogelijkheden.

C.V. Rietberg
Gereisd met partner in October 2012
8,8

Tussen Bangkok en Chiang Mai

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Riksja Travel boekte voor ons een heerlijke en afwisselende reis in Thailand. We hadden maar 17 dagen, waarvan we er een aantal in Bangkok doorbrachten vanwege een bezoek aan mijn zoon die daar tijdelijk woont. In de overige twaalf dagen zagen we veel van het gebied tussen Bangkok en Chiang Mai zonder dat we een opgejaagd gevoel hadden. Alles klopte. We hebben genoten. 

Anneke Balder
Gereisd met partner in October 2012
8,8

Go Zuid Afrika

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Wij hebben genoten van een prachtige rondreis door Zuid-Afrika. We hebben gekozen voor de reis Go Zuid-Afrika. De reis was perfect afgestemd op onze behoefte. Een aanrader voor iedereen die houdt van een persoonlijke aanpak en begeleiding vooraf, welke zich vertaald in een op maat gemaakte reiservaring.

Rosy Arits
Gereisd met partner in July 2012
9,8

Thailand

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Wij organiseerden onze Thailand rondreis met Riksja travel. De voorbereiding hiervan was opvallend correct : zeer veel en vlugge feedback, correcte informatie over de aangeboden bouwstenen, het steeds opnieuw aanpassen van de reis op maat. De reis zelf was dan ook perfect georganiseerd op alle vlak : opvang, informatie, logies, gidsen , en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dank zij Riksja travel konden wij dan ook echt genieten van dit prachtig land. Wij gaan zeker terug en hebben bij het organiseren van toekomstige reizen het volste vertrouwen in de Riksja organisatie. Christine en Koen Timmerman-Tanghe

Christine Tanghe
Gereisd met partner in August 2012
8,4

Go vietnam met Hue

Vietnam
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Riksjatravel heeft voor ons, onze rondreis perfect geregeld, als basis gebruikte we Go vietname en hebben we dit met onze wensen aangepast. Accomodaties zijn prima en liggen perfect, heel vaak gewoon midden of vlakbij het centrum. Telefonisch of per mail zijn ze zeer goed bereikbaar en helpen ze ook prima. Wij hebben enorm genoten en vinden het zeker een aanrader, volgend jaar zeer waarschijnlijk weer met Riskjatravel, toppie gedaan

Miranda Flipse
Gereisd met partner in July 2012
8,3

Argentinie - chili

Argentinië
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

alles goed geregeld onderweg, bereikbaar in nood situatie of via local agent of bij minder dringende dingen via de mail. Snel antwoord, wordt met je mee gedacht in opties en indeling van de reis. Ook de mogelijkheid om zelf dingen te regelen / ondernemen.
Doordat alles voor vetrek is geregeld en op elkaar afgestemd heb je een prettige manier om individueel te reizen met zekerheid en daardoor volop kunnen genieten van de reis.

Chantal Nap
Gereisd met partner in October 2011
8,5

Canada & Hawaii

Canada
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

Geweldig land en super geregeld. Geen enkel minpuntje te noemen

Richard Makkus
Gereisd met gezin in July 2011
8,2

Onze Thailand reis

Thailand
Individuele rondreis met Riksja Travel
30-09-2015

We kijken terug op een prachtige vakantie. We hebben in de meest luxe resorts gebivakkeerd, maar ook in primitieve hutjes op het water (zonder douche). We hebben nog nooit zoveel verschillende vormen van transport meegemaakt, van nachttreinen tot tuk-tuks

Familie Bos
Gereisd met gezin in November 2010

Ben jij op reis geweest met Riksja Travel?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Riksja Travel.