Home
Reisorganisaties
Brazilië Reis Specialist

Brazilië Reis Specialist

Beleef Brazilië

Brazilië Reis Specialist

Brazilië Reis Specialist, ofwel BRS, heeft in Nederland het grootste en mooiste reisaanbod naar Brazilië.  BRS biedt honderden bouwstenen, individuele privé rondreizen, autorondreizen, natuur rondreizen, groepsrondreizen en thematische vakanties.

Bovendien is Brazilië Reis Specialist officieel partner van ‘ Embratur’ - het Braziliaanse ministerie van Toerisme. Hierdoor en vanwege de ‘Braziliaanse roots’, kent BRS de meest bijzondere plekjes van dit prachtige land. BRS deelt deze verborgen schatten graag met jou om zo een onvergetelijke vakantiebeleving te bieden naar Brazilië.

De expertise van BRS is het samenstellen van rondreizen op maat die helemaal aansluiten op jouw reiswensen. Aarzel niet en bekijk snel de BRS website voor reisinspiratie, of neem contactop.

Vergeet BRS niet te liken op Facebook en doe elke maand mee met de ‘Fan van de maand’ actie. Bij 10.000 fans worden er 2 tickets naar Brazilië verloot!

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Brazilië Reis Specialist.

Accommodatie
8.5
Vervoer
9.5
Reisleiding
9.2
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
9
Brazilië Reis Specialist is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Beoordelingen van Brazilië Reis Specialist

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Brazilië Reis Specialist?
9,4

Hele fijne en onvergetelijke reis

Brazilië
Individuele rondreis met Brazilië Reis Specialist
30-09-2015

Algemene indruk Heeft u een leuke reis gehad? Ja, een hele mooie en fantastische reis die volledig voldeed aan onze verwachtingen.
Alle punten uit de boeking klopten precies met de uitvoering, geen onaangename verassingen.
Wat vond u het leukst aan de reis? Verblijf in de Amazone zonder internet, mobiele telefoon en maar af en toe elektriciteit.
De uitgestrektheid en grote verschillen in het land gezien te hebben met zijn overweldigende en soms onbeschrijfelijk mooie natuur. Door alle gidsen werd ook veel interessants verteld over deze natuur en geschiedenis.
Wat vond u het minst leuke? Erg tijdrovende nachtvlucht van Manaus naar Salvador met transfer in Fortaleza en stop in Recife.

We hebben een hele fijne en onvergetelijke reis gehad mede door de prima organisatie en de manier waarop we zijn begeleid in een land waarvan we de taal slechts zeer beperkt spraken. Onze dank daarvoor aan alle medewerkers en betrokkenen van de verschillende organisaties.
Opm. Speciaal bedankje aan Bernard, voor de prompte reactie op mijn telefoontje over de vergeten camera. Jouw opvatting over service wordt blijkbaar door de gehele organisatie gedragen. Geweldig.

Karel en Gerda
Gereisd met partner in May 2015
9,2

Natuur, stad en strand in één bestemming, Brazilie

Brazilië
Individuele rondreis met Brazilië Reis Specialist
30-09-2015

Immens groot land, heerlijke temperaturen, grote contrasten, zeer vriendelijke en gastvrije bevolking, heerlijke regionale en nationale gerechten, gemoedelijk ritme, futebol op het strand, caipirinha in je hangmat… Heel diverse indrukken opgedaan, van wereldstad Rio tot het grootste moerasgebied ter wereld, de Pantanal. Fantastisch mooie natuur, indrukwekkende dieren (capibara, kaaimannen, vele vogelsoorten). Wij waren onder de indruk hoe alle onderdelen van de reis op elkaar aansloten. Overal stonden chauffeurs op ons te wachte op het vliegveld met een bordje en ze brachten ons vervolgens naar de hotels. BRS bedankt voor deze mooie beleving! Volgende x weer.

Tip:Neem wel voldoende insectenspray mee als je de Pantanal gaat bezoeken en lichte kleren met lange mouwen :)

Frans ter Apel
Gereisd met vrienden in May 2014
8,8

Top bestemming

Brazilië
Individuele rondreis met Brazilië Reis Specialist
30-09-2015

BRS service! Maatwerk, mooi reisaanbod, rondreis mooi sluitend met leuke excursies en goed geregelde transfers. Hoogtepunt waren de watervallen van Foz met een fantastische boottocht. Natte waterval douche gegarandeerd :)

Familie Van Dongen
Gereisd met gezin in October 2014
8,8

Fantastische Brazilie beleving

Brazilië
Individuele rondreis met Brazilië Reis Specialist
30-09-2015

Wij hadden offertes bij meerdere Brazilië reisaanbieders opgevraagd en hebben uiteindelijk gekozen voor Brazilië Reis Specialist. Deze heeft veruit het grootste Brazilië aanbod en veel kennis van de regio’s, de excursies en de accommodaties die zij aanbieden. Hierdoor konden zij uit het grote aanbod snel en gemakkelijk een selectie maken die perfect aansloot bij onze persoonlijke wensen en budget, welke wij mooi gepresenteerd kregen in een reisvoorstel. De reis zelf overtrof vervolgens alle verwachtingen, waarbij we de highlights van het land hebben bezocht in 20 dagen. Zeker een aanrader! Prachtig mooi land!

Je moet wel bereid zijn om veel te vliegen, om alles van het land te zien. Zo niet, dan zou ik de rondreis meer concentreren op één regio in Brazilie.

Aad Hendriks
Gereisd met partner in August 2014
9,0

Rio de Janeiro, wauw

Brazilië
20-05-2015

Ik ben verliefd geworden op Rio! Bruisende stad met zeer afwisselend landschap en architectuur, van koloniale oude wijken tot hele moderne architectuur. Favela tour was indrukwekkend met een leuke interactie met de lokale gemeenschap. Je steunt schoolprojecten voor de kids en zo ook de gemeenschap. Fantastische vergezichten vanaf de Suikerbroodberg en bij het Corcovado beeld. Leuk uitgaan in de oude buurt Lapa. Ipanema beach als relax hot spot… Rio moet je echt gezien hebben!

Ik heb me niet onveilig gevoeld in Rio. Maar je moet ook niet alleen over straat in de avond laat. Neem dan gewoon een taxi.

Ik ben zelf een ruime week geweest en vervolgens heb ik Ilha Grande en Paraty bezocht nabij Rio. Weer totaal andere bestemmingen met veel natuur, strand en historie. Kortom; een fraaie mix. Ik heb alleen gereisd, dus het was fijn om de BRS vertegenwoordiging ter plaatse te hebben. Ze hebben me goed op weg geholpen met tips. Ik heb veel leuke mensen ontmoet, de carioca's zijn zeer gastvrij. Rio i'll be back.

Bas ten Voorden
Alleen gereisd in September 2014
Alle ervaringen met Brazilië Reis Specialist