Home
Reizen zoeken
R

3 Rondreizen naar Finland met Voigt Travel

1 t/m 3 van 3 rondreizen getoond
Vakantiehuis Lapland fly & drive

Vakantiehuis Lapland fly & drive

8 dagen
Fly-drive
Een heerlijke ontspannen reis waarbij je alle tijd hebt om van de pracht en praal van Lapland te genieten. Je verblijft tijdens deze Lapland vakantie in je eigen bungalow met alle vrijheid om zelf de omgeving te ontdekken. Fins Lapland leent zich heel goed voor sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen of kanoën, maar deze reis is ook zeer geschikt als je een middag een boek wilt lezen op je eigen terras bij je bungalow. Vlieg rechtstreeks naar Rovaniemi. Na aankomst staat je huurauto klaar waarmee je de reis naar Luosto, gelegen bij Pyhä-Luosto National Park, voortzet. Je verblijft hier drie nachten in een knusse cabin. Zodra je uit de cabin stapt, staat je direct in de natuur. Na drie nachten reis je door naar Salla. Je verblijft hier 4 nachten en er zijn diverse activiteiten inbegrepen.
Voigt Travel
vanaf
€ 1.014
Noorderlicht break fly & drive

Noorderlicht break fly & drive

8 dagen
Fly-drive
Staat het noorderlicht ook nog op jouw bucketlist? Vanaf eind augustus zijn de nachten alweer langer, waardoor het indrukwekkende noorderlicht weer aan de hemel verschijnt. Natuurlijk hebben wij de beste noorderlichtplaatsen uitgezocht voor deze 8-daagse reis. Rond deze periode ervaar je tevens de Scandinavische ‘Indian Summer’, in het Fins ook wel Ruska genoemd. Reis van de dichtbegroeide bossen op de taiga en over de uitgestrekte vlaktes van de toendra terwijl je geniet van de extreme rode, oranje en gele herfstkleuren. Overdag geniet je van de prachtige landschappen en ’s avonds noorderlicht jagen, wat wil je nog meer? Met een rechtstreekse vlucht van Transavia vlieg je naar Rovaniemi. Nadat je de huurauto hebt opgehaald ben je klaar om te gaan, de eerste overnachting in Torassieppi. Onderweg naar de lodge kom je de eerste herfstkleuren al tegen en wie weet al een paar rendieren? Na één nacht vervolg je de route naar Kilpisjärvi, door de arm van Finland. Geniet van de bijzondere en wisselende landschappen en de intense herfstkleuren, ook wel ‘Ruska’ in het Fins genoemd. In Kilpisjärvi kun je een boottocht naar het drielandenpunt maken of beklim je de heilige berg Saana, een adembenemend uitzicht gegarandeerd! Wandel ’s avonds zeker ook naar het meer, de perfecte locatie om het noorderlicht te spotten! Na 2 nachten vervolg je de reis naar Tromsø, dé noorderlichthoofdstad van Europa! Verken deze bruisende stad of bezoek een van de vele nabijgelegen eilanden. Een ticket voor de Fjellheisen kabelbaan is alvast bij de reis inbegrepen. Via de indrukwekkende fjorden vervolg je de reis naar Björkliden, nabij Abisko Nationaal Park. Deze regio staat bekend als één van de beste plaatsen voor het noorderlicht. Houd vooral je ogen open voor grote kuddes rendieren, die zitten er genoeg! De volgende dag slaap je tot slot nog een nacht in Rovaniemi om vervolgens weer met een rechtstreekse vlucht terug te vliegen naar Rotterdam. Je keert ongetwijfeld met prachtige foto’s en herinneringen terug!
Voigt Travel
vanaf
€ 1.075
Camper Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland

Camper Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland

15 dagen
Camperreis
Reis in je eigen tempo rond door het Pure Noorden en ontdek de laatste wildernis van Europa. Met deze camperreis voel je je direct thuis in je ‘huis op wielen’. Je hebt alle vrijheid om zelf op pad te gaan en je eigen route te bepalen. Wij verzorgen de vlucht naar de poolcirkel, waar je ontspannen aan je rondreis door Finland en Noorwegen kunt beginnen. Met een rechtstreekse vlucht reis je naar Rovaniemi, gelegen in het noorden van Fins Lapland. Op de luchthaven word je direct naar de camper gebracht. Nadat je een uitgebreide uitleg over het gebruik van de camper en informatie over de campings in Noord-Scandinavië hebt gekregen, kun je vertrekken. Met de speciale ready-to-go pakket, o.a. inclusief bedlinnen, camping- en een BBQ-set ga je al optimaal voorbereid de Lapse wildernis in! Met de gratis wegenkaart van Scandinavië en de Wereldwijzer reisgids Noord-Scandinavië van Henk Filippo zul je de route niet kwijtraken. Met de camper voel je je zo vrij als een vogel en het vinden van een idyllische overnachtingsplaats zal geen enkel probleem vormen. Je bent daarbij niet gebonden aan een camping, vrij kamperen is in heel Scandinavië toegestaan. Aan het einde van de mooie reis keer je weer terug naar Rovaniemi. Na het inleveren van de camper vlieg je met alle enthousiaste verhalen weer terug naar Rotterdam.
Voigt Travel
vanaf
€ 1.695