Mexico ervaringen

De Mexico ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Mexico,

Er zijn 77 ervaringen met Mexico geplaatst.

Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.2
Stranden
8.7
Steden
7.6
Eten & drinken
8.3
Activiteiten
8.5

Beoordelingen van Mexico

Wat vinden anderen van rondreizen in Mexico?
8,2

In het spoor van de Maya's

Mexico
Groepsrondreis met Kras Reizen
15-02-2017

Prachtige rondreis langs diverse piramides in Mexico, Guatamala en Belize.
Aan het eind een heerlijke week all inclusive in de buurt van Playa del Carmen.
Hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) de piramides van Tikal in Guatamala.

Rob de Vries
Gereisd met partner in November 2015
8,5

Mexico huwelijksreis

Mexico
29-01-2017

Mexico was onze huwelijksreis.
Een reis om nooit meer te vergeten.
Een hotelkamer met jacuzzi en minibar.
Elke dag een dier gemaakt van handdoeken op bed.
24 uur eten en drinken.
Elke avond entertamemt vermaak.
Excursies waren top geregeld.
We zijn de jungle in geweest apen gezien. Scat safari prachtig om te krossen en om de geving te zien.
Piramides bezocht..
Afgelegen thempels waar je heerlijk kom zwemmen.
Vooral heel erg genoten van onze huwelijksreis.

Natalievangeel.nvg@gmail.com
Gereisd met partner in October 2012
5,3

Geweldige vakantie huwelijksreis

Mexico
18-01-2017

Dit was een vakantie om nooit meer te vergeten. Lekker eten lieve mensen. En de plekken er om geen geweldig. Oude gebouwen oude kerken. Zo mooi. Een reis om nooit meer te vergeten. Hopelijk als ik de reischeque mag winnen kunnen we dit jaar weer een mooi vakantie boeken bij kras.

Natalie
Gereisd met partner in September 2016
5,7

Mexico

Mexico
16-01-2017

Mexico was ons huwelijksreis we hebben een prachtige vakantie gehad.
Veel cultuur gezien en een hele lieve mensen.Hopelijk kunne we met de winnnende reischeque weer van een mooie vakantie genieten.

Natalie
Gereisd met partner in October 2012
8,8

Een prachtige rondreis door Mexico

Mexico
Groepsrondreis met TUI
13-01-2017

Cancun aangekomen,naar Chitzen-itza geweest en tulum,merida we zijn naar de flamingo's geweest,en naar de cenotes en op het laatst een paar dagen op het strand in playa del carmen.
Een vakantie om nooit te vergeten.


Ps Mocht ik dit winnen zal ik zeker met jullie ook een rondreis maken

Carla Bosch
Gereisd met gezin in November 2011
9,4

Prachtig

Mexico
10-01-2017

Ivm lichamelijke beperkingen, kleinschalig All In hotel gekozen aan prachtig strand, waar we heerlijk hebben gesnorkeld voor de deur. Accommodatie super, service en eten ook. Gesnorkeld met Walvishaaien (bij Cancun) was ook een geweldige ervaring!
Ruïne en cenotes ook mooi! Zou graag weer terug willen!

Antoinet
Gereisd met partner in June 2016
8,5

Koninkllijk vertoeven

Mexico
22-01-2016

El Dorado Royal is het paradijs op aarde.De casitasuites zijn geweldig en de persoonlijke service is geweldig.De casita suites hebben elk een eigen zwembad met prive barman, roomservice komt zelf tot aan je ligbed.........
De gourmet inclusieve is uitstekend en de gerechten worden met veel liefde bereid.Het ontbreekt je er echt aan niets. Men voelt zich de koning te rijk, ........het personnel is erg vriendelijk en zeer beleefd.
Een aanrader dus !!

Hendrina Cox
Gereisd met partner in June 2012
9,2

Mexico-riviera maya

Mexico
Familiereis met TUI
22-01-2016

Wat een prachtig land! Excursies naar Sian ka'an, snorkelen in Xel-Ha,cultuur snuiven in Coba of zwemmen met walvishaaien....Het kan allemaal in dit geweldige land! De temperatuur is altijd goed. Het eten is er heerlijk en de mensen zijn erg vriendelijk. Zeker een aanrader voor jong en oud!

Sharon Dekker-Okken
Gereisd met gezin in June 2013
9,2

Fantastisch mexico