Frankrijk ervaringen

De Frankrijk ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Frankrijk,

Er zijn 33 ervaringen met Frankrijk geplaatst.

Natuur & omgeving
8.2
Cultuur
7.5
Stranden
7.7
Steden
8.3
Eten & drinken
8.1
Activiteiten
8.4

Beoordelingen van Frankrijk

Wat vinden anderen van rondreizen in Frankrijk?
9,0

Saint tropez

Frankrijk
16-02-2015

perfect voor zomer vakantie

Adriana santos López
Gereisd met vrienden in May 2021
8,0

Frankrijk tour

Frankrijk
04-03-2015

Van Paris tot aan de kust bij Castelane.....Super mooi land met vele verschillende streken!! Heb me erg vermaakt aldaar!!

Fleur
Gereisd met vrienden in May 2021
8,0

Land met verschillende mogelijkheden

Frankrijk
08-03-2015

Nu verschillende delen bezocht en kan het land echt aanraden. Met name de Ardèche en Dordogne zijn erg mooie streken, prachtige natuur en cultuur, lieve mensen. Heerlijk klimaat ..

Inge Bosch
Gereisd met partner in May 2021
9,0

Courchevel ski

Frankrijk
02-04-2015

mijn oud en nieuw daar gevierd en was een eervaring .. Ik skie persoonlijk niet want Ben meer een strand mens , Maar de sfeer , de uitzicht, .. Was prachtig

Adriana santos López
Gereisd met vrienden in May 2021
8,0

Schitterend land

Frankrijk
02-04-2015

Ik ben ontzettend fan van Frankrijk. Meerdere keren met mijn familie geweest. De natuur is schitterend, er is veel te zien, prachtige gebouwen...erg mooi. Vooral de oude dorpjes. Met grote steden heb ik minder in Frankrijk.

Deborah de Heer
Gereisd met gezin in May 2021
8,7

Te gek land

Frankrijk
30-09-2015

Ik heb hier een super leuke vakantie gehad!! Van de westkust, waar je heerlijk aan zee kan liggen en een visje kan eten tot aan Disney en Parijs! Disney is een prachtig park, alles is hier zo mooi gemaakt na 2 dagen heb je nog geen genoeg van alle Disneyfiguren en achtbanen. Parijs, de stad van de liefde!! Het was hier geweldig! Wij hebben zoveel leuke dingen gedaan en gezien, proosten met champagne en lunchen op de Eiffeltoren om mijn verjaardag te vieren, een slotje hangen aan de liefdesbrug, genieten op de heerlijke terrasjes, boottocht over de Seine, alle mooie musea en gebouwen en de pleinen waar je na getekend kan worden, deze stad is super romantisch en echt 1 waar je geweest moet zijn!

Ohja en niet de vergeten, wijn!!:)

Mandy kloos
Gereisd met partner in May 2021
9,2

Parijs en Lyon

Frankrijk
30-09-2015

Verleden jaar voor valentijns dag in parijs 10 dagen geweest

Adriana santos López
Gereisd met vrienden in May 2021
8,4

Parijs zeer mooie stad

Frankrijk
30-09-2015

Al een aantal keren een bezoek gebracht aan Parijs. Het mooist vind ik een bezoek tegen de kerst aan. De stad is heel mooi verlicht en er is een grote markt. Ik was erg onder de indruk van alle mooie bouwwerken en de sfeer in de stad. Heb er heerlijk gegeten (lekkere crêpes met chocolade) en
geshopt. En een rondvaart gemaakt over de Seine waar ik de verlichte Eiffeltoren en de notre Dame kon zien. Het Louvre is ontzettend groot en mooi en ook de sacre coeur is een bezoek van binnen waard. In parijs is zoveel te zien en te beleven. Ik raak er niet uitgekeken.

Anneke Lansdaal
Gereisd met partner in May 2021
8,8

Rondreizen in Frankrijk

Frankrijk
30-09-2015

Frankrijk heeft een geweldige culturele achtergrond en geschiedenis. Op basis daarvan heb ik meerdere rondreizen samengesteld. Zo heb ik een rondreis gemaakt die alles met Bernadette Soubirous te maken heeft (google het maar). Daardoor kwam ik in elk deel van Frankrijk, van het regenachtige en koele Nevers tot het overweldigende Lourdes. Frankrijk is voor mij echt van alles markten thuis, met heerlijk eten, en prachtige natuur. En natuurlijk kan je er ook goed shoppen. Alleen de lokale en wat oudere bevolking kan wat onaardig zijn, maar dit lijkt de laatste jaren te verbeteren!

Vergeet ook niet dat Frankrijk een van de grootste skigebieden van Europa heeft (Portes du soleil). Hier kan je mij elk jaar weer vinden!

Eve Allijn
Gereisd met partner in May 2021
8,7

Frankrijk, beste vakantieland ooit.

Frankrijk
30-09-2015

Al sinds onze verkering gaan we regelmatig naar Frankrijk. Nog steeds blijft het trekken. Er zijn nog genoeg gebieden waar we niet zijn geweest. Parijs is een stad waar je jaarlijks naar terug kunt keren. Mooi, veel te zien, relaxed.

Olierook
Gereisd met gezin in May 2021
6,7

Een geweldige surftrip naar Moliets

Frankrijk
30-09-2015

We gingen met een gezellige groep mensen op surfcamp. Wat was het genieten overdag op het strand en natuurlijk heerlijk het water in met de surfplank, waar 's avonds weer de nodige drankjes genuttigd werden en dansjes gedaan werden. Je leert er enorm veel leuke mensen kennen! Ik kan deze vakantie heel goed in 1 woord omschrijven, namelijk 'GENIETEN'!

Silvia
Gereisd met vrienden in May 2021
7,8

Veel geschiedenis in Normandië

Frankrijk
30-09-2015

Het ligt er natuurlijk heel erg aan waar je heen gaat in Frankrijk. Ikzelf ben in de Dordogne geweest, daar is veel cultuur en natuur en er weinig activteiten te doen behalve wandelen/fietsen/dorpen en steden bezoeken. Echter ga je naar het zuiden bij San Topez is het weer heel bruisend, zonnig, toeristisch en kun je van alles doen. De stranden verschillen ook her en der van kwaliteit. Ikzelf ben her en der geweest, maar onlangs nog in Normandië, en dat is een echte aanrader! We hebben Rouen (palaise Benedictine!) bezocht, en Caen, Oisterham (Sword beach!), Ranville (Pegasus bridge!) en op de terugweg nog Amiens. Het was voor ons een geschiedenis tripje met veel WOII, maar tevens ook veel ruines, oude gebouwen en kerken bezoeken. Geschiedenis staat dus hoog in dit gebied, maar je kunt er ook lekker eten en winkelen. Strand is zeker ook mooi in die omgeving, wij waren er in het najaar/ bijna winter, hoe het in de zomer is weet ik niet.

Laura de Bruijn - du Pre
Gereisd met partner in May 2021
8,2

Je suis amoureux

Frankrijk
30-09-2015

Wat kun je verliefd worden op een land. Ooooh! De charme die Frankrijk uitstraalt in alles, is ongekend. Z'n taal, eten, landschappen en steden. Heerlijk om er te zijn en even weg te zijn en een zorgeloos leven te leven.

Mariel Sustrunck
Gereisd met gezin in May 2021
9,3

Gevarieerd Frankrijk

Frankrijk
30-09-2015

Frankrijk een geweldig land met prachtige lavendel velden, heerlijke warme zon en drukke stranden. De ideale vakantie voor gezinnen maar ook voor groepsvakanties met vrienden. Frankrijk heeft zoveel moois te bieden van de drukke straten in Parijs tot de goude stranden in het zuiden. Frankrijk is een absolute aanrader, het hele jaar door!

Nienke veringa
Alleen gereisd in May 2021
8,2

Parijs: meer dan alleen stad van de liefde

Frankrijk
30-09-2015

Parijs heb ik in totaal vier keer bezocht in verschillende gezelschappen. Eén keer met mijn werk, twee keer met mijn moeder en last but not least... een keer samen met mijn lief. Parijs staat bekend als de stad van de liefde maar is minstens zo geroemd om de Eiffeltoren, het Louvre en andere musea, de Franse keuken en onder hen jong van geest en/of hart... Disneyland. Ik hou van Parijs in de winter. Het is er koud maar de lichtstad verwarmt mijn hart. De kerstmarkten, de kerstverlichting, warme wafels, verliefde stelletjes... Het uitzicht vanaf de Eiffeltoren is fenomenaal, het uitzicht bij avond op de Eiffeltoren sprookjesachtig mooi. De piramides van het Louvre vind ik bij avond het mooist. Een boottocht over de seine geeft een hele andere blik op de stad. Dat je een stedentrip kunt combineren met een bezoek aan Disneyland maakt Parijs voor mij alleen maar nog aantrekkelijker. Slechts drie uur vanaf Nederland met de Thalys. Dichtbij en toch even helemaal weg.

Sietske Tol
Gereisd met partner in May 2021
8,5

Normandië

Frankrijk
30-09-2015

Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis en met name de 2e wereldoorlog, dan moet je Normandië een keer bezocht hebben. De inval van de Amerikanen, Engelsen en Canadezen 70 jaar geleden is op sommige plekken nog steeds goed zichtbaar hier. De vele musea zijn interessant om te bezichtigen.

Maar daarnaast heeft Normandië ook prachtige natuur en mooie stranden te bieden. Wij hebben Mont Saint Michel, Pointe du Hoc en Saint Mere Eglise bezocht, drie plekken die je eigenlijk niet overgeslagen mag hebben tijdens je verblijf.

Dennis
Gereisd met vrienden in May 2021
7,2

Krabben vangen in Frankrijk

Frankrijk
30-09-2015

als klein kind met papa en mama naar Frankrijk, krabbetjes vangen

Nadia
Gereisd met gezin in May 2021
7,5

Le cote d'Azur

Frankrijk
30-09-2015

wij hebben een huisje in het zuiden van Frankrijk, kort bij het plaatsje les issambres. Ik vind Frankrijk een mooi land, het eten is lekker, je hebt genoeg mooie plaatsen om te bezichtigen en heerlijke stranden om aan te liggen. De stranden zijn dan wel niet bounty maar daardoor biedt Frankrijk wel ander mooie dingen. Je hebt sjieke steden zoals saint-tropez, Cannes, Nice maar ook leuke oude plaatsen zoals eze waarbij je in bergen zit met prachtig uitzicht op de zee. In Frankrijk verveel je je geen minuut. Je kunt zoals je ziet naar verschillende plaatsen rijden en verschillende dingen ondernemen zoals paardrijden, jet skiën, naar de kermis gaan, waterpark, dolphinarium etc. Ik vind het zuiden een aanrader.

M. Pawlowski
Gereisd met gezin in May 2021
9,2

Super vakanties in Disney

Frankrijk
30-09-2015

We zijn nu al enkele keren via arke naar Disney geweest en elke keer was het weer super. Goed hotel en leuke parken. Elke keer als we boeken bij arke in nieuwerkerk aan den ijssel word je echt super geholpen en ze stellen ook je reis goed samen zodat alles voor het hele gezin goed is geregeld

Breiding
Gereisd met gezin in May 2021
7,8

Leuke camping

Frankrijk
30-09-2015

De reis er naar toe was al heel erg mooi. Helemaal door de bergen heen en steeds hoger.. echt een heel mooi uitzicht. De camping zelf zag er erg goed uit en was van alles voorzien. En heel goed weer gehad dus dat maakt alles extra goed !

Carin
Gereisd met partner in May 2021
7,8

Lac dus chalain

Frankrijk
30-09-2015

Mooie camping met een heel mooi meer, watervallen mooie vergezichten een echte aanrader

Edwine van der leeden
Gereisd met gezin in May 2021
8,3

Een prachtige kampeer vakantie

Frankrijk
Familiereis
08-01-2016

De natuur is zuid Frankrijk is zo prachtig, prachtige bergen en landschappen. Wij waren met de familie maar zijn er veel met z'n tweeën op uit getrokken. Actieve uitstapjes gemaakt bergen geklommen paraglijden! Het was super

Charlotte
Gereisd met partner in July 2015
8,8

Heerlijke ontspannende familievakantie

Frankrijk
Familiereis met D-reizen
09-01-2016

Ik ben altijd met mijn ouders wezen kamperen in Frankrijk. We bezochten elk jaar een nieuwe plaats. Wanneer je in Frankrijk arriveerd ruik je een natuurlijke geur en voel je de rust. Wanneer ik nu daar heen ga en de geur weer ruik dan denk ik daar aan terug. Wat wij als familie vaak deden was: steden bezoeken, wijnboederijen bezoeken, kanoën, zwemmen in de zee, leren snorkelen, adventureparken en natuurlijk heerlijk eten. Ik denk hier vaak nog aan terug en als ik dan de foto's weer bekijk in het fotoboek, ga ik terug naar die tijd!

Michelle Verheijen
Gereisd met partner in July 2007
8,0

Surfen in mimzan

Frankrijk
09-01-2016

Super vakantie om met een groep vrienden te doen!

Jessica Minneboo
Gereisd met vrienden in July 2015
5,5

Wintersport

Frankrijk
Familiereis met TUI
12-01-2016

Heerlijk weekje wintersport!!
Niks gaat boven een paar strakke afdalingen. Alles goed geregeld voor een mooi bedrag!

Anne
Gereisd met gezin in January 2015

Heb jij een rondreis gemaakt in Frankrijk?

Help andere reizigers en plaats een beoordeling met jouw ervaringen.