Oad Reizen

Het mooiste is de reis

Oad Reizen

Oad Reizen is ooit begonnen als busreisorganisatie, maar inmiddels vertrekt driekwart van de Oad reizigers met het vliegtuig of eigen auto. Oad Reizen is de grootste Nederlandse touroperator en toch kun je rekenen op persoonlijk contact, veel kennis en een prachtige rondreis op maat gemaakt!

Met een groepsrondreis van Oad Reizen ben je verzekerd van een unieke ervaring en is de kwaliteit uitstekend. Ga met Oad Reizen naar Mexico, Indonesië of Zuid-Afrika en beleef een vakantie vol hoogtepunten! Uiteraard word je de gehele reis begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding. Kijk snel verder voor vertrekdata en beschikbaarheid!

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Oad Reizen.

Accommodatie
7.5
Vervoer
8
Reisleiding
8.7
Prijs / Kwaliteit
7.6
Algemeen
7.8
Oad Reizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Blogs over Oad Reizen

· Redactie
Reizen naar kerstmarkten populair
De traditionele kerstmarkten die elk jaar rond eind november beginnen, zijn op dit moment in volle gang en trekken meer bezoekers dan ooit. Kerstmarkten worden van oudsher gehouden in Duitsland maar ook in België en diverse plaatsen in Nederland, zoals Valkenburg, Maastricht en Amsterdam, wordt het bezoeken van een kerstmarkt steeds populairder.

Beoordelingen van Oad Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Oad Reizen?
8,8

Bruiloft

Sri Lanka
Familiereis met Oad Reizen
30-09-2015

Een super ervaring geweest, met vrienden die in Sri Lanka gingen trouwen eerste week in een hotel verbleven in Bentota en de 2e week een rondreis gemaakt, echt supermooi en goede gids

M.v.d.Maden
Gereisd in November 2005
2,5

Camper rondreis

Amerika
Kampeerrondreis met Oad Reizen
30-09-2015

We zijn ontevreden over de camper die we in Amerika hebben gehuurd via Oad, omdat we een camper in slechte staat (slecht onderhoud met gebreken , mankementen en slecht schoongemaakt) hebben meegekregen. Na hierover een klacht te hebben ingediend, hebben we een tegemoetkoming ontvangen van 48 euro op een reissom van ruim 1.500 euro. Na een telefoontje hierover om te kijken of we bij de camperverhuurder Cruise America in Amerika een grotere claim neer konden leggen omdat er niet op onze klachten is ingegaan, werd er aangegeven dat de betreffende persoon van afdeling Klantenrelaties & Kwaliteitsbewaking deze week afwezig is en daarna 2 weken op vakantie. Over 3 weken zal onze reactie op de klacht opnieuw in behandeling worden genomen en hopelijk hebben we dan weer binnen 3 weken een reactie. Dan zijn we inmiddels 2,5 maand verder met onze klacht, waarvoor hopelijk een betere tegemoetkoming wordt gevonden dan nu.

Margot
Gereisd met gezin in June 2013
8,2

Hoogtepunten van Italie

Italië
Groepsrondreis met Oad Reizen
30-09-2015

Op deze reis hebben wij in 6 hotels overnacht,daarom valt de beoordeling met een 7 niet zo goed uit wat de accomodatie betreft.Overnachting in Albergo S.Lorenzo in Pescia was niet goed, de kamer , bad en de douche waren vies. Het raam moet snachts dicht anders wordt je van de muggen opgevreten.de muren zijn heel erg dun want je verstaat de buren woord voor woord. Het ontbijt was hier het best van alle hotels.
Het opdienen van de maaltijden savonds was niet goed, vlees werd gebracht en was al koud als de rest werd gebracht, Vriendelijkheid was overal goed vooral tegenover de reisleidster en de chauffeur in Aris Garden in Rome.het personeel kreeg het niet voorelkaar om servietten klaar te leggen, het brood , bolletjes , waren steenhard waarschijnlijk opgebakken van de vorige dag. voor de andere gasten lag er dan opeens geschneden brood, als wij de volgende dag ook geschneden brood kregen was dit uitgedroogd. TIP: een doekje over het brood !
Alle andere accomodaties waren goed tot zeer goed.

Jaap de Vries
Gereisd met partner in October 2012
8,6

Parga en Noord-West Griekenland

Griekenland
Fly-drive met Oad Reizen
30-09-2015

Mooie accomodatie en prima reis voor een goede prijs. Voor ons was Parga een mooie rustbasis om van onze omzwervingen in het Griekse achterland terug te keren. Accomodatie (Magda's) is goed verzorgd en biedt je zowel de ruimte als de Griekse gastvrijheid. Aanrader...

Erik Dekker
Gereisd met partner in May 2011
8,3

Zelf samengesteld

Zweden
Individuele rondreis met Oad Reizen
30-09-2015

Zelf een rondreis samengesteld met accommodaties uit de Oad Scandinavië gids. Prima acc.Problemen werden ter plekke opgelost.

Wim Dijkema
Gereisd met partner in August 2011
Alle ervaringen met Oad Reizen