Oad Reizen ervaringen

De Oad Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Oad Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 10 ervaringen met Oad Reizen geplaatst.

Accomodatie
7.5
Vervoer
8
Reisleiding
8.7
Prijs / Kwaliteit
7.6
Algemeen
7.8

Beoordelingen van Oad Reizen

Wat vinden anderen van rondreizen met Oad Reizen?
8,0

Berlijn

Duitsland
Individuele rondreis met Oad Reizen
02-04-2015

Goed!

Sonja de vries
Alleen gereisd in December 2011
9,0

Singapore en Bali

Singapore
Individuele rondreis met Oad Reizen
02-04-2015

We bezochten eerst Singapore voor een paar dagen en daarna naar Bali. Hotels waren goed en ook de excursies waren goed verzorgd.

B. Witzand
Gereisd met partner in May 2021
7,4

Het Beste Van Thailand

Thailand
Groepsrondreis met Oad Reizen
30-09-2015

Marij Gerats
Gereisd met partner in October 2002
8,6

Relaxed zuid afrika

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met Oad Reizen
30-09-2015

Fantastische reis. Voor elk wat wils. Ouderen en jongeren. Reisleider (Billy White) die zich zonder moeite aanpast aan wie er voor hem staat en het iedereen geweldig naar de zin maakt. Oud en JONG. Rustig tempo maar als je meer wilt zit de reisleider vol goede ideeen. Prachtig land waar je je toch snel thuis voelt.

J vd Meij
Gereisd met vrienden in May 2021
8,6

Artisch Avontuur

Finland
Groepsrondreis met Oad Reizen
30-09-2015

Een erg mooie reis door Fins Lapland waarin we het Noorderlicht hebben gezien. Verder aan sledetocht, ijsvissen en sneeuwscooterrijden hebben gedaan. Er was voor iedere deelnemer goede warme kleding, handschoenen en snowboots aanwezig. Een koude reis ( -15) waar we nu bij thuiskomst nog warme gevoelens van krijgen!! Formidabel !!

W.S van Vugt
Gereisd met partner in January 2012
8,3

Zelf samengesteld

Zweden
Individuele rondreis met Oad Reizen
30-09-2015

Zelf een rondreis samengesteld met accommodaties uit de Oad Scandinavië gids. Prima acc.Problemen werden ter plekke opgelost.

Wim Dijkema
Gereisd met partner in August 2011
8,6

Parga en Noord-West Griekenland

Griekenland
Fly-drive met Oad Reizen
30-09-2015

Mooie accomodatie en prima reis voor een goede prijs. Voor ons was Parga een mooie rustbasis om van onze omzwervingen in het Griekse achterland terug te keren. Accomodatie (Magda's) is goed verzorgd en biedt je zowel de ruimte als de Griekse gastvrijheid. Aanrader...

Erik Dekker
Gereisd met partner in May 2011
8,2

Hoogtepunten van Italie

Italië
Groepsrondreis met Oad Reizen
30-09-2015

Op deze reis hebben wij in 6 hotels overnacht,daarom valt de beoordeling met een 7 niet zo goed uit wat de accomodatie betreft.Overnachting in Albergo S.Lorenzo in Pescia was niet goed, de kamer , bad en de douche waren vies. Het raam moet snachts dicht anders wordt je van de muggen opgevreten.de muren zijn heel erg dun want je verstaat de buren woord voor woord. Het ontbijt was hier het best van alle hotels.
Het opdienen van de maaltijden savonds was niet goed, vlees werd gebracht en was al koud als de rest werd gebracht, Vriendelijkheid was overal goed vooral tegenover de reisleidster en de chauffeur in Aris Garden in Rome.het personeel kreeg het niet voorelkaar om servietten klaar te leggen, het brood , bolletjes , waren steenhard waarschijnlijk opgebakken van de vorige dag. voor de andere gasten lag er dan opeens geschneden brood, als wij de volgende dag ook geschneden brood kregen was dit uitgedroogd. TIP: een doekje over het brood !
Alle andere accomodaties waren goed tot zeer goed.

Jaap de Vries
Gereisd met partner in October 2012
2,5

Camper rondreis

Amerika
Kampeerrondreis met Oad Reizen
30-09-2015

We zijn ontevreden over de camper die we in Amerika hebben gehuurd via Oad, omdat we een camper in slechte staat (slecht onderhoud met gebreken , mankementen en slecht schoongemaakt) hebben meegekregen. Na hierover een klacht te hebben ingediend, hebben we een tegemoetkoming ontvangen van 48 euro op een reissom van ruim 1.500 euro. Na een telefoontje hierover om te kijken of we bij de camperverhuurder Cruise America in Amerika een grotere claim neer konden leggen omdat er niet op onze klachten is ingegaan, werd er aangegeven dat de betreffende persoon van afdeling Klantenrelaties & Kwaliteitsbewaking deze week afwezig is en daarna 2 weken op vakantie. Over 3 weken zal onze reactie op de klacht opnieuw in behandeling worden genomen en hopelijk hebben we dan weer binnen 3 weken een reactie. Dan zijn we inmiddels 2,5 maand verder met onze klacht, waarvoor hopelijk een betere tegemoetkoming wordt gevonden dan nu.

Margot
Gereisd met gezin in June 2013
8,8

Bruiloft

Sri Lanka
Familiereis met Oad Reizen
30-09-2015

Een super ervaring geweest, met vrienden die in Sri Lanka gingen trouwen eerste week in een hotel verbleven in Bentota en de 2e week een rondreis gemaakt, echt supermooi en goede gids

M.v.d.Maden
Gereisd in November 2005

Ben jij op reis geweest met Oad Reizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Oad Reizen.