Home
Blog
Reisadviezen
Torres del Paine park in Chili weer toegankelijk na brand

Torres del Paine park in Chili weer toegankelijk na brand

op 5 januari 2012
1 minuut leestijd
Torres del Paine park in Chili weer toegankelijk na brand

Santiago -Het Nationaal Park 'Torres del Paine' in Chili is voor open voor het publiek nu de meeste branden geblust zijn. De afgelopen week woedde er in dit natuurpark in het zuiden van Chili grote branden.

Santiago -Het Nationaal Park 'Torres del Paine' in Chili is voor open voor het publiek nu de meeste branden geblust zijn. De afgelopen week woedde er in dit natuurpark in het zuiden van Chili grote branden. In totaal is er meer dan 14.000 hectare van het natuurgebied door de branden geveld.

De brandweer is nog bezig met het blussen van de laatste branden, maar het park kan wel weer opengesteld worden. Torres del Paine is een geliefd natuurgebied bij mensen die door dit prachtige gebied looptochten (trekkings) houden. De rondreizigers die hier geweest zijn weten dat het een bergachtig gebied is en dat is ook de reden dat het blussen van de branden erg moeilijk was.

Gelukkig lijkt nu alles onder controle en kan er weer van de natuur rond de 'Torres' genoten worden. Het park is één van de belangrijkste bezienswaardigheden bij een rondreis Chili.

Top reizen naar Pai

Reisorganisaties met reizen naar Pai

Beoordelingen van Chili

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
10
Cultuur
9
Stranden
8
Steden
8
Eten & drinken
8
Activiteiten
9