Home
Blog
Algemeen
WIN: Een unieke design wereldkaart voor aan je muur

WIN: Een unieke design wereldkaart voor aan je muur

op 9 december 2014
1 minuut leestijd
WIN: Een unieke design wereldkaart voor aan je muur

Van World Home Art mogen wij een unieke geoMundi wereldkaart ter waarde van t.w.v. € 676 weggeven! Deze design wereldkaart is gemaakt van staal en is 200 cm bij 100 cm. Een echte eye-catcher voor in je woonkamer!

Wat kun je winnen?

We mogen één geoMundi wereldkaart ter waarde van € 676 weggeven. Deze schitterende én exclusieve wereldkaart wordt met de hand gemaakt door kunstenaar Peter Sprengers van World Home Art. In zijn atelier maakt Peter de geoMundi wereldkaarten in diverse hoogwaardige materiaalsoorten. De geoMundi wereldkaart die jij kunt winnen is gemaakt van ferro/edelstaal of cortenstaal (jij mag kiezen) en is 200 cm bij 100 cm.

De geoMundi wereldkaart is niet alleen een prachtig kunstwerk voor aan de muur, voor jou als reiziger is het natuurlijk helemaal een aanwinst voor in je interieur. En omdat de wereldkaart helemaal vrij van de wand komt te hangen, lijkt het alsof hij zweeft. Gaaf toch!?

Hoe kun je meedoen?

Deze actie is inmiddels afgelopen. Hou onze website in de gaten voor nieuwe leuke win-acties.

En de winnaar is: Marije Maliepaard

Exclusieve kortings-actie

Wil je deze gave Wereldkaart écht graag hebben? Wij mogen jullie korting bieden bij World Home Art van maarliefst 20%(!) Dus zou je toch graag deze Wereldkaart aan je muur willen? Dan is dit je kans.

Ga naar http://www.worldhomeart.com/ en geef daar aan dat je via Rondreis.nl komt en je krijgt die 20% korting van Peter (de kunstenaar). Natuurlijk kun je in overleg de wereldkaart helemaal zo maken zoals je zelf wilt.

Hieronder nog enkele voorbeelden van de geoMundi wereldkaarten die Peter heeft gemaakt en ook een foto van Peter en zijn atelier.Voorwaarden van de "Win een unieke wereldkaart"-actie:

- De winnaar wordt op maandag 22 december willekeurig gekozen en dit wordt bekend gemaakt op de Rondreis.nl website en de Rondreis.nl Facebook-pagina.

- Deze actie wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of beheerd door Facebook.

- De prijs (wereldkaart) is niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen.

- De kaart dient te worden opgehaald door de prijswinnaar bij de kunstenaar (Peter) op het atelier waar gebak en koffie klaar staan!

Meer blogs