Home
Reizen zoeken
R

3 Fly-drives naar Finland

1 t/m 3 van 3 rondreizen getoond
Vakantiehuis Lapland fly & drive

Vakantiehuis Lapland fly & drive

8 dagen
Fly-drive
Een heerlijke ontspannen reis waarbij je alle tijd hebt om van de pracht en praal van Lapland te genieten. Je verblijft tijdens deze Lapland vakantie in je eigen bungalow met alle vrijheid om zelf de omgeving te ontdekken. Fins Lapland leent zich heel goed voor sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen of kanoën, maar deze reis is ook zeer geschikt als je een middag een boek wilt lezen op je eigen terras bij je bungalow. Vlieg rechtstreeks naar Rovaniemi. Na aankomst staat je huurauto klaar waarmee je de reis naar Luosto, gelegen bij Pyhä-Luosto National Park, voortzet. Je verblijft hier drie nachten in een knusse cabin. Zodra je uit de cabin stapt, staat je direct in de natuur. Na drie nachten reis je door naar Salla. Je verblijft hier 4 nachten en er zijn diverse activiteiten inbegrepen.
Voigt Travel
vanaf
€ 1.014
Noorderlicht break fly & drive

Noorderlicht break fly & drive

8 dagen
Fly-drive
Staat het noorderlicht ook nog op jouw bucketlist? Vanaf eind augustus zijn de nachten alweer langer, waardoor het indrukwekkende noorderlicht weer aan de hemel verschijnt. Natuurlijk hebben wij de beste noorderlichtplaatsen uitgezocht voor deze 8-daagse reis. Rond deze periode ervaar je tevens de Scandinavische ‘Indian Summer’, in het Fins ook wel Ruska genoemd. Reis van de dichtbegroeide bossen op de taiga en over de uitgestrekte vlaktes van de toendra terwijl je geniet van de extreme rode, oranje en gele herfstkleuren. Overdag geniet je van de prachtige landschappen en ’s avonds noorderlicht jagen, wat wil je nog meer? Met een rechtstreekse vlucht van Transavia vlieg je naar Rovaniemi. Nadat je de huurauto hebt opgehaald ben je klaar om te gaan, de eerste overnachting in Torassieppi. Onderweg naar de lodge kom je de eerste herfstkleuren al tegen en wie weet al een paar rendieren? Na één nacht vervolg je de route naar Kilpisjärvi, door de arm van Finland. Geniet van de bijzondere en wisselende landschappen en de intense herfstkleuren, ook wel ‘Ruska’ in het Fins genoemd. In Kilpisjärvi kun je een boottocht naar het drielandenpunt maken of beklim je de heilige berg Saana, een adembenemend uitzicht gegarandeerd! Wandel ’s avonds zeker ook naar het meer, de perfecte locatie om het noorderlicht te spotten! Na 2 nachten vervolg je de reis naar Tromsø, dé noorderlichthoofdstad van Europa! Verken deze bruisende stad of bezoek een van de vele nabijgelegen eilanden. Een ticket voor de Fjellheisen kabelbaan is alvast bij de reis inbegrepen. Via de indrukwekkende fjorden vervolg je de reis naar Björkliden, nabij Abisko Nationaal Park. Deze regio staat bekend als één van de beste plaatsen voor het noorderlicht. Houd vooral je ogen open voor grote kuddes rendieren, die zitten er genoeg! De volgende dag slaap je tot slot nog een nacht in Rovaniemi om vervolgens weer met een rechtstreekse vlucht terug te vliegen naar Rotterdam. Je keert ongetwijfeld met prachtige foto’s en herinneringen terug!
Voigt Travel
vanaf
€ 1.075
15-daagse fly-drive Finland, Zweden, Noorwegen - Van Noordkaap tot Sami

15-daagse fly-drive Finland, Zweden, Noorwegen - Van Noordkaap tot Sami

Op naar het hoge Noorden. Ervaar de enorme rijkdom en diversiteit van de natuur en verken de wereld van de Sami. Onderweg geniet je van steeds wisselende vergezichten. Verrassend én indrukwekkend.
ANWB
vanaf
€ 1.818