Evenementen

De levensvreugde van Tunesië vind je terug in de vele festivals. Zelfs de kleinste dorpjes maken tijd voor allerlei vieringen, of het nu gaat om het zomerfestival, visseizoen, een lokale heilige of de aankondiging van de lente. Toeristen en bezoekers zijn altijd welkom en worden opgenomen in de festiviteiten.
 
Het Sahara Festival is vooral erg mooi voor iedereen die droomt van de overweldigende uitgestrektheid van de zandduinen en de sobere schoonheid van de Sahara. Douz, de toegang naar de woestijn, geeft je een authentiek beeld van de woestijntradities, volkse kunst en gewoontes. Het dorp zelf, omgeven door zandduinen, is het vertrekpunt voor de safari’s.

Het Internationale Muziekfestival wordt gehouden in het El Jem Coliseum. Het is een onvergetelijke belevenis om de muziek te horen van gerenommeerde artiesten en symfonische orkesten in de adembenemende sfeer van het schitterende Romeinse colloseum op een milde zomeravond.

Bij de plaatselijke toeristenbureaus is een lijst te verkrijgen met de festivals die in de desbetreffende omgeving plaatsvinden.

Meer weten over reizen naar Tunesië?

Bekijk hier alle informatie

Reizen naar Tunesië