Zomerzin

Geef smaak aan je vakantie

Zomerzin

Zomerzin biedt bijzondere vakanties aan in Zuid Europa voor de individuele reiziger en levensgenieter. Zomerzin is 100% onderdeel van Riksja Travel. Reizigers kunnen zelf hun vakantie samenstellen naar regio’s in Italië, Spanje, Griekenland en Portugal. Graag wat extra informatie of tips? De reisspecialisten kennen de bestemmingen door en door en helpen graag met het samenstellen van je ideale vakantie. 

Proeven, ontmoeten en genieten staan centraal en doe je op karaktervolle plekken.
Wijnproeven aan een lange tafel tussen de olijfbomen. Een verbluffend uitzicht vanaf het zwembad en een warm onthaal van een vriendelijke huiseigenaar. Bij Zomerzin slaap je kleinschalig en maak je met een unieke activiteit je vakantie extra bijzonder. Heb jij al Zomerzin?

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Zomerzin.

Accommodatie
9.3
Vervoer
8.5
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
9.3
Algemeen
9.3
Zomerzin is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Beoordelingen van Zomerzin

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Zomerzin?
9,0

Prachtige rondreis Sicilië

Italië
Autorondreis met Zomerzin
19-06-2017

Zeer gevarieerde rondreis door Sicilië met prima accommodaties in de vorm van Agritourimo's. en hotel.
Goed georganiseerd.

Ed Fenneman
Gereisd met partner in May 2017
8,8

Najaarsbreak naar Griekenland met Zomerzin (Riksja Travel)

Griekenland
Autorondreis met Zomerzin
11-10-2016

Lekker om in november even aan het vieze weer in Nederland te ontsnappen voor een rondreis over de Peloponnesos, met eigen auto. Zomerzin heeft leuke excursies. Wij hebben o.a. een foodtour gedaan. Op de fiets (met gids) langs diverse traditionele griekse restaurantjes; van Griekse koffie met zoetigheid, tot lekkere kaasjes, vis, etc. En vooral leuke mensen die graag vertellen over hun specialiteit. Met als hoogtepunt; een diner bij een Grieks gezin thuis, eindigend in een spontane sirtaki-´dansworkshop´ in de woonkamer :-) Een ander hoogtepunt was wandelen bij Dimitsana! Een aanrader. Qua accommodaties was er veel keus; van luxe met zwembad, tot een knusse B&B, waarbij we een beetje het gevoel hadden dat we bij opa en oma logeerden. Iedere avond bij ´thuiskomst´ werden we gevraagd aan te schuiven voor een lokaal likeurtje.

Margriet Meinsma
Gereisd met partner in November 2015
9,8

Heerlijke rondreis met Zomerzin door Andalusie

Spanje
Individuele rondreis met Zomerzin
11-10-2016

Afgelopen zomer hebben we rondgetrokken met Zomerzin door Andalusie. We waren al een paar keer met Riksja Travel op stap geweest (Amerika, Thailand en India) en erg benieuwd hoe die manier van rondreizen ook in Europa kon werken. De hotels en B&B waar we verbleven lagen allemaal op geweldige plekken; echt waar jezelf niet zomaar op zou zijn gekomen. Kleinschalig, rustig, mooie locaties, lieve mensen en vaak met zwembad. Wij vonden het prettig dat we de excursies van te voren konden regelen maar kozen er ook voor om op sommige plekken helemaal niets te doen en zelf door een van de steden rond te lopen. Zeker voor herhaling vatbaar, nog genoeg om te ontdekken met Zomerzin.

Hugo Hofman
Gereisd met partner in June 2016
Alle ervaringen met Zomerzin