Zomerzin ervaringen

De Zomerzin ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Zomerzin gemaakt hebben.

Er zijn 3 ervaringen met Zomerzin geplaatst.

Accomodatie
9.3
Vervoer
8.5
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
9.3
Algemeen
9.3

Beoordelingen van Zomerzin

Wat vinden anderen van rondreizen met Zomerzin?
9,0

Prachtige rondreis Sicilië

Italië
Autorondreis met Zomerzin
19-06-2017

Zeer gevarieerde rondreis door Sicilië met prima accommodaties in de vorm van Agritourimo's. en hotel.
Goed georganiseerd.

Ed Fenneman
Gereisd met partner in May 2017
8,8

Najaarsbreak naar Griekenland met Zomerzin (Riksja Travel)

Griekenland
Autorondreis met Zomerzin
11-10-2016

Lekker om in november even aan het vieze weer in Nederland te ontsnappen voor een rondreis over de Peloponnesos, met eigen auto. Zomerzin heeft leuke excursies. Wij hebben o.a. een foodtour gedaan. Op de fiets (met gids) langs diverse traditionele griekse restaurantjes; van Griekse koffie met zoetigheid, tot lekkere kaasjes, vis, etc. En vooral leuke mensen die graag vertellen over hun specialiteit. Met als hoogtepunt; een diner bij een Grieks gezin thuis, eindigend in een spontane sirtaki-´dansworkshop´ in de woonkamer :-) Een ander hoogtepunt was wandelen bij Dimitsana! Een aanrader. Qua accommodaties was er veel keus; van luxe met zwembad, tot een knusse B&B, waarbij we een beetje het gevoel hadden dat we bij opa en oma logeerden. Iedere avond bij ´thuiskomst´ werden we gevraagd aan te schuiven voor een lokaal likeurtje.

Margriet Meinsma
Gereisd met partner in November 2015
9,8

Heerlijke rondreis met Zomerzin door Andalusie

Spanje
Individuele rondreis met Zomerzin
11-10-2016

Afgelopen zomer hebben we rondgetrokken met Zomerzin door Andalusie. We waren al een paar keer met Riksja Travel op stap geweest (Amerika, Thailand en India) en erg benieuwd hoe die manier van rondreizen ook in Europa kon werken. De hotels en B&B waar we verbleven lagen allemaal op geweldige plekken; echt waar jezelf niet zomaar op zou zijn gekomen. Kleinschalig, rustig, mooie locaties, lieve mensen en vaak met zwembad. Wij vonden het prettig dat we de excursies van te voren konden regelen maar kozen er ook voor om op sommige plekken helemaal niets te doen en zelf door een van de steden rond te lopen. Zeker voor herhaling vatbaar, nog genoeg om te ontdekken met Zomerzin.

Hugo Hofman
Gereisd met partner in June 2016

Ben jij op reis geweest met Zomerzin?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Zomerzin.