Home
Reisorganisaties
Vámonos Travels

Vámonos Travels

Individuele rondreizen op maat

Vámonos Travels

Vámonos Travels is specialist in het organiseren van rondreizen en maatwerk reizen naar verre bestemmingen. Vámonos Travels bestaat inmiddels bijna 20 jaar. In 1991 is deze reisorganisatie begonnen met het organiseren van reizen naar Latijns-Amerika. De naam “Vámonos” komt dan ook uit de Spaanse taal en betekent “laten we gaan”. Inmiddels is bestaat het reisaanbod van Vámonos Travels uit reizen naar Afrika, Azië, het Midden-Oosten en natuurlijk Latijns-Amerika (zowel Midden- als Zuid-Amerika).

Bij Vámonos Travels boek je individuele reizen die helemaal op maat samengestelt worden. Op die manier kun je dus helemaal zelf bepalen hoe de reis eruit gaat zien. De deskundige medewerkers van Vámonos Travels hebben allemaal een passie voor reizen en helpen je graag bij het uitzoeken van de vlucht, de eventuele autohuur, excursies en de hotels. Het is ook mogelijk om losse onderdelen te boeken. De vrijheid om zelf de reis te plannen staat voorop. Vámonos Travels geeft de zekerheid van een goede reis en een aanspreekunt op de bestemming. Ideal voor uw verre individuele rondreis dus!

Accommodatie
8.9
Vervoer
8.7
Reisleiding
9.1
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
9.1
Vámonos Travels is aangesloten bij:
ANVR SGR
Bezoek Vámonos Travels
Opent in nieuw scherm

Beoordelingen van Vámonos Travels

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Vámonos Travels?
9,2

Rondreis 45 dagen Argentinië en Chili

Argentinië
Fly-drive met Vámonos Travels
09-03-2020

Prachtig, veel gezien en beleefd. Zuid Amerika vraagt om een vervolg, heeft ons hart gestolen!!! Vamonos heel erg bedankt!

Liesbeth
Gereisd met partner in January 2020
9,6

Incredible India

India
Individuele rondreis met Vámonos Travels
09-03-2020

Reis voldeed aan alle verwachtingen, chauffeur was uitstekend en accommodaties prima. Wij hadden ons voor het eerste overleg redelijk goed voorbereid zodat snel tot definitieve planning kon worden overgegaan. Onze vragen werden snel beantwoord.

Sandra en Yvonne
Gereisd met vrienden in February 2020
9,8

Chili compleet met Vamonos

Chili
Fly-drive met Vámonos Travels
09-03-2020

Een afwisselende reis, de samenstelling door Vamonos nav onze wensen was goed geinterpreteerd.Normaal gesproken verblijven we niet in luxe hotels. Er waren ook wat meer bijzondere overnachtingen bij, zodat je meer contact had met de locals. Na terugkomst zijn we nog geholpen door Vamonos voor het verkrijgen van nota's ivm schade die we aan een huurauto hadden. Prima service.

Mevr. Bakx
Gereisd met partner in October 2019
9,6

Fly drive in Chili

Chili
Fly-drive met Vámonos Travels
09-03-2020

Prachtige reis met zeer veel verschillende landschappen. Vamonos heeft goed meegedacht en voor ons een fantastische reis op maat georganiseerd. De reis was goed georganiseerd en fijne hotels.

Gerrie
Gereisd met partner in January 2020
9,8

25 dagen Namibië en Botswana

Namibië
Fly-drive met Vámonos Travels
20-11-2019

Namibie is een ongelofelijk fantastisch mooi land dat je telkens weer verrast. Het is een land met ongerepte en diverse natuur en overal waar je komt is het die ongekende stilte. Ook het rijden in dit land is een avontuur op zich, terwijl het meestal voelt alsof jij de enige bent op de weg. En ja, de wilde dieren die je er tegenkomt maakt dit land een geweldige safaribestemming. Wat Namibie nog geweldiger maakt is de vriendelijke bevolking die je altijd een warme en oprechte glimlach geeft, geweldige mensen. Botwana is ook een mooi land waar je veel wilde dieren vanaf een zeer dichte afstand kunt zien. Wij hebben Namibie gecombineerd met Botswana voor 25 dagen, maar achteraf gezien vonden wij de tijd in Namibie veels te kort. Ik zou aanraden om de tijd te nemen in Namibie, want het is een land dat echt de moeite waard is.

Mina
Gereisd met partner in September 2019
Alle ervaringen met Vámonos Travels