Home
Reisorganisaties
Vámonos Travels

Vámonos Travels

Individuele rondreizen op maat

Vámonos Travels

Vámonos Travels is specialist in het organiseren van rondreizen en maatwerk reizen naar verre bestemmingen. Vámonos Travels bestaat inmiddels bijna 20 jaar. In 1991 is deze reisorganisatie begonnen met het organiseren van reizen naar Latijns-Amerika. De naam “Vámonos” komt dan ook uit de Spaanse taal en betekent “laten we gaan”. Inmiddels is bestaat het reisaanbod van Vámonos Travels uit reizen naar Afrika, Azië, het Midden-Oosten en natuurlijk Latijns-Amerika (zowel Midden- als Zuid-Amerika).

Bij Vámonos Travels boek je individuele reizen die helemaal op maat samengestelt worden. Op die manier kun je dus helemaal zelf bepalen hoe de reis eruit gaat zien. De deskundige medewerkers van Vámonos Travels hebben allemaal een passie voor reizen en helpen je graag bij het uitzoeken van de vlucht, de eventuele autohuur, excursies en de hotels. Het is ook mogelijk om losse onderdelen te boeken. De vrijheid om zelf de reis te plannen staat voorop. Vámonos Travels geeft de zekerheid van een goede reis en een aanspreekunt op de bestemming. Ideal voor uw verre individuele rondreis dus!

Accommodatie
8.9
Vervoer
8.7
Reisleiding
9.2
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
9.1
Vámonos Travels is aangesloten bij:
ANVR SGR
Bezoek Vámonos Travels
Opent in nieuw scherm

Beoordelingen van Vámonos Travels

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Vámonos Travels?
8,0

Nooit meer via vamanos

Japan
Individuele rondreis met Vámonos Travels
05-05-2024

Ik heb een reis naar japan geboekt via vamanos maanden geleden en alles was perfect totdat ik akkoord ging.
Daarna niks meer vernomen ik heb geen betalingsbevestiging gehad ik moest 6 dagen van te voren bellen waar de vliegtickets bleven die ook nog eens aangepast waren gaan opeens veel later zonder ons te informeren.
Nu mis ik nog steeds de helft van alle documenten ,ze hebben 2 hotels last minute gewijzigd.
Ik heb hierover gebeld maar daar krijg je alleen maar leugens zodat het lijkt alsof het niet aan hun ligt.
Nu zag ik vandaag 4 dagem voor vertrek dat zelfs de paspoorten voor de vluchten niet zijn ingevuld ik heb het idee dat ik alles zelf gedaan heb volgende x geen vamanos meer ik ben alsnog alles zelf aan het regelen en bel je ze op krijg je een dom lulverhaal met leugens.
Ik ben heel ontevreden.
Kijk hier al maanden naar uit om de week voor vertrek alleen maar gestrest te zijn.

Romano
Gereisd met partner
8,5

Geweldige rondreis naar Paragonie (Argentinie & Chili)

Argentinië
Individuele rondreis met Vámonos Travels
19-03-2024

Na wat aanbieders voor een rondreis te hebben vergeleken kwamen we uit bij Vamonos Travels. We werden goed geholpen bij het samenstellen van de reis en de prijs/kwaliteit is gewoon goed. We hebben super genoten van onze rondreis. De natuurparken waren indrukwekkend mooi! Met een gehuurde pick-up konden we ons eigen plan trekken en hebben we mooie (deels off road) trips gemaakt. We hadden gekozen voor middenklasse accomodaties en die waren prima. Vooral de kleinschalige lodges bevielen goed. Alle vluchten waren netjes geregeld en de huurauto was perfect. Kortom, een aanrader!

Schuurman
Gereisd met partner
10

Amazing trip in Japan

Japan
Individuele rondreis met Vámonos Travels
10-01-2024

I had contact with the travel agency when trying to find the one-lifetime trip to japan. Their offer was complete and well-organised. We loved our trip that had a great balance between history, modern japan and authentic old japan. We loved it and we would recomand the travel agency for individual trips organized based on customers desiers.

Ana Mariana Urmenyi
Gereisd met partner
9,2

Rondreis 45 dagen Argentinië en Chili

Argentinië
Fly-drive met Vámonos Travels
09-03-2020

Prachtig, veel gezien en beleefd. Zuid Amerika vraagt om een vervolg, heeft ons hart gestolen!!! Vamonos heel erg bedankt!

Liesbeth
Gereisd met partner in January 2020
9,6

Incredible India

India
Individuele rondreis met Vámonos Travels
09-03-2020

Reis voldeed aan alle verwachtingen, chauffeur was uitstekend en accommodaties prima. Wij hadden ons voor het eerste overleg redelijk goed voorbereid zodat snel tot definitieve planning kon worden overgegaan. Onze vragen werden snel beantwoord.

Sandra en Yvonne
Gereisd met vrienden in February 2020
Alle ervaringen met Vámonos Travels