Vámonos Travels ervaringen

De Vámonos Travels ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Vámonos Travels gemaakt hebben.

Er zijn 46 ervaringen met Vámonos Travels geplaatst.

Accomodatie
8.9
Vervoer
8.7
Reisleiding
9.1
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
9.1

Beoordelingen van Vámonos Travels

Wat vinden anderen van rondreizen met Vámonos Travels?
9,2

Rondreis 45 dagen Argentinië en Chili

Argentinië
Fly-drive met Vámonos Travels
09-03-2020

Prachtig, veel gezien en beleefd. Zuid Amerika vraagt om een vervolg, heeft ons hart gestolen!!! Vamonos heel erg bedankt!

Liesbeth
Gereisd met partner in January 2020
9,6

Incredible India

India
Individuele rondreis met Vámonos Travels
09-03-2020

Reis voldeed aan alle verwachtingen, chauffeur was uitstekend en accommodaties prima. Wij hadden ons voor het eerste overleg redelijk goed voorbereid zodat snel tot definitieve planning kon worden overgegaan. Onze vragen werden snel beantwoord.

Sandra en Yvonne
Gereisd met vrienden in February 2020
9,8

Chili compleet met Vamonos

Chili
Fly-drive met Vámonos Travels
09-03-2020

Een afwisselende reis, de samenstelling door Vamonos nav onze wensen was goed geinterpreteerd.Normaal gesproken verblijven we niet in luxe hotels. Er waren ook wat meer bijzondere overnachtingen bij, zodat je meer contact had met de locals. Na terugkomst zijn we nog geholpen door Vamonos voor het verkrijgen van nota's ivm schade die we aan een huurauto hadden. Prima service.

Mevr. Bakx
Gereisd met partner in October 2019
9,6

Fly drive in Chili

Chili
Fly-drive met Vámonos Travels
09-03-2020

Prachtige reis met zeer veel verschillende landschappen. Vamonos heeft goed meegedacht en voor ons een fantastische reis op maat georganiseerd. De reis was goed georganiseerd en fijne hotels.

Gerrie
Gereisd met partner in January 2020
9,8

25 dagen Namibië en Botswana

Namibië
Fly-drive met Vámonos Travels
20-11-2019

Namibie is een ongelofelijk fantastisch mooi land dat je telkens weer verrast. Het is een land met ongerepte en diverse natuur en overal waar je komt is het die ongekende stilte. Ook het rijden in dit land is een avontuur op zich, terwijl het meestal voelt alsof jij de enige bent op de weg. En ja, de wilde dieren die je er tegenkomt maakt dit land een geweldige safaribestemming. Wat Namibie nog geweldiger maakt is de vriendelijke bevolking die je altijd een warme en oprechte glimlach geeft, geweldige mensen. Botwana is ook een mooi land waar je veel wilde dieren vanaf een zeer dichte afstand kunt zien. Wij hebben Namibie gecombineerd met Botswana voor 25 dagen, maar achteraf gezien vonden wij de tijd in Namibie veels te kort. Ik zou aanraden om de tijd te nemen in Namibie, want het is een land dat echt de moeite waard is.

Mina
Gereisd met partner in September 2019
9,8

De diversiteit van Bolivia

Bolivia
Individuele rondreis met Vámonos Travels
18-10-2019

Waar kan je nog meer in 3 weken genieten van de jungle én de bergen op ruim 5000 meter? Van -15 graden in de zoutvlakte naar 35 graden in Santa Cruz of de jungle gaan? Prachtige bergen, landschappen, meren en flamingo's van dichtbij zien, 's morgens wakker worden van de brulapen en alle vogels, én op een centraal plein naast de prachtige kathedraal op een bankje gaan zitten om te zien hoe de lokale bevolking er een ijsje eet, een koffie bij een koffie-verkoper koopt, een potje schaak speelt of zijn schoenen laat poetsen?

De reis was goed georganiseerd, alles "klopte" perfect. De hotels waren prima, goed geselecteerd dus. De transfers waren goed geregeld, de gidsen en chauffeurs waren zeer vriendelijk en kundig. En Bolivia is echt een prachtig land, waar 3 weken echt te kort is om alles te kunnen zien.

W. van de Weerd
Gereisd met partner in September 2019
8,8

Familiereis Brazilië

Brazilië
Familiereis met Vámonos Travels
18-10-2019

De reis was goed georganiseerd, afwisselend en met leuke onderdelen voor iedereen in ons gezin. Het personeel van Vámonos is vriendelijk en we werden goed geïnformeerd door continu (voor ons gevoel) 1 contactpersoon (Anneke).Tenslotte vonden we de afwisseling in activiteiten en ook de self-drive en excursies in Bonito (vooral het snorkelen) erg leuk.

Van der Schans
Gereisd met gezin in August 2019
9,8

20 dagen Namibië

Namibië
Fly-drive met Vámonos Travels
07-10-2019

We hebben een fantastische 20-daagse reis gehad in Namibië. Met een Toyota Hillux 4x4 met daktent hebben we het land doorkruist op de veelal onverharde wegen, het slapen in de tent is een leuke ervaring, de afwisseling met hotels, lodges en guesthouses vonden we fijn. De verschillende landschappen volgden elkaar op, we waren steeds maar verwonderd over al het moois dat we te zien kregen. Het hoogtepunt was het Etoshapark waar we heel veel dieren hebben gezien, soms van heel dichtbij. Een onvergetelijke ervaring.

Katia
Gereisd met partner in September 2019
9,4

Route van de Emoties met Vámonos!

Brazilië
Individuele rondreis met Vámonos Travels
10-09-2019

Wij hebben een prachtige rondreis gemaakt door een deel van Brazilië.
Het programma zoals van te voren afgesproken, werd stipt uitgevoerd.
We hadden een zeer divers programma.
We hebben steden bezocht: Rio de Janeiro (een stadwandeling met een deskundige gids) , Goiania, São Luis (ook hier een stadswandeling met een goede gids).
Nationale parken bezocht als de Pantanal (wandelen met een vogelgids bij zonsopgang),
Chapada dos Guimaraes (wandelen door het berggebied en snorkelen in de rivier),
Serra Azul (zwemmen bij de waterval), Lencóis Maranhenses (boven en door een spierwit duinengebied met kleine meertjes)
De communicatie met de Braziliaanse vertegenwoordiger van Vámonos Travels was bijzonder goed.
Anneke, onze dank voor het samenstellen van deze bijzondere reis!

Annette en Thea
Gereisd met partner in July 2019
9,0

Genoten van individuele rondreis Colombia

Colombia
Individuele rondreis met Vámonos Travels
06-09-2019

We hebben een fantastische reis door een prachtig land gehad. Alles was super geregeld en we zijn enorm tevreden.

Fam. van Schoonhoven
Gereisd met gezin in August 2019
9,0

Fantastische reis naar Namibië

Namibië
Fly-drive met Vámonos Travels
03-09-2019

Het was een fantastische reis mooie lodges, goed eten, aardige mensen maar bovenal een fantastisch land met mooie en bizarre landschappen met te gekke dieren.

Pepijn
Gereisd met partner in August 2019
9,5

Japan en Zuid-Korea reis van a tot z geregeld

Japan
Individuele rondreis met Vámonos Travels
02-09-2019

Het was een onvergetelijke reis waarin we zoveel moois beleefd hebben. Vámonos heeft de reis van a tot z goed geregeld!! Hele diverse accomodaties en de ene beter dan de ander maar steeds goed gelegen en over nagedacht.

Mevr. van Koperen
Gereisd met partner in August 2019
9,0

Bijzondere reis door Vietnam, Laos en Cambodja

Vietnam
Individuele rondreis met Vámonos Travels
02-09-2019

Het was weer een geweldige reis met Vámonos. Prachtige mensen, cultuur en hotels. Geweldige ervaringen. Vámonos heeft niets teveel gezegd. Wij zijn ze dankbaar voor wat ze voor ons hebben gedaan. Het is allemaal glad en zeer prettig verlopen. Het was heel bijzonder.

Wim
Gereisd met partner in August 2019
8,8

Super reis door Colombia

Colombia
Individuele rondreis met Vámonos Travels
15-08-2019

We hebben echt een super reis gehad

Annelies
Gereisd met gezin in July 2019
9,0

Super reis. Voldoet aan alle hoge verwachtingen!!

Japan
Individuele rondreis met Vámonos Travels
20-06-2019

Alles is geregeld zoals beloofd! De reis verliep vlekkeloos. Super reis. Voldoet aan alle hoge verwachtingen!! Altijd goed contact met Sanne van Vámonos Travels. Ze denkt goed mee, regelt al mijn wensen en komt zelf met suggesties. Een van de hotels zou ik als reisorganisatie laten vallen, dit heb ik doorgegeven.

Remko
Gereisd met partner in May 2019
9,6

De adembenemende landschappen van Namibië en Botswana

Namibië
Fly-drive met Vámonos Travels
14-06-2019

Een geweldige reis door Namibie en Botswana met heel veel variatie in zowel accommodaties als landschappen. Prachtige natuurparken ,vriendelijke en behulpzame mensen op de overnachtingsadressen. Ook de reisagent van Vámonos verdient een compliment voor de uitleg.
Samengevat we hebben bij Vámonos Travels wederom een prachtige reis geboekt die een onuitwisbare indruk op ons heeft gemaakt.

W. Grit
Gereisd met partner in April 2019
9,3

Fly-drive Namibië

Namibië
Fly-drive met Vámonos Travels
14-06-2019

Het was een prachtige rondreis met een huurauto door Namibië, goed uitgebalanceerd, met over het algemeen toplocaties!

Mariëlle
Gereisd met partner in March 2019
9,6

Ik kan maar 1 ding zeggen: TOPPIE

Colombia
Individuele rondreis met Vámonos Travels
14-05-2019

We moesten er toch wel hard over denken: Colombia, zeker na alle negatieve waarschuwingen. Nog even naar Narcos gekeken, hm daar werd t niet beter van. Maar die niet waagt die niet wint en wij hebben een hele mooie ervaring gewonnen!

We waren er al snel uit Vámonos leek ons bij het uitzoeken en plannen het meest geschikt. Dat was ook zo; er werd meegedacht en zo ontstond de reis zoals wij hem in gedachten hadden. Alles werd uitgezocht en geregeld zoals afgesproken. Als een medewerker niet aanwezig was kon een ander het zo overnemen. Ivm minder mobiliteit van mijn man werd toegezegd hier bij vliegvelden en hotels rekening te houden en dat was ook overal gedaan en bekend! Ook ter plaatse werd gecheckt of alles goed verliep en bevestigd wanneer we weer opgehaald gingen worden. De hotels waren over het algemeen goed. De ligging was eigenlijk altijd prima, in de buurt van de bezienswaardigheden/centrum. Het personeel over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam.

Na 3 weken komen we enthousiast terug. Wat een mooi land, prachtige natuur, vriendelijke goedlachse mensen, mooie parken, kleurrijke streetart, heerlijk eten, lekker biertje (en echt nederlands: niet duur) enzov. enzov. Wij zeggen: doen!!! Deze mensen verdienen dat hun land positief in beeld komt en ze hebben deze positieve aandacht ook hard nodig. Er is nog zoveel armoe in Colombia (vooral Bogota en Medellin). De bevolking kan de opbrengsten van het toerisme goed gebruiken.

Familie Van de Pas
Gereisd met partner in April 2019
9,0

Zonder zorgen je onderdompelen in de Indiase cultuur

India
Individuele rondreis met Vámonos Travels
13-03-2019

Zelf huurde ik altijd een auto en was ik niet gewend aan deze manier van (individueel) reizen. Ik was bang 'opgescheept' te zitten met een begeleider/chauffeur, maar het is juist uitstekend bevallen! Het is vertrouwd en gemakkelijk. Je kunt je onderdompelen in de Indiase cultuur zonder je zorgen te maken hoe je veilig van A naar B komt. Ik had zelf een aantal te bezoeken plaatsen aangegeven. Deze zijn mooi geïntegreerd met de suggesties van Vámonos zelf. Ze doen echt je best voor je zonder 'lastig' en overdreven te worden. De lokale agenten zetten je op de trein en brengen je naar je stoel. Als je later uit de trein stapt, staat de volgende agent alweer klaar. Ze stonden zelfs klaar toen we vanuit Varanasi op Delhi airport moesten overstappen voor de laatste vlucht naar huis. Het enige minpuntje dat ik zou kunnen noemen is het gebrekkige Engels van de chauffeurs, dat kan wel eens een handicap zijn.

Jaap
in February 2019
9,2

Uitstekende en afwisselende rondreis Colombia

Colombia
Individuele rondreis met Vámonos Travels
08-03-2019

Prachtige karakteristieke boutique hotels, goede kwaliteit, kleinschalig, mooi centraal. Accommodaties zelf rustig, goed eten, netjes. Vámonos heeft een afwisselend programma samengesteld. Het vervoer was prima geregeld, transfers sloten goed aan.

Mevr. Borggreve
Gereisd met partner in February 2019
9,2

Chili, Argentinië en Peru

Chili
Individuele rondreis met Vámonos Travels
22-02-2019

Onze fantastische reis was goed georganiseerd door Vámonos. Met name Anneke heeft heel veel geduld met ons gehad. Door omstandigheden hebben we veel gewijzigd en heeft de reis bijna niet door kunnen gaan. Alle aansluitingen klopten, we hadden mooi weer en we hebben heel veel mooie indrukken opgedaan

Karin en Hans
Gereisd met partner in December 2018
8,8

5000 kilometer surrealisme

Chili
Individuele rondreis met Vámonos Travels
22-02-2019

We blikken terug op een gevarieerde vakantie: fantastische wandelingen met enorme natuurervaringen, bewondering van fauna en flora. Luxe en minder luxe hotels en refugio's. Zon, wind, regen en hagel. Lekker eten, soms gastronomisch getint, soms minder. Lekkere wijnen. De Malbec is onze vriend geworden. Vele babbels en warme vriendschap.

H. von Arx
Gereisd met vrienden in November 2018
7,2

We hebben een prachtige reis door Argentinië gemaakt

Argentinië
Individuele rondreis met Vámonos Travels
12-02-2019

Op weg van Salta naar Tilcara: In Salta de auto opgehaald en op weg naar Tilcara dat niet ver van de Bolivaanse grens afligt. Via een prachtige weg , parallel aan de Andes zagen we metershoge cactussen en mooie gekleurde rotsen aan ons voorbij gaan. Na ruim 200 km kwamen we in Tilcara aan , o.a. bekend door de Inca-ruïnes" La Pucará " die we dan ook bezocht hebben. De naast gelegen botanische tuin met de enorme cactussen was ook de moeite van het bezoeken waard. De cactussen bleken bij navraag meer dan 600 jaar oud te zijn. Onze accommodatie was eenvoudig en knus met een mooie binnentuin . Ook hier werden we weer vriendelijk onthaald. De volgende dag zijn we 4000 meter hoog geklommen ( met de auto...) om "de cerro de los siete colores " te bezoeken . Een onvergetelijke belevenis. We moesten er wat uurtjes voor rijden , via zand en grint,-kronkelwegen de berg op.

Fam. Elstgeest
Gereisd met gezin in December 2018
8,8

Wat een prachtige rondreis met het gezin!

Cuba
Familiereis met Vámonos Travels
07-01-2019

Mooi land, warme mensen, prima accommodaties en uitstekend geregeld door Vámonos. De Vámonos reisspecialist was alert, duidelijk, bereikbaar, vriendelijk en meedenkend. We kregen een vriendelijke ontvangst ter plaatse. Ze waren behulpzaam. Erg attent van de door autowegkaart plus enveloppe in accommodatie. We hebben een prima en verhelderende informatiebijeenkomst gekregen door de lokale agent.
Casa Villa Los Crotons en Casa Kiki waren voor ons de toppers vanwege het contact met de lokale familie en dat zij uitstekend kookten. De laatste - Casa Dona Elena - was kleine benauwde kamer maar verder prima ontbijt en rustig. De anderen waren goed.

René
Gereisd met gezin in December 2018
8,6

Prachtig Brazilië

Brazilië
Individuele rondreis met Vámonos Travels
07-01-2019

Het was een mooie, complete reis. We hebben alle dingen gezien die we graag wouden zien in Brazilië. Ook de vriendelijke mensen en het heerlijke eten hebben bijgedragen aan een mooie reiservaring.

Kirsten en Dennis
Gereisd met partner in September 2018

Ben jij op reis geweest met Vámonos Travels?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Vámonos Travels.