Tipica Reizen

Belééf Zuid-Amerika

Tipica Reizen

Tipica Reizen is een gespecialiseerde reisorganisatie die in 2006 begonnen is met het aanbieden van reizen naar Argentinië. Inmiddels zijn Chili en Peru toegevoegd aan het reisaanbod en hebben we ook de nodige ervaring in de buurlanden Brazilië en Uruguay.

Wij werken vanuit Argentinië en hebben direct contact met de door ons met zorg uitgekozen onderkomens, excursie- en transferbureaus. Geen tussenliggende schijven dus, waardoor wij echt flexibel kunnen werken en zonder problemen kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Naast individuele (maatwerk) reizen bieden we ook een jaarlijkse exclusieve groepsreis naar zowel Argentinië als naar Peru aan.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Tipica Reizen.

Accommodatie
9.2
Vervoer
9.1
Reisleiding
9.6
Prijs / Kwaliteit
9.2
Algemeen
9.5

Beoordelingen van Tipica Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Tipica Reizen?
9,4

Schitterende rondreis Argentini

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
23-01-2024

Deze avontuurlijke reis door Argentinië heeft onze verwachtingen overtroffen op vele manieren : gastvrijheid van de bevolking, de wondermooie natuur ( Andes, Iguazu watervallen, Patagonië ... ), gastronomie en ook de uitgestrektheid van het land. Ondanks vele verplaatsingen was het programma prima ingedeeld met veel variatie en voldoende rustpauzes. Jack (Tipica) had dit alles perfect voorbereid en volgde dit ook dagelijks op. We hadden regelmatig contact met Jack en dit was voor ons een heel aangename ervaring. Accomodaties, transport, excursies waren ook allemaal netjes gepland, kortom een super vakantie met goede prijs/kwalitiet; een echte aanrader !

Jo Wymeersch
Gereisd met partner
9,6

Rondreis Argentinië

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
22-01-2024

Hele mooie rondreis gemaakt in Argentinie. Precies wat we graag wilde heeft Jack Bol voor ons in een goed geregelde trip omgezet. Mooie en gedifferentieerde accomodaties, transfers waren naadloos geregeld. Leuk om Jack in BA nog persoonlijk te ontmoeten. Het adequate antwoorden op al onze vragen is echt fantastisch. Het regelen van een taxi met kerstmis was top, dat lukte de Argentijnen zelfs niet. Tipica Reizen zullen wij zeer zeker aanraden!
Hans en Christine

Cf Vanderheyden
Gereisd met partner
9,6

Argentinië, een top reis met prachtige herinneringen

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
02-12-2023

Jack Bol van Tipica Reizen heeft voor ons een op maat gemaakte reis van vier weken door Argentinië georganiseerd in November 2023. Van het uiterste Noorden, via Buenos Aires, Iguazu (incl, Brazilië), Andes Regio naar het diepe Zuiden met El Calafate en Ushuaia (El fin del Mundo). Alles klopte aan deze reis. De balans in activiteiten, reizen en rust was goed. Alle accommodaties, excursies, transfers, binnenlandse vluchten, rental cars waren goed tot erg goed. Argentinië is een prachtig land met indrukwekkende (afwisselende)natuur, mooie gastvrije mensen en cultuur (incl de ongelooflijke passie voor voetbal). Absoluut een aanrader voor mensen die van een van de mooiste landen ter wereld willen genieten. Maar bovenal is de ontzorging die Jack biedt belangrijk. Hij reageert snel op vragen via WhatsApp of in dringende gevallen via de telefoon. Dit geeft zeker een fijn gevoel en grote mate van zekerheid. De ontmoeting met Jack in BA geeft ook een persoonlijke touch aan deze onvergetelijke reis met vele prachtige momenten en herinneringen.
Als je een op maat gemaakte reis naar Argentinië wilt dan moet je zeker bij Tipica Reizen zijn. Wij bevelen Jack van harte aan.

Leo en Miriam
Gereisd met partner
9,6

Droomreis Argentinië - Chili

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
18-06-2023

Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Jack Bol van Tipica reizen, voelde het als thuiskomen! Samen onze droomreis ingevuld, vanwege ons 40 jarig huwelijk, zes weken mogen reizen door Argentinië en Chili, het onwaarschijnlijk mooie Patagonië. Las Piedras Rojas, Iguazu, Valle de la Luna, wij kunnen niet beschrijven en omschrijven wat deze reis met ons heeft gedaan. Oprechte passie en aandacht, alles klopte bij Tipica, Dank je wel Jack! Wij zullen je altijd aanbevelen en mochten wij weer naar Zuid-Amerika gaan, dan gaan we alleen met jou!!. Lieve groeten Wim en Harriët Weitkamp Via Polarsteps hebben wij onze gehele reis online gezet.

Harriët
Gereisd met partner
9,0

Prachtige, goed verzorgde reis door Tipica reizen

Argentinië
Groepsrondreis met Tipica Reizen
30-05-2023

Met ‘n groep van 6 met Jack Bol van Tipica Reizen Argentinië een prachtige rondreis gehad. Jack heeft ons zeer goed begeleid en was continue adequaat met reageren op e-mails en apps voordat we een goede reis en datum vastgesteld hadden. Chapeau!

Clarien Foolen vd Kamp
Gereisd met vrienden
Alle ervaringen met Tipica Reizen