Tipica Reizen

Belééf Zuid-Amerika

Tipica Reizen

Tipica Reizen is een gespecialiseerde reisorganisatie die in 2006 begonnen is met het aanbieden van reizen naar Argentinië. Inmiddels zijn Chili en Peru toegevoegd aan het reisaanbod en hebben we ook de nodige ervaring in de buurlanden Brazilië en Uruguay.

Wij werken vanuit Argentinië en hebben direct contact met de door ons met zorg uitgekozen onderkomens, excursie- en transferbureaus. Geen tussenliggende schijven dus, waardoor wij echt flexibel kunnen werken en zonder problemen kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Naast individuele (maatwerk) reizen bieden we ook een jaarlijkse exclusieve groepsreis naar zowel Argentinië als naar Peru aan.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Tipica Reizen.

Accommodatie
9.2
Vervoer
9.1
Reisleiding
9.5
Prijs / Kwaliteit
9.2
Algemeen
9.5

Beoordelingen van Tipica Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Tipica Reizen?
9,6

Droomreis Argentinië - Chili

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
18-06-2023

Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Jack Bol van Tipica reizen, voelde het als thuiskomen! Samen onze droomreis ingevuld, vanwege ons 40 jarig huwelijk, zes weken mogen reizen door Argentinië en Chili, het onwaarschijnlijk mooie Patagonië. Las Piedras Rojas, Iguazu, Valle de la Luna, wij kunnen niet beschrijven en omschrijven wat deze reis met ons heeft gedaan. Oprechte passie en aandacht, alles klopte bij Tipica, Dank je wel Jack! Wij zullen je altijd aanbevelen en mochten wij weer naar Zuid-Amerika gaan, dan gaan we alleen met jou!!. Lieve groeten Wim en Harriët Weitkamp Via Polarsteps hebben wij onze gehele reis online gezet.

Harriët
Gereisd met partner
9,0

Prachtige, goed verzorgde reis door Tipica reizen

Argentinië
Groepsrondreis met Tipica Reizen
30-05-2023

Met ‘n groep van 6 met Jack Bol van Tipica Reizen Argentinië een prachtige rondreis gehad. Jack heeft ons zeer goed begeleid en was continue adequaat met reageren op e-mails en apps voordat we een goede reis en datum vastgesteld hadden. Chapeau!

Clarien Foolen vd Kamp
Gereisd met vrienden
9,4

Rondreis

Argentinië
Familiereis met Tipica Reizen
23-02-2023

Terug in ’t land met mooie herinneringen van een fantastische rondreis van 4 weken met ons tweetjes door de schitterende natuur van Argentinië. Alles was prima geregeld door Tipica reizen, die dag en nacht klaar stonden voor ons. De totale reis sloot prima aan op alle vluchten die geboekt waren en met zeer comfortabele transfers naar de verschillende accommodaties. Kortom een reis die hoog in onze top tien staat dankzij de uitstekende organisatie en met name reisorganisator Jack Bol dank u wel!!!
Linda en Luciaan

Linda en Luciaan
Gereisd met partner
8,8

Geweldige reis (chili/Argentinië/Patagonië gemaakt en goede organisatie vanuit TipicaReizen

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
12-02-2023

We hebben een super reis gemaakt door Chile/Argentinië/Patagonië. Samen met Jack van Tipicareizen hebben we een top reis opgezet.

Wat we vooraf verwachtten was: veel kennis over de landen, meedenken over slimme en leuke routes, praktische insteek door dingen te regelen (accomodaties, goede autodeals etc) en eigenlijk wel ontzorgd worden. Flinke verwachtingen die hij meer dan waar heeft gemaakt.

Maar wat ons enorm positief heeft verrast is, zijn betrokkenheid (vooraf en tijdens de reis), zijn beschikbaarheid als er iets is (gelukkig maar 1x nodig gehad; grensovergang dingetje) en simpelweg dat hij enorm enthousiast is over de landen; over het reizen en dit in alles voelbaar is. Hij wil dat wij net zo’n top tijd hebben in ‘zijn’ landen zoals hij dat heeft.

Gaby
Gereisd met partner
9,2

Prachtige rondreis in Argentinie met Tipica

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
01-12-2019

Na lang aarzelen, besloten we voor de eerste maal met een reisbureau in zee te gaan en dit voor onze reis naar Argentinie.
Via een aantal zoekcriteria kwamen we uit op een kleinschalig reisbureau Tipica, De eerste contacten met Jack Bol waren veelbelovend, en op alle vragen , kregen we steeds een correct antwoord.We verbleven drie weken in Argentinie , met binnenlandse vluchten naar Mendoza, Salta en Iguazu., alsook een huurwagen in Salta voor 8 dagen.Alles was perfect geregeld , en als er al vragen waren, werden deze door Jack via Watsapp onmiddelijk opgelost. Onze eerste ervaring met Tipica, en ook met Jack natuurlijk, zorgde voor een onvergetelijk reis, die ik alleen maar kan aanraden aan alle reizigers die deze regio zouden willen bezoeken.
Reis van 10/10/2019 tot 30/10/2019 met vertrek en aankomst in Buenos Aires.
Chris en Rene

Marckx Rene
Gereisd met partner in October 2019
Alle ervaringen met Tipica Reizen