Tipica Reizen

Belééf Zuid-Amerika

Tipica Reizen

Tipica Reizen is een gespecialiseerde reisorganisatie die in 2006 begonnen is met het aanbieden van reizen naar Argentinië. Inmiddels zijn Chili en Peru toegevoegd aan het reisaanbod en hebben we ook de nodige ervaring in de buurlanden Brazilië en Uruguay.

Wij werken vanuit Argentinië en hebben direct contact met de door ons met zorg uitgekozen onderkomens, excursie- en transferbureaus. Geen tussenliggende schijven dus, waardoor wij echt flexibel kunnen werken en zonder problemen kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Naast individuele (maatwerk) reizen bieden we ook een jaarlijkse exclusieve groepsreis naar zowel Argentinië als naar Peru aan.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Tipica Reizen.

Er zijn nog geen reizen voor Tipica Reizen.

Accomodatie
9.2
Vervoer
9.1
Reisleiding
9.5
Prijs / Kwaliteit
9.2
Algemeen
9.5

Beoordelingen van Tipica Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Tipica Reizen?
9,2

Prachtige rondreis in Argentinie met Tipica

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
01-12-2019

Na lang aarzelen, besloten we voor de eerste maal met een reisbureau in zee te gaan en dit voor onze reis naar Argentinie.
Via een aantal zoekcriteria kwamen we uit op een kleinschalig reisbureau Tipica, De eerste contacten met Jack Bol waren veelbelovend, en op alle vragen , kregen we steeds een correct antwoord.We verbleven drie weken in Argentinie , met binnenlandse vluchten naar Mendoza, Salta en Iguazu., alsook een huurwagen in Salta voor 8 dagen.Alles was perfect geregeld , en als er al vragen waren, werden deze door Jack via Watsapp onmiddelijk opgelost. Onze eerste ervaring met Tipica, en ook met Jack natuurlijk, zorgde voor een onvergetelijk reis, die ik alleen maar kan aanraden aan alle reizigers die deze regio zouden willen bezoeken.
Reis van 10/10/2019 tot 30/10/2019 met vertrek en aankomst in Buenos Aires.
Chris en Rene

Marckx Rene
Gereisd met partner in October 2019
9,3

Rondreis door Argentinië : Patagonië

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
24-11-2019

Van 20 oktober 2019 tot 9 november 2019 hebben we een rondreis gemaakt door Patagonië. Onze reis werd georganiseerd door Tipica reizen. Top organisatie van Jack Bol. Vooraf hebben we heel wat heen en weer gemaild om onze reis op punt te stellen. Telkens kregen we zeerr spoedig een antwoord op onze vragen en ook heel wat praktische tips van Jack. Ter plaatse was alles tip top geregeld : de binnenlandse vluchten, de andere verplaatsingen, de logementen, de gidsen en ga zo maar door. Bovendien heeft Jack de moeite gedaan om ons in Buenos Aires te vergezellen naar de tango Show en hebben zo persoonlijk met hem kunnen kennismaken. Verder was hij gedurende de ganse reis bereikbaar per whats app. Via deze weg heeft hij voor ons nog snel een huurauto geregeld in Torres del Paine. Geen vraag was hem te veel, wij konden steeds op hem rekenen. Dank zij Jack Bol was onze reis meer dan geslaagd.

Vervloet - Alaerts
Gereisd met vrienden in October 2019
9,0

Een prachtig op maat samengestelde reis door Argentinië en Chili

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
16-06-2019

Tipica reizen heeft goed geluisterd naar onze rondreis-behoefte door Argentinië en Chili en een perfect op maat gemaakte reis voor ons samengesteld, van de inhoud van de rondreis tot het verblijf en het vervoer. Zo hebben wij relaxt kunnen genieten van al het moois dat Argentinië en Chili ons te bieden had! Dank je wel, Tipica reizen en Jack Bol

Isolde, Wilbert & Joep
Gereisd met gezin in April 2019
9,8

Als vrouw alleen naar Argentinië via Tipica

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
06-04-2019

Hele goede ervaring met Tipica Reizen! Kleinschalig, persoonlijk, duidelijke en prettige communicatie, prima prijs-kwaliteit verhouding (van alle reisorganisaties die ik benaderd heb de meest complete en gunstigste offerte!), oplossingsgericht, heb echt alleen maar lof!
Als vrouw alleen 3 weken door Argentinië gereisd, heb me nergens onveilig gevoeld en ontzettend genoten: zo'n mooi land! Jack Bol van Tipica heeft goed naar mijn wensen geluisterd en een afwisselende reis voor mij samengesteld van Noord naar Zuid en weer terug met leuke activiteiten en ook nog genoeg vrije tijd om mijn eigen plan te kunnen trekken.
Binnenlandse vluchten, transfers, autohuur, accomodaties, excursies... alles top geregeld en als er buiten Jack's toedoen toch dingen dreigden mis te gaan (qua vluchtuitval of lokale organisaties), deed hij er alles aan om het op te lossen en dat lukte hem nog ook.
Mocht ik weer naar Zuid-Amerika gaan zou ik me zeker weer tot Jack wenden om een reis voor me samen te stellen.
Mijn volgende reis gaat echter naar Azië en ik vind het gewoon jammer dat Tipica daar geen reizen aanbiedt :D

Lidwien
Alleen gereisd in March 2019
9,4

De eerste maal dat een op maat gemaakt reis ook zo past.

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
11-03-2019

Buenos Aires, een binnenvlucht naar het Noorden, Salta, Cafayate en Tilcara, rustige rondreis door een overweldigend landschap.
Afronden terug in Buenos Aires een bruisende stad waar je je direct thuis voelt !

Jack is een vlotte schrijver, zijn openheid zorgt er mee voor dat je zelf ook niet geremd bent al je wensen te uiten, samen zoeken tot het klopt.
Het gevoel dat we met alle vragen terecht konden, en dankzij WA ook nog snel contact hadden maakte de reis heel gemoedelijk, geen stress over welk vliegtuig of welk transport, alles was netjes geregeld

Voor mij mag Jack nog een paar filialen openen in andere werelddelen !

Greet umans
Gereisd met partner in February 2019
Alle ervaringen met Tipica Reizen