Tipica Reizen ervaringen

De Tipica Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Tipica Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 31 ervaringen met Tipica Reizen geplaatst.

Accomodatie
9.2
Vervoer
9.1
Reisleiding
9.5
Prijs / Kwaliteit
9.2
Algemeen
9.5

Beoordelingen van Tipica Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van Tipica Reizen?
9,2

Prachtige rondreis in Argentinie met Tipica

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
01-12-2019

Na lang aarzelen, besloten we voor de eerste maal met een reisbureau in zee te gaan en dit voor onze reis naar Argentinie.
Via een aantal zoekcriteria kwamen we uit op een kleinschalig reisbureau Tipica, De eerste contacten met Jack Bol waren veelbelovend, en op alle vragen , kregen we steeds een correct antwoord.We verbleven drie weken in Argentinie , met binnenlandse vluchten naar Mendoza, Salta en Iguazu., alsook een huurwagen in Salta voor 8 dagen.Alles was perfect geregeld , en als er al vragen waren, werden deze door Jack via Watsapp onmiddelijk opgelost. Onze eerste ervaring met Tipica, en ook met Jack natuurlijk, zorgde voor een onvergetelijk reis, die ik alleen maar kan aanraden aan alle reizigers die deze regio zouden willen bezoeken.
Reis van 10/10/2019 tot 30/10/2019 met vertrek en aankomst in Buenos Aires.
Chris en Rene

Marckx Rene
Gereisd met partner in October 2019
9,3

Rondreis door Argentinië : Patagonië

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
24-11-2019

Van 20 oktober 2019 tot 9 november 2019 hebben we een rondreis gemaakt door Patagonië. Onze reis werd georganiseerd door Tipica reizen. Top organisatie van Jack Bol. Vooraf hebben we heel wat heen en weer gemaild om onze reis op punt te stellen. Telkens kregen we zeerr spoedig een antwoord op onze vragen en ook heel wat praktische tips van Jack. Ter plaatse was alles tip top geregeld : de binnenlandse vluchten, de andere verplaatsingen, de logementen, de gidsen en ga zo maar door. Bovendien heeft Jack de moeite gedaan om ons in Buenos Aires te vergezellen naar de tango Show en hebben zo persoonlijk met hem kunnen kennismaken. Verder was hij gedurende de ganse reis bereikbaar per whats app. Via deze weg heeft hij voor ons nog snel een huurauto geregeld in Torres del Paine. Geen vraag was hem te veel, wij konden steeds op hem rekenen. Dank zij Jack Bol was onze reis meer dan geslaagd.

Vervloet - Alaerts
Gereisd met vrienden in October 2019
9,0

Een prachtig op maat samengestelde reis door Argentinië en Chili

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
16-06-2019

Tipica reizen heeft goed geluisterd naar onze rondreis-behoefte door Argentinië en Chili en een perfect op maat gemaakte reis voor ons samengesteld, van de inhoud van de rondreis tot het verblijf en het vervoer. Zo hebben wij relaxt kunnen genieten van al het moois dat Argentinië en Chili ons te bieden had! Dank je wel, Tipica reizen en Jack Bol

Isolde, Wilbert & Joep
Gereisd met gezin in April 2019
9,8

Als vrouw alleen naar Argentinië via Tipica

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
06-04-2019

Hele goede ervaring met Tipica Reizen! Kleinschalig, persoonlijk, duidelijke en prettige communicatie, prima prijs-kwaliteit verhouding (van alle reisorganisaties die ik benaderd heb de meest complete en gunstigste offerte!), oplossingsgericht, heb echt alleen maar lof!
Als vrouw alleen 3 weken door Argentinië gereisd, heb me nergens onveilig gevoeld en ontzettend genoten: zo'n mooi land! Jack Bol van Tipica heeft goed naar mijn wensen geluisterd en een afwisselende reis voor mij samengesteld van Noord naar Zuid en weer terug met leuke activiteiten en ook nog genoeg vrije tijd om mijn eigen plan te kunnen trekken.
Binnenlandse vluchten, transfers, autohuur, accomodaties, excursies... alles top geregeld en als er buiten Jack's toedoen toch dingen dreigden mis te gaan (qua vluchtuitval of lokale organisaties), deed hij er alles aan om het op te lossen en dat lukte hem nog ook.
Mocht ik weer naar Zuid-Amerika gaan zou ik me zeker weer tot Jack wenden om een reis voor me samen te stellen.
Mijn volgende reis gaat echter naar Azië en ik vind het gewoon jammer dat Tipica daar geen reizen aanbiedt :D

Lidwien
Alleen gereisd in March 2019
9,4

De eerste maal dat een op maat gemaakt reis ook zo past.

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
11-03-2019

Buenos Aires, een binnenvlucht naar het Noorden, Salta, Cafayate en Tilcara, rustige rondreis door een overweldigend landschap.
Afronden terug in Buenos Aires een bruisende stad waar je je direct thuis voelt !

Jack is een vlotte schrijver, zijn openheid zorgt er mee voor dat je zelf ook niet geremd bent al je wensen te uiten, samen zoeken tot het klopt.
Het gevoel dat we met alle vragen terecht konden, en dankzij WA ook nog snel contact hadden maakte de reis heel gemoedelijk, geen stress over welk vliegtuig of welk transport, alles was netjes geregeld

Voor mij mag Jack nog een paar filialen openen in andere werelddelen !

Greet umans
Gereisd met partner in February 2019
8,6

Rondreis Argentinië (Buenos Aires, El Calafate, Ushuaia, Puerto Madryn, Bariloche)

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
05-02-2019

Wij wilden altijd al eens naar Argentinië en vonden Tipica via google. Eigenlijk was het contact vanaf het begin prima. Tipica kwam met een voorstel en reageert prima op je eigen wensen. Ter plekke bleek het allemaal perfect georganiseerd en er was gedurende de reis ook nog WhatsApp contact met Jack (Tipica). De reis was erg mooi, hebben heel veel gezien in een dag op 18, 19

Ik kan Tipica van harte aanbevelen en ga zelf eens nadenken over de Peru-reis

Max & Betty
Gereisd met vrienden in January 2019
9,3

Mooiste en tevens meest zorgeloze rondreis

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
30-12-2018

Onze mooiste reis ooit!
We hadden gevraagd een rondreis Argentinië samen te stellen met daarin de belangrijkste wijngebieden en bijzondere natuurparken.
Tijdens de 4 weken wilde we graag op mooie plekken in comfortabele posada’s of Boutique hotels oud overnachten.
Vanaf de eerste tot de laatste dag was alles perfect geregeld.
Op de luchthavens werden we opgehaald of stond de huurauto klaar. We overnachten in zeer goede hotels. Tijdens de reis bleek het handiger om een hotel dichter bij de luchthaven van Salta te hebben ivm de vertrektijd de volgende dag. Dat werd direct geregeld.
Het was fijn om dat de mogelijkheid er was om direct te whatsappen. J. Bol van Tipicareizen woont in Argentinië en dat blijkt toch echt super handig. Vooral toen er stakingen dreigde van de Argentijnse luchtvaartmaatschappij en de KLM een terugvlucht annuleerde.
Geen moment stress gehad. J Bol was steeds op de achtergrond actief. Top!

Gilaine en Leo
Gereisd met partner in November 2018
9,8

Chili-totaalreis Santago Torres del Paine Atacama woestijn Prachtig en intensief

Chili
Individuele rondreis met Tipica Reizen
20-12-2018

Wij maakten van 7 t/m. 27 november 2018 een bijzonder mooie rondreis door Chili: begonnen in Santiago met excursie in die stad en excursie naar Valparaiso en Vina del Mar, vervolgens naar Torres del Paine, het Merengebied en via Atacama woestijn weer terug naar Santiago. Afwissend, intensief en heel mooi. Ongelooflijke natuur, aardige mensen, schoon land.
Deze reis is vanaf begin 2018 voorbereid na uitstekend contact met Jack Bol van Tipica-reizen. Zijn informatie was glashelder en wekte vertrouwen en..reislust!
De organisatie ter plekke in Chili was top: transfers, gidsen, hotels en binnenlandse vluchten. Alles van goede tot zeer goede klasse.
De communicatie met Jack in Chili verliep heel goed: snelle en heldere antwoorden op vragen via WhatsApp. Heel plezierig was de persoonlijke ontmoeting met Jack in de eerste plaats van het Merengebied (in dat gebeid was door Jack een uitstekende auto gereserveerd). De schoonheid van Torres del Paine in het zuiden en Atacama woestijn in het noorden is onovertroffen
Kortom, wij hebben genoten van deze reis, onze eerste en heel plezierige kennismaking met Zuid-Amerika en Tipica-reizen. Zo'n reisorganisatie met persoonlijke benadering, duidelijkheid en stiptheid hebben wij niet eerder meegemaakt.
Waardering voor en vertrouwen in Tipica-reizen en Jack Bol als reisorganisator.

Anneke en Aad Nieuwstraten

Anneke en Aad Nieuwstraten
Gereisd met partner in November 2018
9,6

Onvergetelijke individuele rondreis door Argentinië gemaakt mede dankzij Jack Bol van Típica Reizen.

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
16-12-2018

Medio 2017 ontstond bij ons de wens om een soort van ‘tussenpensioen’ op te nemen en een langere periode op vakantie naar Argentinië te gaan. Niet uitstellen, maar nu terwijl we nog gezond zijn.
Terwijl we bezig waren met het zelf invullen van de wensenlijst kwamen we via vrienden in contact met Jack Bol. We legden hem onze plannen voor en toen bleek dat niet alles wat wij wilden ook in die volgorde uit te voeren was. Daarnaast had hij nog leuke tips voor ons. Na het maken van een vrijblijvende offerte zijn we met hem in zee gegaan. Hij reageerde snel op mails en zijn manier van communiceren met de nodige humor sprak ons erg aan en gaf ons veel vertrouwen. Met name het persoonlijke contact vonden wij prettig.
Wij hebben 6 weken gereisd van 25 oktober 2018 tot 7 december 2018. Gestart in Buenos Aires, vervolgens El Calafate, El Chaltén, Puerto Madrin, via Tren Patagonico naar Bariloche, Mendoza, Salta, Cachi, Cafayate, Tilcara, San Pedro de Atacama in Chili en Iguazú.
Erg leuk om Jack persoonlijk ontmoet te hebben tijdens een heerlijk diner in Buenos Aires, over persoonlijke aandacht gesproken!
Alles wat Jack geregeld had klopte en was op tijd en goed geregeld. We ontvingen vooraf een heel handig (klein) mapje met vouchers, erg makkelijk in gebruik.
De accommodaties waren gevarieerd en stuk voor stuk erg leuk.
Tijdens de reis hadden we af en toe whatsapp contact. Jack informeerde regelmatig hoe het ging en had nog aanvullende tips. Je merkt daardoor hoe betrokken hij is.
Ook bij vragen over een auto of over onze gezondheid hadden we steeds heel snel een reactie. Omdat het voor ons de eerste keer was in een Zuid-Amerikaans land voelde het heel prettig om iemand als Jack achter de hand te hebben

Ruud en Henriëtte
Gereisd met partner in November 2018
9,2

Een fantastische en ontspannen reis door waanzinnig Chili (en Argentinië)

Chili
Individuele rondreis met Tipica Reizen
13-12-2018

Helaas zijn wij inmiddels bijna een week weer terug in Nederland, maar wát hebben wij een geweldige reis gemaakt! Wij hebben 23 dagen door Argentinië en Chili gereisd (Buenos Aires, El Calafate, Torres del Paine, Puerto Varas, San Pedro de Atacama, Santiago, Valparaiso, Vina del Mar).
Zelf heb ik ruim een half jaar geleden uitgebreid een reisroute uitgestippeld, maar omdat ik twijfelde of het wel ging passen en of het haalbaar is binnen de 23 dagen die wij hebben, heb ik op aanraden van een collega Jack vrijblijvend om advies gevraagd. Binnen een half uur had ik een uitgebreide terugkoppeling in mijn mail zitten vol met tips, do's en don'ts. Omdat dit zo goed voelde, hebben wij gelijk gevraagd een vrijblijvende offerte te maken met de kanttekening dat wij wel een bepaald budget beschikbaar hadden. Daar gingen wij iets over heen, maar dat was het dubbel en dwars waard.
Alles was tot in de puntjes geregeld! De geboekte hotels waren prima tot in sommige gevallen geweldig, alle transfers waren op tijd, de excursies verliepen prima. Daarnaast nam Jack ook nog eens de moeite om ons persoonlijk te ontmoeten voor een lunch in Buenos Aires. Ook was hij gedurende de gehele reis (bijna) 24/7 bereikbaar voor vragen, opmerkingen of bijzonderheden. Nog nooit ben ik zo ontspannen op reis geweest.
Wat ons betreft een absolute aanrader om voor je Zuid-Amerika reis Tipica in te schakelen!

Lianne
Gereisd met partner in November 2018
9,3

Tipica Reizen, voor herhaling vatbaar en voor iedereen die van kwaliteit, persoonlijke aandacht en anders dan anderen wil reizen.

Argentinië
Autorondreis met Tipica Reizen
25-11-2018

Een geweldig mooie indrukwekkende individuele Rondreis 19/10-9/11-2018 gemaakt door Argentinië t.w. Buenos Aires-
Calafate-Ushuaia-Valdez-Salta- Iguazu. Nadat we onze wensen hadden doorgegeven , zijn deze uitstekend door Tipica-Jack Bol in een offerte verwerkt. De reis kwam meteen tot “verbeelding” en is ook met groot enthousiasme aan ons voorgelegd. Ik had heel veel vragen en wensen. Steeds reageerde Jack heel snel en meedenkend, niets is hem teveel, waardoor ik dank zij hem en mijn gelijkgestemde enthousiaste reisgenote keuze kon maken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik even over een drempel moest met Tipica Reizen, geen ANVR/SGR en alle lovende beoordelingen klopt dit wel. Nu inmiddels 2 weken thuis en nagenietend van een fantastische reis en vele ervaringen rijker kan ik alleen maar volmondig beamen alle beoordelingen kloppen.
Al mijn twijfels zijn weggenomen. Hier kan geen grote NL touroperator tegenop.Service en prijs/kwaliteit prima. Alles was perfect geregeld tickets-stoelreserveringen-transfers-excursies- hotels( ook qua ligging altijd in goede wijk) De kamers voor alleengebruik prima. Taxi’s altijd op tijd. Deze reis is ook als je niet zelf een auto wilt huren, aantrekkelijk
met transfers privé of internationaal met kleine busjes.Jack reisde daarnaast online met ons mee en gaf regelmatig dmv whatsapp leuke tips. Deze service, voelt heel vertrouwd en geeft ook een fijn gevoel, mocht er iets zijn dan is er iemand die de taal spreekt, er woont en werkt en hulp geeft. Het was ook heel leuk en gezellig om Jack, de man achter Tipica Reizen in BA te ontmoeten. De periode voorjaar in Argentinië was ook een mooie tijd, we hebben geboft met iedere dag stralend weer, zelfs aan het eind van de wereld. De combinatie 21 dagen, steeds na 3 dagen verder reizen om weer in een totaal andere wereld terecht te komen is ook een aanrader. Ik heb genoten van Argentinië, een immens groot en boeiend land. Hoogtepunten: Perito Moreno gletsjer-Vuurland Ushuaia- boottochten walvissen/dolfijnen-Iguazu watervallen. Ik kan iedereen aanraden om met Tipica Reizen in zee te gaan. De service en kwaliteit die Jack Bol geeft is niet door grote Touroperators te evenaren en niet in geld uit te drukken.

Trees
Gereisd met vrienden in October 2018
8,5

We hebben een fantastische reis gemaakt door Argentinië, zeker door de hulp van Jack Bol, "onze man ter plaatse".

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
27-07-2018

We hebben rondgereisd vanuit Buenos Aires, zowel naar het zuiden (Patagonia) als naar het noorden (Iguazu en Salta). Prachtige accommodaties, goede adviezen onderweg.

D Vosse
Gereisd met gezin in May 2018
9,6

Fantastisch mooie rondreis door Argentinië en Rio de Janeiro

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
04-06-2018

Wij zijn net terug van een prachtige reis door Argentinië en Rio de Janeiro. We zijn gestart in Buenos Aires, toen naar Salta gevlogen, waar we 9 dagen een auto hadden. Vervolgens via Cachí, Cafayate naar Tilcara gereden en prachtige natuur gezien onderweg. Toen naar Iguazú gevlogen, waar we de prachtige watervallen hebben bezocht. Daar wordt je wel even stil van. Na een paar dagen naar Rio de Janeiro gevlogen en daar een aantal dagen genoten in een heerlijk hotel aan de Copacabana. Wat een reis! Deze prachtige herinneringen kan niemand ons meer afnemen. Maar dit alles is toch wel te danken aan Jack Bol van Típica reizen. Alles was tot in de puntes verzorgd en had je een vraag, dan antwoordde hij meteen via de whatsapp. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Roeline Los-Kelderman
Gereisd met gezin in May 2018
9,5

Prachtige rondreis in Argentinië

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
26-03-2018

"Wat een prima georganiseerde reis door Jack van Tipica reizen doorheen Argentinië. Zo’n divers land hebben we nog nooit gezien. Hoogtepunten waren het drukke Buenos Aires met zijn tango verleden, 3 soorten pinguïns, zeeleeuwen en walvissen in Ushuaia, prachtige wandelingen rond de Fitz Roy in El Chaltén, de ongelofelijke gletsjer Perito Moreno in El Calafate, het unieke zoutmeer Salinas Grandes en het absoluut hoogtepunt (4350m) Hornocal in Tilcara. Een echte aanrader voor wie dit ongelofelijk boeiend land wil ontdekken, waar we zeer veel mooie herinneringen aan overhouden.”

Luc
Gereisd met partner in March 2018
9,8

Prachtige ervaring in Patagonie met Tipica reizen.

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
20-03-2018

Vooral de persoonlijke aandacht, ook tijdens de reis (via WhatApp!) was iets wat ons geweldig beviel. Daarnaast waren alle accommodaties met zorg uitgezocht. Overal een persoonlijke tintje.

Jacob
Gereisd met partner in January 2018
9,0

Tipica bied je een top vakantie

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
16-12-2017

Wij hebben Buenos Aires en Noord Argentinië gezien. Wij waren enorm verrast door het landschap, de afwisseling in dagelijks andere vergezichten en belevingen. Alle afspraken met reisbureau Tipica klopte. Wij waren heel tevreden.

Truce en Nico
Gereisd met partner in November 2017
9,6

Schitterde reis met persoonlijke tint

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
07-12-2017

Bij het zoeken naar een rondreis door Argentinië, kwam ik op de site van Tipica reizen.
De recensies waren allemaal lovend en een individuele rondreis sprak ons ook aan.
Direct nadat ik een vraag had gemaild over die reis viel mij het persoonlijke en uitgebreide antwoord op van dit reisbureau. En dat is al die tijd gebleven! En juist dát onderscheid Tipica van andere reisbureaus. Ook als je in Argentinië een vraag stelde aan Jack per app, appte hij zéér snel terug en ging met je vraag aan de gang. Dat was zo rustgevend!
Onze reis was van 12 november tot 3 december 2017 en begon in Buenos Aires en dan door naar Patagonië en Vuurland. Elke drie dagen waren we weer op een andere plaats, met hele mooie excursies. En bij alle transfers stond stipt op tijd weer iemand klaar om ons op te halen, zo fijn !
Omdat je zoveel onbeschrijfelijk mooie dingen ziet, heb je op een bepaald moment geen notie meer van tijd. Het is ook nog eens bijzonder afwisselend. En dat gaat de hele vakantie door.
De laatste drie dagen waren wij in Iguazu om naar de watervallen te kijken. Héél indrukwekkend!!
Wij hebben een boven verwachting mooie vakantie gehad en ik kan iedereen Tipica én Argentinië aanraden!

Pauline Kooij
Gereisd met partner in November 2017
8,2

Individuele rondreis door Argentinië

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
07-11-2017

Wij hadden een reis op basis van 'bouwblokken' die Tipica op maat maakt en in de juiste, handige reisvolgorde zet. alles wordt prima geregeld en wil je op het laatst nog wat aanpassen is dat geen probleem. Wij zijn geweest in Iguazu, (watervallen), Omgeving Salta (Cafayate, Cachi, Tilcara, Salta), Peninsula Valdez, Bariloche, El Calafate en Buenos Aires. Tipica reizen is een kleine organisatie van Jack Bol, een in Argentinië wondende Nederlander. Wij zijn net terug van een fantastische 4-weekse reis door Argentinië en die was gewoon perfect geregeld. Niet alleen woont Jack er zelf maar is ook nog uitstekend bereikbaar per email, whatsapp en telefoon als je hem nodig hebt (wat voor ons gelukkig erg beperkt was). Zowel bij het boeken als tijdens de reis is er dus veel persoonlijke aandacht. Wij bevelen Tipica en Jack Bol van harte aan!

Marco
Gereisd met partner in October 2017
9,5

Individuele rondreis in Chili en het Paaseiland

Chili
Individuele rondreis met Tipica Reizen
17-03-2017

We zijn net terug van een drieweekse rondreis in Chili, met aansluitend een bezoek aan het Paaseiland.
Samen met een bevriend echtpaar hebben we, vertrekkend vanuit Santiago, Chili verkend van Zuid tot Noord. We hebben allen enorm genoten van onze reis door dit mooie en gevarieerde land. De nadrukkelijke aanwezigheid van de vele vulkanen is werkelijk indrukwekkend.
Op het Paaseiland verbleven we in Tekarera Inn. De eigenaar van dit hotel, Paul Pownall, is een expert op het gebied van de Moai-archeologie en van de lokale Rapa Nui cultuur.
De dagvullende rondleiding met Paul op het Paaseiland was een unieke en bijzonder leerrijke ervaring.
Onze reis was georganiseerd door Jack Bol van Tipica reizen. Jack verblijft in Argentinië en beschikt zodoende over een perfecte terreinkennis.
Tijdens onze reis bleek alles tip top georganiseerd: de intercontinentale vluchten met Iberia, alle binnenlandse vluchten, de vele tranfers en lokale uitstappen alsook de keuze van de verschillende hotels. In het merengebied, waar het rustig rijden is, hadden we dan weer de beschikking over een comfortabele SUV.
Tijdens de ganse reis was Jack steeds bereikbaar. Mails met een vraag naar een aanvullende informatie of praktische inlichting werden snel een accuraat beantwoord.
Eenieder die op zoek is naar een op maat gemaakte Chili-reis zouden we aanraden om contact op te nemen met Tipica reizen.
Claire & Luc
Edegem, België

Claire & Luc
Gereisd met vrienden in February 2017
10

Volgend jaar weer terug!

Chili
Individuele rondreis met Tipica Reizen
23-02-2017

Een prachtige rondreis door Chili en Argentinië, uitstekend verzorgd door Tipica Reizen. En het smaakte naar meer, dus we hebben nu al besloten volgend jaar terug te gaan. Dat zegt ook genoeg over de service van met name Jack Bol van Tipica Reizen. We hadden overigens meerdere offertes opgevraagd, maar die van Tipica sprong er in positieve zin uit door de lagere prijs, maar betere hotels dan andere organisaties. Een dikke 10, wel verdiend en tot volgend jaar.

Tineke
Gereisd met partner in January 2017
9,2

Prachtige reis naar Argentinië

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
12-02-2017

Zeer mooie reis gemaakt door Argentinië met Tipica reizen. Alles was goed geregeld. Prima verblijf, goede organisatie, alle belangrijke bezienswaardigheden bezocht. Een reis om nooit te vergeten, prachtig land ook en perfect doenbaar als individuele reis met bouwstenen via Tipica. Iguazu is absoluut de moeite, moet je gezien hebben. Jack is ook steeds bereikbaar igv vragen.
Indien er een reis naar Peru of Chili op de planning komt zal dit zeker met Tipica zijn. Top !

Suzy Peeters
Gereisd met vrienden in November 2016
8,0

Met 3 op rondreis in Argentiniê

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
31-01-2017

Buenos Aires was prachtig. De tour door de stad met Nederlandstalige gids is zeker een aanrader. Tipica had dit allemaal tot in de puntjes geregeld. Daarna zijn we naar Iguazu gevlogen. De binnenlandse vliegreis was ook weer OK. En de bezoeken zowel aan Braziliaanse als aan Argentijnse zijde waren fabuleus. Tipica Reizen verdient een pluim :-)

Els Vandeberg
in December 2016
9,6

Prachtig avontuur in Patagonië

Argentinië
Individuele rondreis met Tipica Reizen
28-01-2017

Onze 18-daagse reis naar Argentinië en Chili was een wonderbaarlijke ervaring. Alles was tot in de puntjes geregeld door Tipica Reizen. Het enige wat wij moesten doen was genieten van dit prachtige Patagonië (BA-El Calafate-Torres de Paine-cruise Stella Australis-Ushuaia). Al mijn wensen (en dat waren er wel wat) werden perfect opgenomen in het reisschema. Heel druk was het, maar daar heb ik zelf voor gekozen en geen seconde spijt van . Het maatwerk is een echte troef van Tipica en service wordt er duidelijk hoog in het vaandel gedragen. Bovendien zit de prijs/kwaliteit verhouding goed.
Alle aangeboden excursies waren ons op het lijf geschreven. Niet één was minder boeiend dan de andere. Alle hotels (waarvan sommigen echte pareltjes), de vluchten, de transfers, de huurauto waren prima geregeld. En de 4-daagse cruise van Punta Arenas naar Ushuaia, met stop op Kaap Hoorn, was de max. Jaren heb ik gedroomd van deze reis en maanden ernaar uitgekeken. De verwachtingen lagen dus hoog, maar werden meermaals overtroffen. Ik ben blij dat ik met Tipica Reizen in zee gegaan ben om mijn droom in vervulling te laten gaan. Jack, ik weet je te vinden voor mijn volgende trip...

Van Goethem Annemie
Gereisd met partner in December 2016
9,0

Marathonreis plus rondrreis

Peru
Individuele rondreis met Tipica Reizen
20-09-2016

Marathon gelopen in Lima. Startbewijzen ook verzorgd door onze reisagent Jack. Toen rondreis langs Macchu Picchu, Titicameer, Nazca lijnen en bergwandelingen naar 4600 mtr. Alles Perfect geregeld.
Vorig jaar 2015 ook met Tipica naar Argentinië voor de marathon en rondreis. Ook alles perfect geregeld

Jaap vd Berg
Gereisd met partner in May 2016
10

Prachtige rondreis, uitstekend verzorgd

Peru
Individuele rondreis met Tipica Reizen
21-05-2016

Na lang wikken en wegen hebben we Tipica Reizen onze rondreis door Peru laten verzorgen. Hoewel ze nog maar kort Peru aanbieden kunnen we niet anders zeggen dan dat ze alles perfect hebben geregeld. We sliepen overal in bijzondere onderkomens en hebben prachtige excursies gemaakt, steeds met gedreven gidsen die zonder uitzondering goed Engels spraken. Absolute aanrader voor een reis naar Peru!

Martin
Gereisd met partner in April 2016

Ben jij op reis geweest met Tipica Reizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Tipica Reizen.