Tiara Tours

Niet-alledaags reizen naar het Oosten

Tiara Tours

Tiara Tours is al bijna 15 jaar expert in het verzorgen van prachtige reizen naar Oost-Europa en Azië. Het begon ooit met het organiseren van de Transmongolië Express en nog steeds kunnen de ervaren reisspecialisten van Tiara Tours je hierover alles vertellen. Inmiddels is het reisaanbod uitgebreid met meer treinreizen, riviercruises, stedenreizen en zelfs autoreizen.

De Tiara Tours rondreizen kun je maken naar landen als China, India, Rusland of Oezbekistan en ze kunnen geheel naar wens op maat gemaakt worden. Bij de reizen van Tiara Tours staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring en goede afspraken met lokale reisagenten ben je verzekerd van een comfortabele en avontuurlijke rondreis!

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Tiara Tours.

Accommodatie
8.8
Vervoer
9
Reisleiding
9.1
Prijs / Kwaliteit
9.2
Algemeen
9.3
Tiara Tours is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Samen met mijn zus heb ik met Tiara Tours de Transmongolië Express (variant op de Transsiberië express) gedaan met een stedentrip Peking erachteraan. Tiara heeft alles uitstekend georganiseerd (op een tamelijk kort termijn) en wij hebben de t
- H. de Groot

Blogs over Tiara Tours

· Redactie
Nieuwe website voor Tiara Tours
Tiara Tours heeft een nieuwe website gelanceerd.

Beoordelingen van Tiara Tours

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Tiara Tours?
9,8

Een fantastische rondreis met Tiara tours door Oezbekistan & Kirgizië

Oezbekistan
Individuele rondreis met Tiara Tours
28-12-2021

Een hele mooie rondreis gehad in oktober 2021. Ondanks Corona was deze rondreis mogelijk en werden de corona maatregelen goed in acht genomen.
Voorafgaand aan de reis was er goed contact met Tiara Tours (Kim) en denken ze goed mee aan de voorkant, over Corona maatregelen en het programma.
Accommodaties waren heel goed. In Kirgizië in de yurts was het wel heel basic maar daar hadden we zelf voor gekozen. En we waren eigenlijk niet meer in het reisseizoen waardoor het al koud was en sneeuw lag bij de bergen en bij de yurt maar dat was ook wel weer heel mooi.
Alle gidsen die we hadden waren zeer goed, spraken goed Engels en waren deskundig. Chauffeurs waren zeer goed en voorzichtig. Alles was super geregeld waarbij er ook ruimte was voor flexibiliteit en zelf te ontdekken wanneer je wil.
Highlights waren zeker Khiva en Samarkand met mooie oude bezienswaardigheden en de winter Yurt en hiking bij de 7 bulls park in Kirgizië en fairytale canyon in Kirgizië.

Niels Groothoff
Gereisd met vrienden
9,2

Prachtige Transsiberie Express reis. een echte aanrader

Amerikaans Samoa
Individuele rondreis met Tiara Tours
17-05-2021

Alles wat Tiara Tours heeft georganiseerd was geweldig. Veel rekening gehouden met persoonlijke wensen. De rondreis door de Gobi Woestijn was de kers op de taart. Maar ook de treinreis tot aan Peking was geweldig. Enorm genoten van alles.

Olga Kroes
Gereisd met vrienden in May 2021
8,8

Moskou & St-Petersburg

Rusland
Individuele rondreis met Tiara Tours
31-10-2019

Heerlijke reis gehad, transfers en hotels, alles was prima geregeld. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, ook ter plaatse. Kan Tiara tours zeker aanbevelen!

Ted
Gereisd met gezin in September 2019
8,6

Super geregeld!

Mongolië
Individuele rondreis met Tiara Tours
27-10-2019

De Transmongolië Express stond al een tijdje op onze bucketlist. Op de vakantiebeurs kennis gemaakt met Tiara Tours. Via mail een offerte opgevraagd en al snel een antwoord ontvangen. Na wat kleine aanpassingen de beroemde treinreis geboekt. Vanaf dag 1 was alles tot in de puntjes verzorgd. De transfers waren voor ons een verademing; niet hoeven nadenken waar je naar toe moet, taxi regelen enz. De lokale gidsen waren altijd op tijd en ook erg behulpzaam. Mede dankzij Tiara Tours is deze fantastische reis met een dikke 10 van onze bucketlist afgevinkt!!

Natasja
Gereisd met partner in September 2019
9,6

Moskou en Zuid Kaukasus

Georgië
Individuele rondreis met Tiara Tours
11-10-2019

Zowel in Moskou als in de landen van Zuid Kaukasus was alles perfect geregeld. Heerlijke reis gehad; zeer veel gezien.

Hendrik
Gereisd met partner in September 2019
Alle ervaringen met Tiara Tours