SUMMUM.nl

Voordelige rondreizen

SUMMUM.nl

Bij SUMMUM.nl boek je voordelig een verre rondreis. Bezoek de beroemdste plekken van de wereld voor een scherpe prijs . SUMMUM.nl kan de prijzen zo laag houden, doordat de reizen slim worden samengesteld. De groepsreizen van SUMMUM.nl gaan naar top bestemmingen en worden op de website SUMMUM.nl altijd actueel gehouden!

Bij SUMMUM.nl reis je veilig, comfortabel en voor de laagste prijs. Je reist in een gevarieerde groep van mensen met een brede interesse. Bij iedere SUMMUM.nl reis gaat een Nederlandstalige reisbegeleider mee die zorgt voor een heerlijk ontspannen reis. Je hoeft alleen maar te genieten! Accomodatie, vervoer en uitstapjes zijn allemaal goed geregeld. Bij SUMMUM.nl zit je dus goed voor comfortabele groepsreizen en rondreizen voor een aantrekkelijke prijs!

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van SUMMUM.nl.

Accommodatie
8
Vervoer
7
Reisleiding
6
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
8
Onze vakantiereis naar Costa Rica met SUMMUM.nl was helemaal toppie! Nog nooit zo'n gezellige reis gemaakt, en we hebben prachtige dingen gezien. Onderweg 1 klein probleempje gehad en dat werd snel opgelost! Prima geregeld verder.
- Ben & Yvette

Blogs over SUMMUM.nl

· Redactie
Zuid-Afrika verkozen tot ‘Mooiste plek van de wereld’!
Op de Vakantiebeurs hebben veel bezoekers hun stem uitgebracht op de SUMMUM.nl verkiezing ‘Mooiste plek van de wereld’. De wildparken in Zuid-Afrika uitgeroepen tot de Mooiste plek van de wereld.
· Redactie
Nieuwe website voor SUMMUM
Reisorganisatie SUMMUM heeft een nieuwe website gelanceerd. Deze ziet er een stuk beter uit in vergelijking met de vorige.

Beoordelingen van SUMMUM.nl

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met SUMMUM.nl?
7,6

Koningssteden van Marokko in 8 dagen

Marokko
Groepsrondreis met SUMMUM.nl
30-09-2015

Een korte maar erg goede reis gehad. Mooi land, vriendelijke mensen en verder goed opgezet door Summum reizen. Deze reis hebben wij destijds erg goedkoop kunnen boeken!

Fam de Haan
Gereisd met gezin in March 2010
Alle ervaringen met SUMMUM.nl