Rodina Travel

Dé Bulgarije specialist

Rodina Travel

Rodina Travel is de enige Nederlandse reisorganisatie, die uitsluitend reizen naar Bulgarije aanbiedt - het land van de onbegrensde mogelijkheden, een land vol verrassingen, rijke geschiedenis, bonte mengeling van culturen, ongerepte natuur, fraaie landschappen, kilometerslange zandstranden, rustieke dorpjes en vooral ongelofelijk gastvrije bevolking.

Bij Rodina Travel kunnen alle soorten vakanties naar Bulgarije geboekt worden. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende zon, zee en strand vakantie, een leuke stedentrip, een sportieve wintersportvakantie, een indrukwekkende rondreis, een avontuurlijke fly-drive of een reis volledig op maat, dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze groepsrondreizen zijn kleiner en persoonlijker en altijd met Nederlandstalige reisleiders en/of begeleiders.

Een persoonlijke benadering, een goed advies en service komen bij ons op de eerste plaats. Alles draait bij ons om een missie: onze kennis, passie en liefde voor Bulgarije op u overbrengen. Want Bulgarije is volgens ons geen gewone vakantiebestemming, maar een belevenis, een emotie die u ten minste een keer moet hebben beleefd.

Accommodatie
9
Vervoer
9.3
Reisleiding
9.6
Prijs / Kwaliteit
9.5
Algemeen
9.5
Rodina Travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Rodina Travel
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Rodina Travel

Rodina Travel rondreis bestemmingen

Met Rodina Travel naar het Rozenfestival. Het was een prachtige reis met een goede gids, een dito chauffeur en leuke groepsgenoten. Maar alle eer gaat naar Rodina Travel, want zij hebben alles zo goed georganiseerd, geregeld en verzorgd.
- Ellen en Frans

Beoordelingen van Rodina Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Rodina Travel?
8,6

Mooie cultuurreis door Bulgarije

Bulgarije
Groepsrondreis met Rodina Travel
08-07-2024

We hebben een prachtige reis gehad. Veel indrukken opgedaan, veel mooie dingen gezien en leuke onverwachte ervaringen beleefd.

Allereerst een compliment voor Plamen onze chauffeur. Een rustige beleefde vriendelijke attente man. Reed op een nette en verantwoorde manier en gaf een goed gevoel in de bus. We hebben hem nooit vervelend zien doen, altijd behulpzaam met de koffers etc. Met andere woorden prima.

Ook Kaloyan onze gids verdient de nodige complimenten. Spreekt voortreffelijk Nederlands (wel met een Vlaamse invloed), heeft veel kennis van de geschiedenis van het land met alle culturele kenmerken. Hij had die kennis en deelde die royaal met ons. Het nadeel is dan wel dat je af en toe ook wel denkt, even genoeg gepraat, even stoppen. Ook werd alles door hem goed geregeld. Op tijd bij de diverse bezienswaardigheden, op tijd 's morgens vertrekken etc.

Maar zijn enthousiaste manier van vertellen maakte veel goed. Je zult maar altijd bij een rondreis zo'n gids hebben. Complimenten.

De reis zelf. Veel gezien, heel veel gedaan, regelmatig lange dagen, heel erg warm. Bulgarije is een prachtig land. Is heel divers. Tussen wintersport en strand zitten natuurlijk heel veel mogelijkheden. Wel heel erg vermoeiend met name door de warmte. Veel mooie dingen gezien en dan toch weten dat er nog zoveel andere mooie dingen te bekijken zijn.

Verrassende ontmoetingen o.a. met het gezin van Kaloyan (met heerlijk eten), ontmoeting met de ouders van Kaloyan, lunch in een prachtige tuin, lunch bij de zingende oma's etc. Ook het gebruik van de "oortjes" was heel prettig. Je kon de uitleg altijd goed volgen zonder direct als een kudde achter de gids aan te moeten.

Al met al een prachtige reis met enkele kleine puntjes van kritiek, De reis is behoorlijk pittig en doordat je regelmatig naar boven moest klimmen, zwaar voor iemand die niet goed ter been is. Ook vonden wij het jammer dat er niet een enkele rustdag was. Even kunnen bijkomen van de inspanningen. Aan de Zwarte Zee bijvoorbeeld, was een goede gelegenheid geweest.

Maar al met al, een mooie reis, een mooie belevenis, een leuke groep. Een groep die ook altijd op tijd was. We hebben aan alles goede herinneringen.

Jos Bukkems
10

Een prachtige reis langs alle Unesco werelderfgoederen in Bulgarije

Bulgarije
Groepsrondreis met Rodina Travel
01-07-2024

We hebben enorm genoten van onze rondreis door het prachtige land Bulgarije met zijn vriendelijke bevolking. Het was een schitterend programma met vele hoogtepunten, maar ook nog eens leuke verrassingen onderweg.
We hadden een gezellige groep, maar de reis is mede een succes geworden door de gids Kaloyan. Hij heeft ons veel verteld over de rijke geschiedenis van Bulgarije, maar ook bij de bezienswaardigheden wist hij alles in detail uit te leggen. Plamen was een zeer goede ervaren chauffeur. Hij was vriendelijk en zorgde er ook iedere keer weer voor dat onze bagage zeer zorgvuldig werd ingeladen. Ook de ontvangen reisinformatie was geweldig! Zo uitgebreid hebben we dat nog nooit eerder van een reisorganisatie ontvangen.
Kortom: een geweldige perfect georganiseerde reis! Rodina Travel gaan we zeker aanbevelen aan familie en vrienden!

Jannie Schotanus
Gereisd met partner
9,6

Uitstekend georganiseerde rondreis.

Bulgarije
Groepsrondreis met Rodina Travel
27-06-2024

Dit was onze tweede groepsreis met Rodina Travel.
En ook deze keer hebben we een enorm goede reis gehad.
Bulgarije is een bijzonder mooi land. De Unesco rondreis is verrassend, we hebben zoveel mooie steden, opgravingen, musea bezocht.
De chauffeur en de reisgids waren uitstekend.
De gids kan bij alles heel boeiende uitleg geven.
Zijn kennis van het land, geschiedenis, kunst, onderwijs, kortom over de hele maatschappij maakt de reis bijzonder interessant.
Bulgarijë blijft verrassen omdat er zoveel te zien is.
Voor velen is het een vrij onbekend land.
Maar het is een prachtig land. De reizen met Rodina zijn perfect georganiseerd en de persoonlijke zorg is uniek in de reiswereld.

Joke Verbiest
Gereisd met partner
8,0

Mooie complete en goedverzorgde rondreis

Bulgarije
Autorondreis met Rodina Travel
13-09-2022

Het is een mooie reis geweest.
Het was top geregeld; het routeboek, de ruime zitplaats in het vliegtuig, priority bij het inchecken.
Bij de meeste hotels was het noemen van onze naam voldoende om direct in te checken.
We waren verrast door de vaak luxe en ruime hotelkamers.
Vooral het hotel in Plovdiv heeft ons hart gestolen; de kleinschaligheid, de ambiance en de voortreffelijke gastheer. In Ruse werden we zeer vriendelijk ontvangen en wat waren we verbaasd toen we onze prachtige suite zagen met het immense balkon.
De transfers van en naar de luchthaven en de auto met Garmin waren prima.
Veel van de in het routeboek voorgestelde bezienswaardigheden hebben we gedaan.
We hebben enorm veel gezien en beleefd. Dat realiseren we ons opnieuw nu we ons fotoboek aan het samenstellen zijn.
Als vrienden en kennissen naar Bulgarije willen, zullen we Rodina zeker aanbevelen.

Hans & Lianne
Gereisd met partner
10

Een geweldige rondreis door Bulgarije(van Sofia naar Varna)

Bulgarije
Fly-drive met Rodina Travel
25-08-2022

Wij hebben veel cultuur, prachtige kerken en gebouwen, gezien. Verder veel geleerd over de historie van Bulgarije en de invloeden van vroeger. De mensen zijn bijzonder aardig en willen best met je praten.
De bezochte hotels voldeden aan onze verwachtingen en het receptiepersoneel sprak goed Engels.
De reis was tot in de perfectie geregeld door Rodina Travel.
Wil je een bezoek brengen aan Bulgarije neem dan eerst contact op met Rodina Travel en vraag naar Larisa!

Markus en Geertje
Gereisd met partner
Alle ervaringen met Rodina Travel