Rodina Travel

Dé Bulgarije specialist

Rodina Travel

Rodina Travel is de enige Nederlandse reisorganisatie, die uitsluitend reizen naar Bulgarije aanbiedt - het land van de onbegrensde mogelijkheden, een land vol verrassingen, rijke geschiedenis, bonte mengeling van culturen, ongerepte natuur, fraaie landschappen, kilometerslange zandstranden, rustieke dorpjes en vooral ongelofelijk gastvrije bevolking.

Bij Rodina Travel kunnen alle soorten vakanties naar Bulgarije geboekt worden. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende zon, zee en strand vakantie, een leuke stedentrip, een sportieve wintersportvakantie, een indrukwekkende rondreis, een avontuurlijke fly-drive of een reis volledig op maat, dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze groepsrondreizen zijn kleiner en persoonlijker en altijd met Nederlandstalige reisleiders en/of begeleiders.

Een persoonlijke benadering, een goed advies en service komen bij ons op de eerste plaats. Alles draait bij ons om een missie: onze kennis, passie en liefde voor Bulgarije op u overbrengen. Want Bulgarije is volgens ons geen gewone vakantiebestemming, maar een belevenis, een emotie die u ten minste een keer moet hebben beleefd.

Accommodatie
9
Vervoer
9.3
Reisleiding
9.6
Prijs / Kwaliteit
9.5
Algemeen
9.5
Rodina Travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Rodina Travel
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Rodina Travel

Rodina Travel rondreis bestemmingen

Met Rodina Travel naar het Rozenfestival. Het was een prachtige reis met een goede gids, een dito chauffeur en leuke groepsgenoten. Maar alle eer gaat naar Rodina Travel, want zij hebben alles zo goed georganiseerd, geregeld en verzorgd.
- Ellen en Frans

Beoordelingen van Rodina Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Rodina Travel?
8,0

Mooie complete en goedverzorgde rondreis

Bulgarije
Autorondreis met Rodina Travel
13-09-2022

Het is een mooie reis geweest.
Het was top geregeld; het routeboek, de ruime zitplaats in het vliegtuig, priority bij het inchecken.
Bij de meeste hotels was het noemen van onze naam voldoende om direct in te checken.
We waren verrast door de vaak luxe en ruime hotelkamers.
Vooral het hotel in Plovdiv heeft ons hart gestolen; de kleinschaligheid, de ambiance en de voortreffelijke gastheer. In Ruse werden we zeer vriendelijk ontvangen en wat waren we verbaasd toen we onze prachtige suite zagen met het immense balkon.
De transfers van en naar de luchthaven en de auto met Garmin waren prima.
Veel van de in het routeboek voorgestelde bezienswaardigheden hebben we gedaan.
We hebben enorm veel gezien en beleefd. Dat realiseren we ons opnieuw nu we ons fotoboek aan het samenstellen zijn.
Als vrienden en kennissen naar Bulgarije willen, zullen we Rodina zeker aanbevelen.

Hans & Lianne
Gereisd met partner
10

Een geweldige rondreis door Bulgarije(van Sofia naar Varna)

Bulgarije
Fly-drive met Rodina Travel
25-08-2022

Wij hebben veel cultuur, prachtige kerken en gebouwen, gezien. Verder veel geleerd over de historie van Bulgarije en de invloeden van vroeger. De mensen zijn bijzonder aardig en willen best met je praten.
De bezochte hotels voldeden aan onze verwachtingen en het receptiepersoneel sprak goed Engels.
De reis was tot in de perfectie geregeld door Rodina Travel.
Wil je een bezoek brengen aan Bulgarije neem dan eerst contact op met Rodina Travel en vraag naar Larisa!

Markus en Geertje
Gereisd met partner
10

Een rondreis van 12 dagen met daarin opgenomen het Rozenfestival, naast andere hoogtepunten

Bulgarije
Groepsrondreis met Rodina Travel
14-06-2022

Als je enige kritiek zou kunnen zijn dat je teveel eet, dan zegt dat genoeg. Om tot een dergelijk hoog cijfer te komen dien je een aantal aspecten te bekijken. Het programma bijvoorbeeld was heel goed opgebouwd met het hoogtepunt (Rila klooster) op de laatste dag. In de voorbereiding een uitermatig prettig mail en telefonisch contact met Larisa van Rodina Travel. Wat te denken van een grote enveloppe thuisgestuurd boordevol materiaal over het land. Een zeer uitgebreide en persoonlijke reisbeschrijving van de gevolgede Rozenreis. Een gids die reisleider en gids is, heel goed Nederlands spreekt en een bron van inspiratie is. De man weet alles over het land en kan fantastisch vertellen. Een zeer bekwame en vriendelijke chauffeur, zodat je je steeds veilig voelt in een grote bus. De accommodatie zijn helemaal top. Zoals gememoreerd het eten is heerlijk en veel. Een reis en een reisorganisatie om aan te bevelen en weet dat ik dat niet licht zeg.

Gerard Huisman
Alleen gereisd
9,0

Verrassende rondreis Bulgarije

Bulgarije
Groepsrondreis met Rodina Travel
13-06-2022

Onlangs heb ik een rondreis gemaakt door Bulgarije met een gezelschap van 30 reisgenoten. Het was een hele verrassende en positieve ervaring.
Het gezelschap waar ik deel van uitmaakte staat er om bekend dat ze altijd mooie reizen uitzoeken, maar alles staat of valt natuurlijk welk reisbureau ze inschakelen. Dat was in dit geval Rodina Travel. Rodina Travel heeft alles heel mooi uitgezocht en geregeld, daarnaast waren onze gids Kaloyan en chauffeur Tony een schot in de roos.
De deelnemers aan deze reis zijn aardig onderlegd wanneer het gaat om geschiedenis, cultuur en mooie plekken op de wereld, maar onze gids Kaloyan heeft zijn uiterste best gedaan om alle wetenswaardige feiten over Bulgarije te vertellen van de oudste geschiedenis naar de moderne tijd. Hij heeft ook steeds heel geduldig al onze vragen beantwoord. Chauffeur Tony heeft ons steeds keurig door het verkeer geloodst, voor voldoende flesjes water gezorgd en onze bezittingen bewaakt.
Bulgarije heeft er 30 enthousiaste ambassadeurs bij. w
Wanneer vrienden informeren “hoe was je reis naar Bulgarije?” dan is mijn antwoord dat ik iedereen hartelijk kan aanraden om Bulgarije te gaan verkennen. Complimenten aan Rodina Travel, nogmaals dank aan Kaloyan en Tony, Bulgarije is een land om trots op ze zijn!

Eline
Gereisd met vrienden
9,8

Nooit gedacht dat Bulgarije zoveel te bieden had, en nog nooit een zo tot in de puntjes verzorgde reis gehad.

Bulgarije
Autorondreis met Rodina Travel
12-10-2021

Bulgarije was voor ons een heel onbekend land, maar na een beetje rondkijken op internet, leerde ons al snel dat Bulgarije veel cultuur, historie en een mooie natuur te bieden heeft. Planningstechnisch lukt een groepsreis niet vaak, dus hebben we ook hier weer voor een privé reis gekozen. Voordeel is dat je natuurlijk zelf in overleg je route kunt samenstellen (maar alle reisprogramma’s op de site van Rodinatravel bieden al een heel goed houvast voor een mooie trip) en je hebt natuurlijk de tijd aan jezelf. Autorijden in Bulgarije is wel even wennen, het is af en toe net België met heel vreemde verkeerssituaties, maar dat zal menigeen ook wel aankunnen. Zeker met de Rodina Garmin navigatie in het Nederlands (ook daaraan was gedacht). Rest me natuurlijk nog te vermelden dat we eigenlijk overal heel vriendelijke mensen hebben ontmoet, prima hotels en natuurlijk hebben we een ongelooflijk fijne, goed voorbereide en tot in de puntjes verzorgde reis gehad met heel veel dank aan Larisa voor al haar zorgen.. Zo persoonlijk en attent maak je niet zo vaak mee. Informatiepakket: Een heel boekwerk met tips voor onderweg, de route, achtergrondinfo. Foldertjes, taalgids en zelfs een Trotter reisgids en twee wegenkaarten. Nogmaals vele complimenten. Ik kan Rodina werkelijk iedereen aanbevelen.

Jacquelijne
Gereisd met partner
Alle ervaringen met Rodina Travel