Rodina Travel

Dé Bulgarije specialist

Rodina Travel

Rodina Travel is de enige Nederlandse reisorganisatie, die uitsluitend reizen naar Bulgarije aanbiedt - het land van de onbegrensde mogelijkheden, een land vol verrassingen, rijke geschiedenis, bonte mengeling van culturen, ongerepte natuur, fraaie landschappen, kilometerslange zandstranden, rustieke dorpjes en vooral ongelofelijk gastvrije bevolking.

Bij Rodina Travel kunnen alle soorten vakanties naar Bulgarije geboekt worden. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende zon, zee en strand vakantie, een leuke stedentrip, een sportieve wintersportvakantie, een indrukwekkende rondreis, een avontuurlijke fly-drive of een reis volledig op maat, dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze groepsrondreizen zijn kleiner en persoonlijker en altijd met Nederlandstalige reisleiders en/of begeleiders.

Een persoonlijke benadering, een goed advies en service komen bij ons op de eerste plaats. Alles draait bij ons om een missie: onze kennis, passie en liefde voor Bulgarije op u overbrengen. Want Bulgarije is volgens ons geen gewone vakantiebestemming, maar een belevenis, een emotie die u ten minste een keer moet hebben beleefd.

Accomodatie
9
Vervoer
9.3
Reisleiding
9.6
Prijs / Kwaliteit
9.5
Algemeen
9.5
Rodina Travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Rodina Travel
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van Rodina Travel

12-daagse Rozen rondreis 'Fascinerend Bulgarije' incl. het Rozenfestival 2022

12-daagse Rozen rondreis 'Fascinerend Bulgarije' incl. het Rozenfestival 2022

12 dagen
Groepsrondreis
Maak kennis met de jongste lidstaat van Europa - Bulgarije. Laat je verrassen door de schoonheid van de Bulgaarse steden, de oude kloosters en kerken, de indrukwekkende cultuur en natuur, de pittoreske dorpjes, de prachtige tradities en de vriendelijke bevolking.
Rodina Travel
vanaf
€ 1.399
12-daagse Kennismaking rondreis 'Beleef Bulgarije'

12-daagse Kennismaking rondreis 'Beleef Bulgarije'

12 dagen
Groepsrondreis
Beleef Bulgarije tijdens deze rondreis! Ontdek haar verborgen schatten, maak kennis met de vriendelijke bevolking, geniet van de adembenemende natuur, doe mee met bijzondere tradities en treed in de voetsporen van de vele oude volkeren, die hier hebben geleefd. Diverse vertrekdata.
Rodina Travel
vanaf
€ 1.329
8-daagse fly-drive STEDEN 'Betoverend Bulgarije'

8-daagse fly-drive STEDEN 'Betoverend Bulgarije'

8 dagen
Fly-drive
Ontdek de verborgen schatten van Bulgarije tijdens deze 8-daagse fly-drive! Maak kennis met de vriendelijke bevolking, geniet van de adembenemende natuur, doe mee met bijzondere tradities en treed in de voetsporen van de vele oude volkeren, die hier hebben geleefd.
Rodina Travel
vanaf
€ 739
13-daagse fly-drive WANDEL 'Veelzijdig Bulgarije'

13-daagse fly-drive WANDEL 'Veelzijdig Bulgarije'

13 dagen
Fly-drive
Ontdek veelzijdig Bulgarije in uw eigen tempo! Maak kennis met de schoonheid van de Bulgaarse steden, de oude kloosters en kerken, de indrukwekkende cultuur en natuur, de pittoreske dorpjes, de prachtige tradities en de vriendelijke bevolking.
Rodina Travel
vanaf
€ 1.019
15-daagse fly-drive CLASSIC 'Beeldschoon Bulgarije'

15-daagse fly-drive CLASSIC 'Beeldschoon Bulgarije'

15 dagen
Fly-drive
Maak kennis met BULGARIJE tijdens deze reis. Laat je verrassen door de schoonheid van de Bulgaarse steden, de oude kloosters en kerken, de indrukwekkende cultuur, de ongerepte natuur, de pittoreske dorpjes, de prachtige tradities en de vriendelijke bevolking. Een reis vol bijzondere ontmoetingen.
Rodina Travel
vanaf
€ 1.119
17-daagse fly-drive ZON & ZEE 'Verrassend Bulgarije'

17-daagse fly-drive ZON & ZEE 'Verrassend Bulgarije'

17 dagen
Fly-drive
Laat je verrassen door Bulgarije! Ontdek de schoonheid van de natuur, de boeiende geschiedenis en de prachtige tradities. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en geniet van de zee, de zon en alle mooie verrassingen die Bulgarije te bieden heeft.
Rodina Travel
vanaf
€ 1.329

Rodina Travel rondreis bestemmingen

Met Rodina Travel naar het Rozenfestival. Het was een prachtige reis met een goede gids, een dito chauffeur en leuke groepsgenoten. Maar alle eer gaat naar Rodina Travel, want zij hebben alles zo goed georganiseerd, geregeld en verzorgd.
- Ellen en Frans

Beoordelingen van Rodina Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Rodina Travel?
10

Een rondreis van 12 dagen met daarin opgenomen het Rozenfestival, naast andere hoogtepunten

Bulgarije
Groepsrondreis met Rodina Travel
14-06-2022

Als je enige kritiek zou kunnen zijn dat je teveel eet, dan zegt dat genoeg. Om tot een dergelijk hoog cijfer te komen dien je een aantal aspecten te bekijken. Het programma bijvoorbeeld was heel goed opgebouwd met het hoogtepunt (Rila klooster) op de laatste dag. In de voorbereiding een uitermatig prettig mail en telefonisch contact met Larisa van Rodina Travel. Wat te denken van een grote enveloppe thuisgestuurd boordevol materiaal over het land. Een zeer uitgebreide en persoonlijke reisbeschrijving van de gevolgede Rozenreis. Een gids die reisleider en gids is, heel goed Nederlands spreekt en een bron van inspiratie is. De man weet alles over het land en kan fantastisch vertellen. Een zeer bekwame en vriendelijke chauffeur, zodat je je steeds veilig voelt in een grote bus. De accommodatie zijn helemaal top. Zoals gememoreerd het eten is heerlijk en veel. Een reis en een reisorganisatie om aan te bevelen en weet dat ik dat niet licht zeg.

Gerard Huisman
Alleen gereisd
9,0

Verrassende rondreis Bulgarije

Bulgarije
Groepsrondreis met Rodina Travel
13-06-2022

Onlangs heb ik een rondreis gemaakt door Bulgarije met een gezelschap van 30 reisgenoten. Het was een hele verrassende en positieve ervaring.Het gezelschap waar ik deel van uitmaakte staat er om bekend dat ze altijd mooie reizen uitzoeken, maar alles staat of valt natuurlijk welk reisbureau ze inschakelen. Dat was in dit geval Rodina Travel. Rodina Travel heeft alles heel mooi uitgezocht en geregeld, daarnaast waren onze gids Kaloyan en chauffeur Tony een schot in de roos. De deelnemers aan deze reis zijn aardig onderlegd wanneer het gaat om geschiedenis, cultuur en mooie plekken op de wereld, maar onze gids Kaloyan heeft zijn uiterste best gedaan om alle wetenswaardige feiten over Bulgarije te vertellen van de oudste geschiedenis naar de moderne tijd. Hij heeft ook steeds heel geduldig al onze vragen beantwoord. Chauffeur Tony heeft ons steeds keurig door het verkeer geloodst, voor voldoende flesjes water gezorgd en onze bezittingen bewaakt.Bulgarije heeft er 30 enthousiaste ambassadeurs bij. wWanneer vrienden informeren “hoe was je reis naar Bulgarije?” dan is mijn antwoord dat ik iedereen hartelijk kan aanraden om Bulgarije te gaan verkennen. Complimenten aan Rodina Travel, nogmaals dank aan Kaloyan en Tony, Bulgarije is een land om trots op ze zijn!

Eline
Gereisd met vrienden
9,8

Nooit gedacht dat Bulgarije zoveel te bieden had, en nog nooit een zo tot in de puntjes verzorgde reis gehad.

Bulgarije
Autorondreis met Rodina Travel
12-10-2021

Bulgarije was voor ons een heel onbekend land, maar na een beetje rondkijken op internet, leerde ons al snel dat Bulgarije veel cultuur, historie en een mooie natuur te bieden heeft. Planningstechnisch lukt een groepsreis niet vaak, dus hebben we ook hier weer voor een privé reis gekozen. Voordeel is dat je natuurlijk zelf in overleg je route kunt samenstellen (maar alle reisprogramma’s op de site van Rodinatravel bieden al een heel goed houvast voor een mooie trip) en je hebt natuurlijk de tijd aan jezelf. Autorijden in Bulgarije is wel even wennen, het is af en toe net België met heel vreemde verkeerssituaties, maar dat zal menigeen ook wel aankunnen. Zeker met de Rodina Garmin navigatie in het Nederlands (ook daaraan was gedacht). Rest me natuurlijk nog te vermelden dat we eigenlijk overal heel vriendelijke mensen hebben ontmoet, prima hotels en natuurlijk hebben we een ongelooflijk fijne, goed voorbereide en tot in de puntjes verzorgde reis gehad met heel veel dank aan Larisa voor al haar zorgen.. Zo persoonlijk en attent maak je niet zo vaak mee. Informatiepakket: Een heel boekwerk met tips voor onderweg, de route, achtergrondinfo. Foldertjes, taalgids en zelfs een Trotter reisgids en twee wegenkaarten. Nogmaals vele complimenten. Ik kan Rodina werkelijk iedereen aanbevelen.

Jacquelijne
Gereisd met partner
9,0

Fantastische reis door prachtig land en tot in de puntjes voorbereid door Rodina Travel.

Bulgarije
Fly-drive met Rodina Travel
17-08-2021

Zie voor meer info en foto's van onze reis desgewenst www.DeBakjes.nl.

Jolanda & Walter Bak
Gereisd met partner
9,2

UNESCO-rondreis

Bulgarije
Groepsrondreis met Rodina Travel
26-07-2019

Met Rodina hun 15-daagse UNESCO-rondreis gemaakt.
Op alle punten een uitstekende reis. Vanaf het allereerste, persoonlijke contact tot de afwikkeling na afloop was dit TOP!
Rodina noemt zich wat mij betreft terecht DE expert in Bulgarije-reizen.
Programma, reisleiding, lokale specialiteiten (soms bij mensen thuis!), bezienswaardigheden... De prijs/kwaliteit verhouding is daarbij ook nog eens voortreffelijk.
Ik kan Rodina alleen maar warm aanbevelen voor uw volgende rondreis!

Roy Strik
Alleen gereisd in June 2019
Alle ervaringen met Rodina Travel