NRV

Gespecialiseerd in reizen naar verre bestemmingen

NRV

NRV is dé specialist in rondreizen. Met 450 groeps- en privé rondreizen wereldwijd, die ieder aanpasbaar zijn op jouw persoonlijke wensen is er altijd een rondreis die bij je past. 

NRV is een reisorganisatie met rondreizen voor iedereen. Met het gevarieerde aanbod in groepsreizen, individuele rondreizen, auto rondreizen, fly drive of cruises kan jij altijd op jouw gewenste manier de wereld ontdekken. Liever zelf je gehele reis samenstellen maar wel zorgeloos op reis? Ook dat kan bij NRV!

NRV staat voor comfortabel rondreizen. Ons reisaanbod is volledig samengesteld door onze reisspecialisten die de pareltjes voor je uitzoeken. Wil je meer? Kijk dan is naar de verleng mogelijkheden, optionele excursies en meer. Zo passen we ook de georganiseerde reizen aan op jouw wensen. Jouw enige zorg is om optimaal te genieten van de prachtige bestemmingen. 

Accommodatie
7.4
Vervoer
7.7
Reisleiding
7.8
Prijs / Kwaliteit
7.2
Algemeen
7.3
NRV is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek NRV
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van NRV

NRV rondreis bestemmingen

Mijn man en ik hebben een geweldige rondreis in Indonesië gemaakt dankzij NRV reizen. We hebben in 16 dagen zoveel mooie dingen gezien en de reisleiders hebben ons voorzien van goede achtergrondinformatie. Prachtig!
- Isabelle

Beoordelingen van NRV

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met NRV?
8,4

Prachtige reis, alleen een beetje druk ivm de excursies

Indonesië
Groepsrondreis met NRV
19-07-2024

We hebben enorm veel gezien. Sumatra heeft op ons de meeste indruk gemaakt.

Huib Klerks
Gereisd met partner
6,6

Noordkaap, Lapland, Lofoten.

Lapland
Single parent reis met NRV
18-07-2024

Veel info over de cultuur van de Sami. Noordkaap: bijzonder, Lofoten prachtig.
Gids Feikje gaf heel veel info en spande zich in om de lange busreizen met mooie, kleine uitstapjes te onderbreken. Prima chauffeur, bus en hotels.

Els
8,2

Een schitterende rondreis Java-Bali. Zoveel gezien.

Nederland
Groepsrondreis met NRV
16-07-2024

Alles gezien en gedaan wat er gedaan en gezien kan worden. Fantastische reisleider, die Sam. Weet van wanten, zeer begaan en integer. Goed gevuld programma. De hotels mogen een handdoek en gezicht handdoek in de kamer ook leggen. En een reserve toiletrol is ook geen luxe. Verder prima. NRV is top. Voor het eerst met hun een groepsreis gemaakt. En een fantastische groep ook.

Sandra Kromodimedjo
4,0

Update reis Egypte !

Nederland
Groepsrondreis met NRV
14-07-2024

Een fantastische rondreis gemaakt in het mooie Egypte!
Maar…toch wat kanttekeningen, we kwamen om 5.00 aan in ons hotel na een vermoeiende vlucht en om 7 uur begon het dagprogramma waardoor je doodmoe aan je vakantie begint!
De gids sprak gebrekkig Nederlands wat heel intensief is om hem te volgen!
Er was een excursie naar de koptische wijk wat je moest betalen terwijl er geen alternatief was en ik begrijp niet waarom daar kosten aan verbonden waren, die waren er nl niet!
De terug vlucht was verschrikkelijk met 8 uur (!!!!) overstap tijd in Cairo!
Een mooi land maar door de excursies zeer vermoeiend

Nelleke van Thiel
Gereisd met partner
5,0

Slechte review niet geplaatst!

China
Groepsrondreis met NRV
14-07-2024

Slechte beoordelingen worden niet geplaatst door nrv, wel de goede, zo krijg je een heel vertekend en oneerlijk beeld van deze reisorganisatie!
Reisleider was zeker ter zake kundig, alleen wel allemaal zeer gehaast, des te meer omdat ik in principe en vele anderen maar 1x naar China gaan!
Hotels waren zoals aangegeven, geen hele goede maar ook geen hele slechte.
Géén Europees ontbijt in de bezochte hotels!
Had voor de hele reis halal besteld, geen varkensvlees dus, maar hier is in veel gevallen geheel aan voorbij gegaan, ondanks aandringen, en deze maaltijden waren in het vliegtuig niet te eten, zat ook helemaal geen rundvlees/kip of iets dergelijks bij, was vegan dat stond ook op de verpakking, hier moet je dus ook maar net van houden!
Vegan en halal is bij klm schijnbaar hetzelfde.
Werden op deze lange reis geen hartige versnaperingen uitgedeeld, zoals b.v. nootjes/chips/marsjes, raiders enz. enz. uitgedeeld, de reis naar b.v. Indonesië wel!
Heel veel prachtige bezienswaardigheden en cultuur gezien.
Vroegkortboeking en kassakorting is de reinste oplichting!

Dester
Gereisd met vrienden
Alle ervaringen met NRV