NRV

Gespecialiseerd in reizen naar verre bestemmingen

NRV

NRV is dé specialist in rondreizen. Met 450 groeps- en privé rondreizen wereldwijd, die ieder aanpasbaar zijn op jouw persoonlijke wensen is er altijd een rondreis die bij je past. 

NRV is een reisorganisatie met rondreizen voor iedereen. Met het gevarieerde aanbod in groepsreizen, individuele rondreizen, auto rondreizen, fly drive of cruises kan jij altijd op jouw gewenste manier de wereld ontdekken. Liever zelf je gehele reis samenstellen maar wel zorgeloos op reis? Ook dat kan bij NRV!

NRV staat voor comfortabel rondreizen. Ons reisaanbod is volledig samengesteld door onze reisspecialisten die de pareltjes voor je uitzoeken. Wil je meer? Kijk dan is naar de verleng mogelijkheden, optionele excursies en meer. Zo passen we ook de georganiseerde reizen aan op jouw wensen. Jouw enige zorg is om optimaal te genieten van de prachtige bestemmingen. 

Accommodatie
7.3
Vervoer
7.4
Reisleiding
7.5
Prijs / Kwaliteit
7
Algemeen
7
NRV is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek NRV
Opent in nieuw scherm

Populaire rondreizen van NRV

NRV rondreis bestemmingen

Mijn man en ik hebben een geweldige rondreis in Indonesië gemaakt dankzij NRV reizen. We hebben in 16 dagen zoveel mooie dingen gezien en de reisleiders hebben ons voorzien van goede achtergrondinformatie. Prachtig!
- Isabelle

Beoordelingen van NRV

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met NRV?
10

Prachtige Rondreis door Sri Lanka

Sri Lanka
Groepsrondreis met NRV
23-09-2023

Mijn eerste single rondreis en deze was door Sri Lanka en zo onder de indruk van het land, de reisleiding wat een perfecte man Anthony, wij hadden niets beter kunnen wensen. Deze man wist alles van Sri Lanka vertelde vol liefde over zijn land.
Ik adviseer iedereen ga naar Sri Lanka en maak daar een rondreis

Estella Elizabeth Cornelia Verwaal
Alleen gereisd
8,6

Schitterende rondreis door Vietnam

Vietnam
Groepsrondreis met NRV
28-07-2023

De reis 'hoogtepunten van Vietnam' was schitterend. Onze reisleider MAO wist heel veel van zijn land te vertellen en heeft de reis tot in de puntjes uitgevoerd, zoals beschreven door NRV

Leon
4,2

Rondreis 22 dgn Westkust Amerika: prachtige bestemming maar niet met NRV

Amerika
Groepsrondreis met NRV
26-07-2023

De bestemmingen van deze groepsrondreis zijn prachtig, maar de combinatie van natuurparken en steden komt niet goed uit de verf. In San Francisco en Las Vegas heb je voldoende vrije tijd, maar in San Diego en Los Angeles niet. Dat komt omdat in de laatste 2 plaatsen de hotels erg ver buiten het centrum liggen (in LA zelfs 1,5 uur rijden). Dus die plaatsen zie je alleen tijdens de stadstour die ook meteen een heel dagdeel (SD) of hele dag (LA) in beslag neemt. Je verblijft volgens NRV in 'goede middenklasse' hotels, maar dat zijn ook 2* motels. Op zich zijn eenvoudige hotels prima, maar niet werkend sanitair (verstopte wc's) en kapot meubilair is níet acceptabel. Bij sommige hotels moet je 15 min lopen om bij een 'restaurant' (KFC oid) te komen. De beschrijving op de site van het dagprogramma is veel te rooskleurig, ik vind het zelfs misleiding. Voorbeelden: we verbleven niet 'vlak bij' Yosemeti Park of Grand Canyon: we moesten nog 2,5 uur enkele reis rijden. Het hotel 'in de buurt van' Bryce Canyon ligt op 1,5 uur rijden. De excursie Universal Studio's wordt ter plekke niet eens aangeboden omdat het qua tijd niet haalbaar is. Onze chauffeur reed gevaarlijk en had een oncomfortabele schokkerige rijstijl van snel optrekken en hard afremmen. De reisleidster was oké, ze organiseerde extra excursies en dat was top, maar ze was ook vaak onduidelijk in haar informatievoorziening. We vertrokken vaak pas laat (rond 9u) uit het hotel omdat de reisleidster geen ochtendmens is en we kwamen daardoor ook laat aan in het volgende hotel dat vaak in niemandsland lag. Vrije tijd om de omgeving te verkennen of om even te zwemmen was er daarom nauwelijks. Zoals een reisgenoot al meldde, werd vlak voor vertrek de hoofdsom van de reis met 1.200 euro pp verlaagd. Dat is ongelofelijk veel geld en de reactie van NRV was een standaard, nietszeggende mail. We bereiden een groepsklacht voor. Dus prachtige reis, fantastische parken, mooie steden, maar niet boeken via NRV. Deze review heb ik ook aangeleverd bij NRV maar hij is niet geplaatst.

Nelly
Gereisd met partner
10

Prachtige rondreis door Japan

Japan
Groepsrondreis met NRV
17-07-2023

Wij hebben een geweldige 22 daagse rondreis door Japan gemaakt waarbij we vele steden hebben bezocht en mooie tempels, tuinen en natuur hebben gezien. We hadden een uitstekende gids die vloeiend Japans sprak en ook veel over de cultuur en de bezienswaardigheden kon vertellen.

Wim Jonker
Gereisd met partner
1,3

Slordig en niet klantgericht

Zuid-Afrika
Autorondreis met NRV
14-07-2023

Veel geld en weinig service. Op dag 1 was de ‘Meet & Greet’ en de huurauto vergeten. Verderop in de reis waren ze vergeten de tickets toe te sturen voor de binnenlandse vlucht. Als reactie op onze klachten heel veel woorden om uit te leggen dat ze het eigenlijk best goed hebben gedaan.
Waardeloze service. Niet doen. Degenen die je de reis verlopen hebben geen idee.

Jacqueline G.
Gereisd met partner
Alle ervaringen met NRV