Mambo

Op reis met leeftijdsgenoten

Mambo

Op zoek naar avontuurlijke rondreis? Dan ben je bij Mambo Reizen aan het juiste adres! Van jongeren tot singles, en van Europa tot het andere eind van de wereld, bij Mambo Reizen vind je altijd een passende reis.

Vind een onontdekte bestemming in Europa, maak een geweldige verre reis, of ben je juist op zoek naar een actieve jongerenvakantie? Bij Mambo Reizen vindt je de allermooiste en indrukwekkende rondreizen, waarbij je ook nog eens leeftijdsgenoten ontmoet! Waar je ook voor kiest, je kunt altijd rekenen op een gezonde portie adrenaline, spanning en ontspanning, avontuur en een hoop gezelligheid tijdens je rondreis met Mambo Reizen.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Mambo.

Accommodatie
6.7
Vervoer
5.7
Reisleiding
6.7
Prijs / Kwaliteit
6.3
Algemeen
6.3
Mambo is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Blogs over Mambo

· Redactie
Nieuwe reisorganisaties op Rondreis.nl
Afgelopen week zijn er op Rondreis.nl twee nieuwe reisorganisaties bijgekomen. Dit zijn Mambo reizen en ACSI kampeerreizen.

Beoordelingen van Mambo

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Mambo?
1,0

Surf lessons

Frankrijk
Single parent reis met Mambo
03-10-2019

Hi, I did surf lessons for mambo group this summer, but i never been payed. They have to pay 3500€... They don't want to tell me when i gonna be payed, and the director never answer my phone call! I'm very disaptointed!

PERIER
Gereisd met partner in July 2019
9,4

Zuid afrika

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met Mambo
30-09-2015

Het was geweldig deze reis, heel veel dingen gezien en meegemaakt, de reisleiding was perfect! Eigenlijk was het een supervakantie

Pascal van der Plaat
Alleen gereisd in October 2011
8,6

Actieve strandvakantie

Kroatië
Singlereis met Mambo
30-09-2015

Een zeer leuke reis waar je veel van de omgeving te zien krijgt. Leuke groep samenstelling van dezelfde leeftijd. In mijn groep zaten alleen maar alleenreisende jongeren wat erg gezellig was. Leuk om elkaar al in de bus te ontmoeten en de klik die er gelijk was met iedereen. Reisleiding ook van dezelfde leeftijd wat een zeer geslaagd combi was. Leuke excursies maar ook veel tijd om zelf wat te gaan ondernemen. Camping en omgeving zeer geschikt voor een jongeren reis. Camping lag aan vele leuke barretjes en clubs.

Vera
Alleen gereisd in July 2011
Alle ervaringen met Mambo