GoToo

GoToo is jouw ultieme avontuur

GoToo

GoToo organiseert avontuurlijke groepsreizen en singlereizen voor reizigers van 40 jaar en ouder. De reizen van GoToo nemen je mee naar bestemmingen over de hele wereld. Vrijheid tijdens de reis, unieke ervaringen opdoen en kennismaken met de cultuur van een land is hierbij erg belangrijk. Ready to GoToo?

GoToo organiseert avontuurlijke groepsreizen voor solo reizigers van veertig jaar en ouder. Maar wel totaal anders dan groepsreizen zoals de rest dat doet. Met GoToo ervaar je veel vrijheid, beleef je écht unieke en afwisselende avonturen en slaap je comfortabel in onze handpicked, vaak kleinschalige boutique of design hotels, op de mooiste en meest unieke plekken.

Een GoToo-avontuur is een geweldige kans om uit je comfortzone te stappen en dingen anders te doen, terwijl je tegelijkertijd echt interessante mensen leert kennen. Met GoToo streep je de bucketlist af waarvan je niet eens wist dat je die had. Vergeet de dertien in een dozijn en all-inclusive vakanties. Dit is avontuur.

GoToo is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle GoToo reizen
Accommodatie
n.v.t.
Vervoer
n.v.t.
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
n.v.t.
Algemeen
n.v.t.
GoToo is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek GoToo
Opent in nieuw scherm

GoToo rondreis bestemmingen

Blogs over GoToo

· Laurens Taekema
Speciaal voor soloreizigers: de avontuurlijke groepsreizen van GoToo
Ben je een avontuurlijke singlereiziger, maar zoek je toch de gezelligheid van gelijkgestemde reizigers? Dan zijn de groepsreizen van de nieuwe reisorganisatie GoToo ideaal. Deze reizen zijn bedoeld voor singlereizigers van 40+ en zitten bomvol avontuur en originele activiteiten. Vrijheid staat voorop, dus er is ook genoeg ruimte om lekker je eigen gang gaan. Deze drie reisbestemmingen van GoToo vinden wij grote aanraders. Lees mee!

Beoordelingen van GoToo

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met GoToo?
Alle ervaringen met GoToo