FOX Vakanties ervaringen

De FOX Vakanties ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met FOX Vakanties gemaakt hebben.

Er zijn 48 ervaringen met FOX Vakanties geplaatst.

Accommodatie
7.9
Vervoer
8.2
Reisleiding
7.9
Prijs / Kwaliteit
7.8
Algemeen
7.9

Beoordelingen van FOX Vakanties

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een rondreis met FOX Vakanties hebben gemaakt?
8,4

Grand Tour Zuid Afrika

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Ondanks de grote afstanden een prachtige reis. Veel gezien van het land. De wildparken zijn natuurlijk het summum. Alleen jammer dat de groep erg groot was, 34 personen. Het Zuid Afrikaans van de reisleiding was goed te volgen. Zeker een aanrader.

A.G. Witzand
Gereisd met partner in May 2021
9,8

17-daagse individuele rondreis

Thailand
Individuele rondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Dit was mijn eerste reis naar een land buiten Europa. Wat een geweldige ervaring was dat! Top geregeld allemaal en we genoten volop! Kortom mijn mooiste reis tot nu toe en er zullen er hoop ik nog heel veel volgen

Roxanne Polkamp
Gereisd met partner in August 2010
8,8

India nepal

India
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Geweldig interessante reis met prima reisleiding.

C van schie
Gereisd met partner in July 2006
7,2

Het beste van het Westen

Amerika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Mooie reis met vele hoogtepunten. Soms een aardige afstand overbruggen, maar het steeds wisselende landschap maakt veel goed. De bus was groot en ons gezelschap ook: 27 personen. We hadden echter genoeg ruimte in de bus over om af en toe apart te zitten. En heus, ons gezin is af en toe best hecht. Deze reis was alleen met logies zodat je iedere dag de restaurants moest op zoeken en dat was 's morgens vroeg niet altijd jofel. Door de logies duurde het langer voordat er enige samenhang in de groep ontstond omdat je niet gezamenlijk eet en de meesten in eerste instantie een afwachtende houding aannemen. Van de reisleidster hadden we dan ook meer verwacht dat zij daar ook een bijdrage aan zou leveren. We moesten even aan haar wennen, maar naderhand werden de reacties in de groep over haar toch wel positief. Ze wist heel veel omdat ze al ruim 40 jaar in Amerika woont en ze regelde veel voor ons. Het was echter niet iemand die nadrukkelijk aanwezig was en de stemming een beetje maakte in de bus. Fox had van te voren een indicatie opgegeven hoeveel geld je nog kwijt zult zijn aan eten, dus dat kun je incalculeren. Ook de prijzen van de optionele excursies zijn bij boeking al bekend dus daar kun je ook rekening mee houden. De accomodaties waren natuurlijk stuk voor stuk ruim, want 'everything is big' in Amerika. Hier en daar wat gedateerd, maar wel schoon. Alleen San Francisco erg kleine hotelkamer; daar leefden we in een kamer ter grootte van een postzegel. Daarentegen was de locatie heel goed: midden in het centrum. De vlucht was met KLM, waar je de mogelijkheid tot upgrade heb in de Economy Comfort en dat is een aanrader. Met Fox voordat je boekt dus goed kijken wat de reis je in totaal gaat kosten als je alles gaat doen wat je wilt doen! Want veel reizen zijn alleen logies of logies ontbijt. Ik ben er inmiddels achter dat Fox alleen in de goedkopere landen halfpension aanbiedt bij de rondreizen en soms is dat wel jammer en m.i. ook niet nodig.

Feline
Gereisd met gezin in July 2012
9,2

Borneo/west Maleisie

Maleisië
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Leuke gevarieerde rondreis in een goed reistempo. Vooral de dagen op Borneo zijn onvergetelijk. Ook de reisleiding was super, we kregen veel informatie over de verschillende plaatsen. Vervoer stond altijd klaar, gasten laten wachten kennen ze niet bij Fox.
SUPER!

Polman
Gereisd met gezin in September 2012
8,4

20-daagse rondreis Costa Rica - Nicaragua - Panama

Costa Rica
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Prachtige, afwisselende rondreis met veel natuur en een fantastische reisleidster (Rolien). Goede hotels. Verlenging was ook prima geregeld. Dè reis om dit deel van de wereld te leren kennen.

J.S. Idzinga
Gereisd met vrienden in November 2011
9,6

Gouden Zuiden

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Geweldige reis, veel gezien en gedaan. Ook individuele excursie mogelijk
Twee super gidsen
Alles prima verzorgd
Zelfs met veel regen nog een geweldige reis!

R. Boot-Kooymans
Gereisd met partner in September 2006
8,8

Rondreis zuidelijk Afrika

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Al een hele tijd terug, maar toch leuk om nog even te vermelden, onze rondreis door zuidelijk Afrika. We reisden van Kaapstad naar Victoria Falls en hebben een prachtige tijd gehad. De reis werd destijds niet door FOX reizen zelf uitgevoerd, maar door een lokale reisorganisatie. Wij vonden dat zelf beter aangezien die meer op de hoogte zijn en daarnaast reisden we hierdoor ook met een internationaal gezelschap. Dat was een erg gezellige groep en dat vonden wij leuker dan met alleen maar Nederlanders. Het vervoer was met een overland-truck. Prima geregeld en slapen in tentjes midden in de natuur..een geweldige ervaring!

LaurensT
Gereisd met partner in July 2003
8,6

Reis door Jordanië in 2009

Jordanië
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Een sublieme rondreis Jordanië gehad! Alles is door Fox Vakanties destijds goed geregeld. We kregen zelfs een hotel-upgrade naar een veel luxer hotel doordat het originele hotel volgeboekt bleek te zijn. Aanrader!

Iris
Gereisd met partner in May 2009
7,8

Wonderlijk Dubai en Oman

Oman
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Een avontuurlijke en boeiende reis in een heerlijk land. We voelden ons echt ondergedompeld in een andere cultuur.

Mc de poel
Gereisd met partner in March 2009
3,6

Thailand

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Zo slecht met fox, ondanks alle overstromingen sturen ze je naar Thailand. Ondanks journaal uitzendingen, doden etc. Pas na tussenkomst van een jurist wilde fox praten...maar oplossen:NEE! Voor ons nooit meer fox. Zo slecht. Volgende keer gaan we weer met djoser of baobab, dat zijn top organisatie waarbij belang vd klant voorrop staat!

Reiziger
Gereisd met partner in October 2011
8,2

16 dagen Klassiek Ceylon

Sri Lanka
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Mooie trip en veel gezien. Ook de reisleiding, beiden uit Sri Lanka, hadden goede informatie.

A.G. Witzand
Gereisd met partner in May 2021
8,2

Klassien Ceylon 16 dagen

Sri Lanka
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Mooie reis. Reisleiding bestond uit 2 mensen uit het land zelf, waarvan er een Nederlands sprak. Goed verzorgd.

A.G. Witzand
Gereisd met partner in May 2021
8,4

Argentinië en Chili

Argentinië
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Zeker winddichte kleding (laagjes) meenemen voor Patagonië. De reis was fantastisch. Veel plezier!

Tjabe
Alleen gereisd in January 2008
9,2

Rondreis in Thailand

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Zowel de door ons vooraf ingewonnen/verkregen info,en ook de gehele uitvoering van de reis, perfect. (22 daagse Emerald rondreis van 23 oktober 2011). Ook de reisbegeleiding door Marjo en gids TUR hebben hierin een groot aandeel gehad. Niet onvermeld mag blijven dat de hotels/resorts volledig aan de verwachtingen hebben voldaan. Met als uitschieter het Thai Garden Resort in Pattaya. Een geweldige gastvrijheid.
FOX bedankt, vijf bijzonder tevreden gasten.

Henk
Gereisd met gezin in October 2011
2,0

Peru een prachtig land, helaas arrangement van FOX zeer onder de maat!

Peru
Groepsrondreis met FOX Vakanties
18-05-2015

Fox behoort tot de duurdere reisaanbieders, belooft onder andere bij het boeken van een reis dat er overnacht wordt in goede toeristen klasse hotels. Niets blijkt minder waar, sommige hotels waarin wij verbleven zouden het predicaat hotel niet eens mogen voeren! Heb nog nooit meegemaakt dat er tijdens een reis in deze prijsklasse discussies ontstonden over een ontoereikend (lees gewoon slecht en nauwelijks voorhanden) ontbijt. En voor een goed begrip, goede toeristenklasse hotels zijn er volop in Peru, alleen FOX komt daar niet met haar klanten. De door FOX ingehuurde bussen waren zodanig klein voor een groep van 26 personen dat een deel van de bagage tussen de passagiers werd geplaatst (gevaarlijk!, ANWB?) Een reisleider die zich vooral bekommerde om een 2 tal dames in de groep en de rest mocht het veelal maar zelf uitzoeken. U bent dus gewaarschuwd als u met FOX op reis wilt gaan....

Jaap en Ria
Gereisd met partner in May 2015
10

Het beste van het weste

Amerika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
02-04-2015

schitterende rondreis door een mooie omgeving

J cornelissen
Gereisd met partner in June 2014
8,0

Rondreis Noord Thailand

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
02-04-2015

Mooie en afwisselende reis met een hele goede reisleider, Bill; een Thai die Nederlands sprak en heel veel wist en voor ons regelde. O.a. een Vip avond met politie escorte vanuit ons hotel in Chang Mai toen wij per tuktuk naar een dinershow gingen. Accomodatie was wisselend, maar over het algemeen goed en schoon. Bus was spiksplinternieuw, maar de stoelen waren redelijk hard.

Feline
Gereisd met partner in November 2011
8,0

12-daagse rondreis Het Wilde Westen

Amerika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
02-04-2015

Dit was mijn allereerste vliegvakantie en mede door alle informatie welke ik kreeg van mijn medereiziger en vriend vooraf en tijdens het verblijf was het een aaneenschakeling van opwindende ervaringen en indrukken. Wat een geweldig land en wat een prachtige natuur. In één woord gewoonweg adembenemend. De hotelskamers waren allen (zonder uitzondering) zeer ruim te noemen en van alle gemakken voorzien. De reisleiding (Adriaan) was kundig en door zijn geweldige reiservaringen door de jaren heen leek het af en toe wel of we naar een conference luisterden. Een echte entertainer! De bus was ruim en comfortabel en het licht getinte glas zorgde ervoor dat je toch de omgeving heel goed kon waarnemen. Al met al een zéér geslaagde reis zonder wanklanken. Een regelrechte aanrader!

Antoine Schrijen
Gereisd met vrienden in April 2011
9,0

Geheimen van Siam

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
02-04-2015

Wij hadden een geweldige vakantie met veel variatie en een perfecte gids Paw en een lieve chauffeur Pun van Buffalo Tours. De reis was bedoeld om met een kleine groep te doen maar we waren maar alleen als koppel. Het is voor ons een onvergetelijke reis geworden. We opteerden voor een reis waarbij de meeste excursies inbegrepen waren en we kwaliteitsvolle hotels hadden voor een betaalbare prijs. Ook de meeste maaltijden waren hier inbegrepen. We bezochten de mooiste plekjes en ook de charmantste eetgelegenheden. Met een beperkte groep is het makkelijker reizen en we genoten eveneens tenvolle van de accomodaties van de hotels. Onze gids waakte over ons als een moederkloek en we vonden het heel fijn om in het Nederlands met haar te kunnen praten. Er waren niet zo veel Thaise mensen die het Engels machtig waren en het was een hele verademing om hiervoor onze gids bij te hebben die ons menu voor ons samenstelde en ook hierin voor afwisseling zorgde. Bij de volgende grote reis denken we zeker aan FOX.

Wuyts Diana
Gereisd met partner in November 2013
7,0

15-daagse rondreis Noord-Thailand

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
02-04-2015

Mooie reis waarin je langs de belangrijkste hoogtepunten van Thailand komt. We hebben in korte tijd erg veel gezien van dit prachtige land. Alleen de gids zat nogal erg op het uit de zak kloppen van geld, daar had de communicatie beter op gekund. Maar op zich een prima verzorgde reis met goede prijs/kwaliteit verhouding.

Lydia de Keijzer
Gereisd met partner in June 2007
9,0

22 daagse Java Bali tempo Doeloe

Indonesië
Groepsrondreis met FOX Vakanties
02-04-2015

De derde reis met Fox (2007 Thailand en 2009 Vietnam)en alles was weer perfect geregeld. Geluk voor ons dat we maar met een kleine groep waren van 10 mensen. Erg gezellige groep met al een leuke terugkomdag die we zelf gepland hebben. Het reizen met fox is puur genieten en voor alle rompslomp wordt gezorgd Echt perfect, over niet al te lange tijd staat de volgende reis al gepland.... alleen is onze fotocamera stuk.....(wel zeker week boeken bij Fox)

Cajo
Gereisd met partner in May 2011
9,0

Steden en strand

Maleisië
Individuele rondreis met FOX Vakanties
02-04-2015

We bezochten diverse steden in Maleisië en daarna waren we een week op Langkawi. Prachtig land. Hotels waren luxe en het vervoer was goed geregeld.

A.G. Witzand
Gereisd met partner in May 2021

Ben jij op reis geweest met FOX Vakanties?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over FOX Vakanties.