FOX Vakanties ervaringen

De FOX Vakanties ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met FOX Vakanties gemaakt hebben.

Er zijn 48 ervaringen met FOX Vakanties geplaatst.

Accomodatie
7.9
Vervoer
8.2
Reisleiding
7.9
Prijs / Kwaliteit
7.8
Algemeen
7.9

Beoordelingen van FOX Vakanties

Wat vinden anderen van rondreizen met FOX Vakanties?
8,6

Groepsaccommodatie reis Noord Thailand

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
04-12-2019

Enorm veel gezien Cultuur en natuur.Onze Reisleider Sander was echt een topper.Nam alle tijd voor iedereen.En had enorm veel kennis over Thailand.Wij hebben enorm genoten.En gaan zeker nog een keer terug met Fox reizen

Ron Goudriaan
Gereisd met partner in November 2019
10

Prachtige reis door Sri Lanka

Sri Lanka
Individuele rondreis met FOX Vakanties
02-12-2019

Wij hadden een singelgroepsreis bij fox geboekt,maar door te weinig deelnemers werd dit een prive rondreis met auto en chauffeur.Wat hebben wij geboft.Alles perfect geregeld ,Leuke fijne reisleider(Sugath)die overal bracht en ons de mooiste plekjes liet zien.Wij kunnen niets verzinnen wat niet goed was.Wij bedanken FOX enorm dat onze reis kon doorgaan.En gaan zeker weer de volgende reis maken met Fox.

Hetty Anders
in November 2019
8,4

Geweldige reis in een mooi land.

Nieuw-Zeeland
Groepsrondreis met FOX Vakanties
01-12-2019

Veel natuurschoon gezien en bijzondere dieren, zoals dolfijnen, walvissen, pinguins, albatrossen etc. Auckland, Wellington en Christchurch zijn zeker de moeite waard. Hoogtepunten waren oa bay of islands, Hobbiton, Rotorua, Milford Sound en de diverse excursies (waaronder een met een jetboot). Jammer dat de helicoptervlucht naar de Fox Glacier en de bootexcursie bij Kaikoura ivm het weer niet konden doorgaan. Onze reisleidster Esther was geweldig en heeft ons vele nuttige tips gegeven en zaken geregeld buiten het formele programma om. Kortom een reis om nooit te vergeten en een echte aanrader. Wat ons betreft kunnen de bezoekjes aan de kaaswinkel en de bierbrouwerij geschrapt worden.

Andrea en Hanneke
in October 2019
8,8

Nieuw Zeeland met FOX

Nieuw-Zeeland
Groepsrondreis met FOX Vakanties
25-11-2019

Een prachtige rondreis over het Noorder en Zuider eiland. Eerst mijn complimenten voor reisleidster Esther. Top gedaan. Het was haar eerste groep in Nieuw Zeeland. Alles was tot in de puntjes voorbereid. Zij heeft echt alles gedaan om het ons naar de zin te maken en dat is goed gelukt. Vol enthousiasme heeft zij ons mee genomen in het avontuur. Samen met chauffeur Alan heeft zij ons veel moois laten zien. Het tempo lag soms een beetje hoog, daardoor was er wel eens weinig tijd om van het moois te genieten. Persoonlijk had ik het liever iets avontuurlijker gezien en wat meer wandeltijd door de mooie natuur. Toch kan ik een ieder deze reis aanraden.

Ellen
in November 2019
9,8

Rondreis Maleisië Borneo

Maleisië
Groepsrondreis met FOX Vakanties
06-11-2019

Ten eerste is Maleisië en Borneo een super mooi land echt geweldig een groot biodiversiteit van vogels en planten een wahala voor hobyfotografie . Maar Fox reizen heeft niet verteld dat er in augustus en september palmolie branden zijn op Sumatra en Indonesische Kalimantan, met het gevolg dat wij dik in de smog zaten slecht voor je gezondheid en je hebt ook geen zicht . Het was zo erg dat er vluchten geannuleerd werden je rook de rook lucht in Kuala Lumpur. Al met al een klein wereld kom je weer thuis en dien je een klacht in bij Fox reizen vinden ze dat zij daar niets aan kunnen doen terwijl zij weten dat die branden elk jaar terug komen . Een reis van €5000.00 dan verwacht je toch wel wat meer van zo'n groot organisatie maar wat krijg je een tegoed bon van €100 bij hun te besteden . Nou wij zijn zo teleurgesteld in Fox reizen dat ze de bon terug krijgen .
Bij deze niet in September naar Maleisië.

Fam Fontein
Gereisd met partner in September 2019
8,8

Hele mooie reis met Floris als geweldige reisleider en Liem als geweldige lokale gids

Vietnam
Singlereis met FOX Vakanties
26-06-2019

Zo veel gezien en gedaan deze vakantie met een hele leuke groep...enige minpunt...de Vietnamese kookles viel een beetje tegen...was meer een kookdemonstratie

Geesje de Wit
Alleen gereisd in June 2019
1,0

Won't use this company ever again!!!

Rusland
Groepsrondreis met FOX Vakanties
22-12-2018

BUYER BEWARE!!! This company really provides ZERO and lousy service!!! Booked a land-only tour with them recently, since I prefer to fly to the destination by myself. One week before departure, as I didn't receive any hotel voucher from them, I asked if it was possible for me to check in upon my arrival at the first hotel because I would be arriving earlier than the group. Their customer service officer told me 'to try and contact them if it didn't work out'. You wonder what the heck you are paying them for!! I literally had to tell them how to do their work and tell them to pass on my details to the first hotel, and make sure that I could check in by myself. How difficult is it???!!! After some more pushing, at last they confirmed that I should be able to check in by myself using my passport. But guess what?? Upon my arrival at the first hotel, the receptionist couldn't even find my information in their system at all!!! I was not even on the list of guests for that day at all!!! The group had a flight delay of 1+ hour and decided to go straight to the restaurant for dinner from the airport instead of dropping by the hotel. So I had to take a cab by myself to that said restaurant and no one reimbursed me for the extra costs!!! No apology from Fox either!!! What a crap company!!! Don't spend any money on this crap!!! Shop more coz there are much better travel agencies out there.

Karen
Gereisd met vrienden in November 2018
5,0

De slechtste reisleider ooit

Namibië
Groepsrondreis met FOX Vakanties
26-11-2018

Wij maakten een groepsreis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe met Fox verre reizen.
Wij hadden de slechtste gids die we ooit hebben gehad. Totaal niet praktisch en absoluut niet geschikt voor zijn job. Hij gebruikte de fooienpot voor zaken die er totaal niet voor bestemd waren zoals service charge in de restaurants en de kamermeisjes, die hij veel te veel betaalde.
Hij kende Kaapstad totaal niet en was in geen 5 jaar in Namibië geweest. Dat kan je als reisorganisatie toch niet maken.
We dienden een gefundeerde klacht in bij Fox, namens 10 van de 13 reizigers, met een opsomming van 46 gedetailleerde tekortkomingen van de gids. Fox deed er gewoon niets mee. Ze stellen zelf dat ze klachten binnen de 4 weken beantwoorden, wat niet het geval was. Als we telefoneerden over onze klacht, werden we keer op keer afgewimpeld en met een kluitje in het riet gestuurd. De medewerkers, die onze klacht behandelen, als ze dat al doen, kregen we nooit te spreken. Na 8 weken hebben we nog steeds geen antwoord.

Francois
in October 2018
6,8

Mooie reis met maar 24 mensen

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
22-11-2018

6000km prima chauffeur, reisleider vertelt niets, bijna onverstaanbaar! slecht nederlands! wij hebben betere ervaringen met fox reisleiders , verder reisleider kijkt niet naar ingevulde papieren van deelnemers i.v.m. evt pers. beperkingen!

Mm
Gereisd met partner in October 2018
9,2

Een fantastishce rondreis gehad over Java onder begeleiding van een fantastische gids (Iwan Riswan) Fox mag blij zijn zo'n enthousiaste medewerker.

Indonesië
Groepsrondreis met FOX Vakanties
11-10-2018

Op dag 1 zijn wij gestart in Djakarta, vervolgens naar Bandung waar o.a. een bezoek werd gebracht aan Nederlands ereveld Pandu, indrukwekkend. Vervolgens een bezoek gebracht aan de theeplantage Malabar van Karel Bosscha, was leuk om te zien. Daarna met de trein door gereisd naar Yogyakarta, een heel leuke ervaring. Daar de bekende Borobudur bezocht, een fantastisch bouwwerk met zijn Boeddhabeelden. Ook nog de Prambanan en het Paleis van de Sultan bezocht mbv een Becak. Ook nog een Dessa tour gemaakt, hierbij een bezoek gebracht aan de lokale bevolking, was indrukwekkend. Daarna wederom met de trein naar Batu/Malang. Hier hebben wij enige rust genomen. Vervolgens door gereisd naar Kalibaru waar we overnacht hebben in een Lodge, ook een mooie ervaring. Hier was het einde van de rondreis over Java, waar wij op diverse dagen zeer vroeg uit de veren moesten, maar dat was het zeker waard. Op dag 11 zijn wij per boot naar Bali gegaan waar wij in het Sanur Beach Hotel hebben overnacht (6 nachten) met een fantastisch zwembad gelegen aan het strand. Na deze 6 nachten moesten we jammer genoeg afscheid nemen en via Denpassar met het vliegtuig naar Djakarta waar wij overstapten in het vliegtuig van Garuda,welke ons terug bracht naar Nederland. Ik wil Fox hierbij bedanken voor de Droomreis Indonesie welke voortreffelijk was georganiseerd, dit is zeker een aanrader voor mensen die een bezoek willen brengen aan Indonesie en dan mogen hopen dezelfde gids te krijgen als die wij hebben gehad. (Iwan Riswan)

Henk en Gerry Smit
Gereisd met partner in September 2018
9,4

Warm welkom in een prachtig land

Sri Lanka
Individuele rondreis met FOX Vakanties
15-03-2018

Wij hebben de privé rondreis het.mooiste van de natuur gedaan. In 16 dagen zoveel gezien e gedaan in 3 wildparken een jeepsafari gewandeld in Horton Plains met zijn bijzondere natuur.Tempels , botanische tuin theeplantages bezocht, little Adams Peak beklommen ., maar ook door de stad gewandeld om de echte sfeer te proeven.De wandeling door het tropisch regenwoud op zich al een hele ervaring
De vriendelijke bevolking het lekkere eten en bovenal al onze fantastische gids Thari Wijesrkara die ons al dit moois heeft laten zien en ervaren. Wij komen hier graag nog eens terug er valt nog genoeg te ontdekken

Wil Hemerik
Gereisd met partner in February 2018
5,6

Wordt met de jaren slechter en duurder. Prijs kwaliteit is zoek geraakt

Mexico
Singlereis met FOX Vakanties
04-11-2017

Heb meerdere reizen met fox gemaakt. Maar zoals het nu is bij fox voor mij nooit meer. Erg jammer. Eerder had je met de singlereizen een kamer voor alleen gebruik. Nu is alles op indeling of je moet vies veel geld bij betalen. Ook het aantal datums per reis is enorm geslonken. En verder rijsen de prijzen de pan uit. Fox is voor mij van een dikke 10 naar een 2 gedaald. Geen fox meer voor mij of er moet drastisch iets veranderen

Mo
Alleen gereisd in September 2015
9,6

Droomreis naar China

België
Groepsrondreis met FOX Vakanties
16-08-2017

Mooie 21 daagse gevarieerd rondreis gemaakt in china.Mooie en verzorgde hotels,super geweldige gids,wist enorm veel en boeiend te vertellen over china.Veel gebruik gemaakt van hoge snelheidstrein, wat ideaal is om zo een groot land rond te reizen.Regelmatig vrije dagen om zelf op ontdekking te gaan met heel veel tips van de reisleider.
Kortweg een fantastische vakantie

Danielle Devue
Gereisd met partner in July 2017
6,6

Gijzeling in Iran door FOX

Iran
Groepsrondreis met FOX Vakanties
19-06-2017

Mijn vrouw en ik zijn met FOX naar Iran gegaan (17-05-17 / 02-06-17). Op de volgende dag na aankomst in Teheran wilden we de stad op eigen gelegenheid bezoeken. We kregen toen we te horen, dat dat absoluut verboden was. Wij vonden het vreemd, want wij hebben daarover geen enkele informatie ontvangen. Wij zijn toch alleen op pad gegaan, maar bij terugkomst in het hotel was er een ware terreuractie tegen ons in actie gezet, met allerlei dreigingen, incl. deportatie uit het land. De reisleider heeft een nepverhaal aan FOX Nederland verteld, alsof wij de hele reis op eigen gelegenheid wilden maken. FOX Nederland heeft zulke onzin als waarheid aangenomen. De reisleider heeft ons zwart gemaakt bij de groep en vanaf het begin géén moeite gedaan om onze wens te begrijpen en met ons mee te werken. Ik heb geklaagd bij FOX, maar op mijn reactie heeft FOX niet gereageerd. De route was prima, goede hotels, maar de werkwijze van de reisleider was heel onprofessioneel. Het was ook opvallend dat wij op diezelfde dag in Teheran heel veel toeristen hebben gezien, die ook alleen (zonder begeleiding) rondliepen. Iran is zeer aan te bevelen, maar als u met FOX gaat, houd dan er rekening mee dat u dan de groep in dat land NOOIT mag verlaten! Het voelde voor ons als een ware gijzeling aan!

Paulo Furtado de Mendonça
Gereisd met partner in May 2017
9,0

Geweldige groepsreis met zeer ervaren en betrokken reisleider en zeer goede chauffeur.

Zuid-Afrika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
21-03-2017

In relatief korte tijd veel van Zuid Afrika gezien. Gevarieerd reisprogramma met aandacht voor de natuur, de cultuur en geschiedenis van Zuid Afrika. Zeer ervaren gids met veel organisatietalent en kennis over Zuid Afrika. We verbleven op prachtig gelegen en goed voorziene locaties. Programma was wel druk waardoor de dagen lang waren. Daardoor wel alles eruit gehaald. Wij zijn zeer tevreden en kijken terug op een geweldig mooie reis.

Henk P en Marjon S.
Gereisd met partner in February 2017
10

Noord Thailand rondreis door Fox vakanties

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
06-02-2017

De reisorganisatie is echt heel goed, denken met je mee en kunnen veel voor je doen.
De hotels en resorts zijn stuk voor stuk mooi en goed. Ik heb met 1 hotel het gevoel dat ze die moeten verwijderen uit deze rondreis.
Er is een hotel in het centrum veel beter dan deze die ca. 20 auto min. uit het centr, ligt. Ik zal daar Fox nog over informeren.

Irene van Loenen
Gereisd met partner in January 2017
9,2

Onze eerste verre reis

Maleisië
Groepsrondreis met FOX Vakanties
16-08-2016

Onze eerste verre reis was deze zomer naar Maleisië.Spannend, ook hoe ons een groepsrondteis zou bevallen.Wat hebben we genoten! Wat hebben we veel gezien, gedaan Alles werd super geregeld! Geen gesjouw met koffers, overal als eersten naar binnen.Geen gedoe met inchecken van hotels, prima hotels,heel,heel veel informatie op een zeer leuke onderhoudende wijze aan ons verteld .We kunnennog veelmeer vertellen maar dat wij zo enthousiast zijn komt zeer zeker door onze reisleider,Albert! Wat een supergids! Zorgzaam, deskundig, gezellig! Alle leden (27)waren zeer enthousiast overzijn deskundigheid! Nooit meer laten gaan, Fox!!!!

Coby ten Ham
Gereisd met partner in August 2016
3,2

De kwaliteit van een reisorganisatie wordt pas duidelijk als het even verkeerd loopt.

Costa Rica
Groepsrondreis met FOX Vakanties
22-02-2016

De kwaliteit van een reisorganisatie wordt pas duidelijk als het even verkeerd loopt.
De reis naar Costa Rica was een reis van uitersten. Het land was prachtig en de medereizigers waren een zéér aangenaam gezelschap. We zullen hier dan ook niet verder op ingaan vermits alles wat in de andere commentaren op deze site staat wel degelijk klopt. Wat we echter nooit te lezen kregen in de vroegere commentaren is de manier waarop wordt omgegaan met punten die even verkeerd lopen en zo hebben we er veel te veel gehad.
Het begon al in de luchthaven waar we eerst te horen kregen dat de United vlucht vertraagd was door technische problemen. Nadien werd deze vlucht geannuleerd en mochten we een dag later nog eens proberen. Ondertussen werden we ondergebracht in hotel Steigenberger. Eenmaal alles geregeld was en we reeds ondergebracht waren in het hotel kregen we een telefoontje van FOX en dit dan nog enkel als reactie op onze mail. Waar was hun ondersteuning toen we bijna 8 uren in de luchthaven zonder eten (op een koekje na) oplossingen probeerden te vinden om een groep van 20 FOX reizigers in Costa Rica te krijgen? En FOX werd wel degelijk van bij aanvang telefonisch op de hoogte gebracht door een paar groepsleden maar telkens was hun reactie “te regelen met United”.

De volgende dag geraakten we wel in Costa Rica. We kregen bij aankomst te horen dat het voorziene busje defect was en dat alle koffers geladen moesten worden op het dak van het vervangbusje. Dit op en afladen zou zo nog 2 dagen duren tot we een nieuw busje kregen. De impact op onze reiskoffers en onze ruggen was niet te onderschatten. Een van onze nieuwe koffers is overigens klaar voor het stort.

Veel erger was echter dat we slecht 1 overnachting in La Fortuna gingen verblijven ipv 2 en dit om de verloren dag in te halen. Hierdoor misten we de “Baldi Hot Springs”, “Cano Negro Wildlife Refuge” en de “Hanging Bridges Fortuna” en kregen we als alternatief een flauw afkooksel in de vorm van een riviertochtje in Sarapiqui (natuurlijk tegen betaling). Later tijdens de reis bleek dat er veel beter alternatieven waren om een dag te schrappen. Er zaten immers dagen tussen met echt niets noemenswaardig op het programma.

Onze 2 mails naar FOX met de vraag naar enige compensatie, we hadden tenslotte ook een nacht + ontbijt minder gehad, werden nooit beantwoord. Wel kreeg de ganse groep meerdere mails van FOX om aan te geven hoe we moesten een klacht richten aan United en indien we daar geen respons zouden krijgen de consumentendienst moesten inschakelen of naar de rechtbank stappen. Echt geen zaken waar je tijdens je reis wilt mee bezig zijn. En wij die dachten dat we een contract afgesloten hadden met FOX. Het werd dus steeds duidelijker dat FOX geen reisorganisatie is maar een brievenbus tussen verschillende partijen en alle verantwoordelijkheid ontloopt als er eens iets misloopt. Ook kregen we nooit excuses van de gids, laat staan enige symbolische compensatie in de vorm van een drankje, diner of gratis excursie. Het draaide duidelijk enkel maar om het geld en absoluut niet om de klantentevredenheid. Met heel weinig middelen hadden ze echter een duidelijk positief signaal kunnen geven.

Ondertussen kreeg ons nieuw busje af te rekenen met airco problemen en 2 klapbanden op evenveel dagen. Moeten we nog meer uitleg geven over de kwaliteit van de ter beschikking gestelde middelen ?

De eerste dag meldde onze gids Noé ons dat ze al 10 jaren niet meer ziek geweest was maar nu wel last had van enige keelpijn en hierdoor duidelijk stiller moest praten. Na enkele dagen was dit echter verholpen en kon ze ons weer massaal overladen met fantastische verhalen waarvan achteraf bleek dat ze verzonnen, sterk overdreven of niet haar eigen ervaringen waren. Rond 20h verdween ze uit de groep (wellicht werd ze dan niet meer betaald) en ging ze meestal met de buschauffeur achter gesloten deuren wijn en bier drinken. Ook de vrije namiddagen werden meestal zo opgevuld. Toeval of niet, maar na 2 weken moest ze ’s nachts door de buschauffeur naar het ziekenhuis worden gebracht voor een baxter, dit omdat ze door overmatig overgeven uitdrogingsverschijnselen vertoonde.

Ondertussen moesten we alleen verder zonder gids. Onderweg naar Sarapiqui kregen we te horen dat een nieuwe gids ons opwachtte in ons hotel. Alleen was met dit hotel ook weer een probleempje omdat het ondergelopen was en er dus moest gezocht worden naar een nieuw hotel. Leuk zonder begeleiding van een gids. Noé had ondertussen wel een van de medereizigers opgebeld met de vraag of zij wat “gids” kon spelen…

Aangekomen in ons alternatief hotel, wat overigens top was, bleek dat onze nieuwe gids Reimer maar 3 woorden Nederlands kon spreken. De begeleiding was dus verder in het Engels wat voor ons geen enkel probleem was maar voor sommige uit onze groep wellicht wel. Nadien bleek dat het voor Reimer de eerste keer was om zo een groep te begeleiden. Hij was eigenlijk een vaste gids van Tortuguero. Vrij jong (26 jaar) en onervaren om zo een groep te begeleiden maar hij heeft zich echt gegeven. Niets was teveel voor hem en hij was tevens 24/7 beschikbaar. Echt top en een schril contrast met de vorige…

Eenmaal terug in San José kwam ons Noé weer boven water, nog steeds met dezelfde dictatoriale 9 to 5 attitude en ongemeend enthousiasme. Bij het laatste diner toen we onze enveloppe met tip overhandigde en een medereiziger een zeer goede speech gaf met enkel positieve punten, was haar reactie “Gracias en zorg dat je allen morgen om half vier klaar staat aan de receptie”, inderdaad in één zin. Veel hadden we niet verwacht maar het zou wel leuk geweest zijn om even te horen wat een toffe bende we waren, wat een prachtig avontuur we achter de rug hadden of misschien toch even een excuus voor de vele dingen die fout gelopen waren.

Samengevat kunnen we stellen dat het een toffe reis was dankzij het mooie land en het aangename gezelschap maar de volledige reisorganisatie op zich was een lachertje. Gelukkig zat de sfeer in de groep zeer goed en konden we alle ongemakken verwerken met de nodige brok humor. De overige commentaren op deze site zijn terecht. Als er sprake is van een basic kamer mag je echt aannemen dat het wel degelijk zéér basic is. Meestal zijn er geen betere alternatieven in de buurt maar waar het wel mogelijk zou zijn, zoals in San José, wordt dan ook weer gekozen voor een zeer basic hotel in een buurt waar je na 22h op straat geen overlevingskans hebt. Een paar honderd meter verder net buiten het getto is er bvb een Holiday Inn. Het zou toch aangenaam zijn moest het eerste en laatste hotel in San José er toch wat bovenuit steken. De eerste en laatste indruk blijft nu eenmaal langer hangen, maar dan moet je als reisorganisatie natuurlijk wel aandacht hebben voor klantentevredenheid en niet alles (en ik meen echt alles inclusief lunch, diner, excursies) zien als een manier om profijt te maken.

Wat de ondersteuning van FOX betreft kunnen we kort zijn… welke ondersteuning ? Op de paar amateuristische mails na, waarin ze zich overigens continu tegenspreken, blinken ze uit in het ontlopen van hun verantwoordelijkheid. Nu staat iedereen van onze groep er alleen voor om schadevergoeding te vragen aan United voor de opgelopen vertraging, ook al hebben we enkel een contract afgesloten met FOX en niet met United. Bijkomend dient dit ook in het Engels te gebeuren wat dan weer voor enkele groepsleden een probleem kan zijn. Is het dan zoveel gevraagd van FOX om ons als groep te verdedigen tov United en ons tevens een kleine compensatie te bezorgen voor de gemiste dag in La Fortuna (dit had tijdens de reis dienen te gebeuren) ipv ons hiervoor door te sturen naar onze reisverzekering.

De kwaliteit van een reisorganisatie wordt dus effectief pas duidelijk als het even verkeerd loopt.

Familie O uit B
Gereisd met gezin in February 2016
8,8

Its an African adventure

Namibië
Kampeerrondreis met FOX Vakanties
20-01-2016

Door Zuid aftika. Namibie, Botswana en Zimbabwe. Geslapen in tentjes en gereisd met een geweldige truck. Reisleiding was super en de kokkin die mee was kookte perfect iedere avond weer. De hotels tussendoor stelde niet veel voor maar waren schoon. Fox heeft de reis geboekt bij Nomad Sout Africa. Een goede reis organisatie, echt een avontuur!

Niki
Gereisd met partner in September 2015
9,6

Gezellige reis met Fox door prachtig Nepal

Nepal
Groepsrondreis met FOX Vakanties
20-01-2016

Prachtige rondreis door Nepal met gezellige reisleider Wiep die alles goed uit kon leggen en altijd voor ons klaar stond. Goede Accomodaties, goede bus en chauffeur. Veel gezien en vooraf makkelijk te boeken bij Fox. Duidelijke reisbescheiden

Niki
Gereisd met partner in October 2012
9,0

Geweldige reis met ervaren reisleider

India
Groepsrondreis met FOX Vakanties
20-01-2016

Fantastische reis door India met reisleider Wiep. Hij stond altijd voor ons klaar en kon ontzettend veel vertellen. We hebben ook onwijs met hem kunnen lachen! Goede busschauffeur en goede bus
Accomodaties waren bijna altijd prima!
Makkelijk te boeken via website en duidelijke reisbescheiden

Niki
Gereisd met partner in September 2012
9,0

Reis naar Turkije met FOX

Turkije
Groepsrondreis met FOX Vakanties
11-12-2015

Supermooie reis gehad naar Turkije. Goed georganiseerd door FOX en een leuke groep!

Paul
Gereisd met gezin in May 2021
8,2

Tibet en Nepal met Fox? Doen!!!

Nepal
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Geweldige reis naar Tibet en Nepal gehad met Fox. Uiteraard moet je met dit soort bestemmingen een flexibele houding hebben en kun je niet verwachten dat alles naar de standaarden van thuis geregeld zijn. Daarom ben je ook op reis! Keurige lokale bussen, vliegen met KLM etc. Hotels waren voor lokale begrippen luxe in tibet, voor ons eenvoudig. Nepal heeft voor onze begrippen ook nette middenklasse hotels. Allemaal zo centraal mogelijk gekozen, ideaal! En last but not least: We hebben enorm geboft met onze reisleider Patrick die enthousiast, kundig, verstandig en gezellig is. Kortom: Een reis om nooit te vergeten...

Esther
Alleen gereisd in September 2014
3,4

25 daagse easy going individuele rondreis Het Beste van Vietnam

Vietnam
Individuele rondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

25-daagse Easy Going individuele rondreis Beste van Vietnam
FOX heeft ons niet resp. niet volledig geleverd, wat FOX ons in algemene zin en specifiek bij de boeking van de 25-daagse Easy Going individuele rondreis Beste van Vietnam in het vooruitzicht heeft gesteld.

Wij hebben Fox geïnformeerd over het gebrek aan service door FOX; de problemen door de geannuleerde internationale vlucht; de manco’s in de dienstverlening door de lokale agent en hun medewerkers, t.w. de niet geleverde transfer service vanaf de luchthaven van Hanoi, de niet geleverde reis onderdelen i.v.m. vertraagde aankomst, de niet geleverde reis onderdelen, die wel essentieel waren voor onze beslissing om deze reis te boeken en de niet dan wel kwalitatief ondermaats geleverde reis onderdelen, die wel in het vooruitzicht waren gesteld in de programma beschrijving; de kwalitatief ondermaatse levering van 2 van de 4 resorts, waarin de 4 dagen easy going verlenging plaatsvindt, hetgeen schriftelijk door de agent is erkend en tenslotte achten wij het meer dan twijfelachtig of we wel terecht een meerprijs hebben betaald voor een upgrade naar de luxe hotels.

De ons door FOX in het vooruitzicht gestelde prachtige vakantie, waarvoor we een substantiële som euro’s hebben neergeteld en waar we lang naar hebben uitgekeken en we ook heel veel plezier aan wilden beleven, is uiteindelijk door de opeenstapeling van problemen uitgedraaid op een ware nachtmerrie.
Normaal gesproken kunnen we weer een heel jaar teren op de energie, die een fijne vakantie oplevert. Nu hebben we meer het gevoel, dat we dat jaar nodig zullen hebben om over alle teleurstellingen heen te komen van de meest afschuwelijke vakantie, die we ooit hebben meegemaakt en om te herstellen van de daarin opgelopen lichamelijke en emotionele schade. Kortom, we hebben veel vakantiegenot moeten missen.

Een aantal citaten daarover uit de reactie van FOX: Wij zijn erkentelijk voor en hebben goede nota genomen van uw feedback en zullen hier zeker ons voordeel mee doen. Er zullen serieuze gesprekken gaan plaatsvinden. Uw opmerkingen zijn doorgegeven aan de afdeling Productie, die zorg draagt voor samenstelling en goede uitvoering van de reizen. Wij vinden het heel vervelend en heel jammer, dat deze klacht is ontstaan. Wij kunnen ons voorstellen, vinden het oprecht spijtig en betreuren het al met al, dat deze individuele reis niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en bieden hiervoor dan ook onze excuses aan.

Fox erkent dat wij nadelen hebben ondervonden en dat Fox daadwerkelijk hun voordeel gaan doen met onze feedback. In schrille tegenstelling daarmee meent Fox echter toch, dat wij geen enkel recht hebben op afdoende schadevergoeding.
Hierbij beroept Fox zich uitsluitend in formele zin op art 19 in de ANVR voorwaarden

Kortom: met Fox naar Vietnam; NIET DOEN !!

Jan Mooij
Gereisd met partner in February 2014
7,8

Singapore malesie thailand

Singapore
Groepsrondreis met FOX Vakanties
30-09-2015

Mooie reis goede reisleider

Fam uit Vlissingen
Gereisd met partner in September 2014

Ben jij op reis geweest met FOX Vakanties?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over FOX Vakanties.