Kaapstad ervaringen

De Kaapstad ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens een bezoek aan Kaapstad in Zuid-Afrika

Er zijn 9 ervaringen met Kaapstad geplaatst.

Beoordelingen van Kaapstad

Wat vinden anderen van rondreizen met Kaapstad?
9,0

17 daagse Low Budget rondreis Zuid-Afrika Najaar 2015

Zuid-Afrika
17-10-2018

Geweldige stad in Zuid-Afrika! Je kan goed toeven,lekker eten aan het Havenfront en vriendelijke en ook behulpzame mensen. Een advies; 's avonds met groepjes lopen i.v.m. soms lastig wordt gevallen. Het uitgaansleven is zeker de moeite waard!!

Pieter Smit
9,0

Veelzijdig Kaapstad! Zo veel te doen!

Zuid-Afrika
28-01-2017

Wat een geweldige stad is Kaapstad en wat heeft het veel te bieden. We hebben ontzettend veel gezien. Een echte aanrader vind ik toch wel het touren met een huurauto over het Kaaps Schiereiland. Een bezoek aan Boulders Beach kan hier niet uitblijven. De pinguins maken je dag nog beter!
Ook Kaapstad zelf is geweldig. Een combinatie van natuur, cultuur, shoppen en andere bezienswaardigheden maakt de stad ontzettend veelzijdig. Absolute aanrader en een voor op de bucketlist!

Suze Wiggers-Struijk
Gereisd met partner
10

Top stad!!

Zuid-Afrika
18-01-2017

Wat mij betreft heeft deze stad alles. Het is dat het zo ver weg en duur is om er voor een weekendje heen te vliegen..
Vanuit mijn centraal gelegen hostel "the backpack" - overigens een heel goed en leuk hostel - de ideale plek om kaapstad te verkennen. Helaas te kampen gehad met flink wat regen in mijn zeldzame dagen in kaapstad. Hierdoor de eerste 2 dagen geen glimp van de tafelberg mogen opvangen. Een tour naar kaap de goede hoop en alles wat er bij hoort, is absoluut een aanrader. Wij hebben hiervoor met vier personen een auto gehuurd. Let op leeftijden en je moet een creditcard hebben, was voor ons jonge meiden nog een heel gedoe ;). Rijden in Kaapstad is even wennen: heel druk en groot + je moet aan de 'verkeerde' kant rijden. Maar eenmaal in het natuurgebied van Cape Point is het genieten en de Cheapmans Peak is waanzinnig, wat een uitzichten! Heel vriendelijk ook dat mensen voor de stoppen als je staat te klungelen met de zelfontspanner :)
Wij hebben vanuit kaapstad ook een wijntour gedaan naar Stellenbosch, ook super mooi om te doen en prima te doen vanuit Kaapstad.
Ik vond het bezoek aan Robbeneiland erg indrukwekkend, alleen de boottocht al! Hou wel rekening met zeeziekte, de zee kan nog al flink te keer gaan en heb meerdere 'zakjes' voorbij zien komen... Met mannen die zelf ook in de gevangenis hebben gezeten ga je het eiland rond. Hoewel het super toeristisch is, krijg je wel een goed beeld.

Je waant je in de westerse wereld door een middagje (of een avondje, want op zondag tot 22.00 uur ook gewoon open) te shoppen en te eten bij het Victoria & Alfred Waterfront.

Helaas was de kabelbaan voor de tafelberg in de dagen dat ik in kaapstad was dicht. Dus niet de tafelberg van boven bekeken, stiekem toch wel spijt dat ik de klim niet heb gedaan. Maar dat betekend wel dat ik een reden heb om ooit eens terug te gaan naar Zuid-Afrika! ;)

Kaapstad is de ideale uitvalsbasis voor de diversiteit van Zuid-Afrika en is niet te missen als je naar Zuid-Afrika gaat!!

Jorien de Vries
Alleen gereisd
9,0

Gezellig Kaapstad

Zuid-Afrika
20-01-2016

Tal val gezellige eettentjes bij Victoria en alfred waterfront en in Longstreet( een echte aanrader is eten bij Mama Africa. Gezellig met live muziek!) zeker bezoeken, Robben island, hier krijg je een rondleiding van een ex gevangene heel indrukwekkend! boulders bay, pinguïns op het strand en table view beach, mooi strand met uitzicht op tafel berg. Bezoek voor souvenirs de matket square. Leuke markt maar wel erg opdringerige mensen. Pas savonds wel op in Long street, veel gespuis!

Niki
Gereisd met partner
9,0

De mooiste plek op de hele wereld

Zuid-Afrika
19-01-2016

Ik heb na 3 maanden Elandsdoorn met 3 vriendinnen de mooiste tijd van mijn leven beëindigd in Kaapstad. Van Lion's head, naar Table Mountain, naar een wit strand met pinguïns. In een woord GEWELDIG!

Dominique
Gereisd met vrienden
10

Geweldig!

Zuid-Afrika
12-01-2016

Kaapstad is in een woord prachtig! Ik heb het voorrecht gehad daar 6 maanden te mogen wonen voor mijn stage. Plaatsen die zeker een bezoek waard zijn: the waterfront, club 31 (club op de 31e verdieping), de Tafelberg en Camps bay (prachtige stranden). Voor de avonturiers: ga op bezoek in het township. Je ogen worden geopend door te zien hoe gelukkig deze mensen zijn met zo weinig. Echt een geweldige ervaring!!!

Aime Gijsman
Alleen gereisd
10

Aanraders kaapstad

Zuid-Afrika
12-01-2016

Er is hier onwijs veel te doen. Je kunt hier leuke toeristische dingen doen, maar ook lokale markten en dorpen bezoeken om het "echte" Afrikaanse leven te leren kennen.
Een rondleiding door Mandela-park is een echte aanrader. Ik heb hier zelf vrijwilligerswerk gedaan, maar je kunt ook onder begleiding het dorp bekijken. Een bijzondere ervaring.
Een andere aanrader is de markt in hout-bay, lokale mooie producten, live muziek en heerlijk eten.

Serma
Gereisd met partner
8,0

Kaapstad... gaaf!

Zuid-Afrika
06-01-2016

Robbeneiland, tafelberg, waterfront, sloppenwijk, gezellige restaurantjes en cafés, mooi weer.. kaapstad is een en al belevenis!

Anita van lutt
9,0

Geweldig leuke stad

Zuid-Afrika
03-11-2015

Kaapstad is een niet te missen highlight in Zuid-Afrika. De ligging is echt super met natuurlijk de Tafelberg, maar ook mooi aan het water en Kaap de Goede Hoop om de hoek. Waterfront en het centrum van de stad zijn mooi. Robben Eiland en een Township erg boeiend en leerzaam. De Tafelberg is het leukst om te voet te beklimmen en met de kabelbaan weer terug.

Laurens
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met Kaapstad?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Kaapstad.