Servië ervaringen

De Servië ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Servië,

Er zijn 2 ervaringen met Servië geplaatst.

Natuur & omgeving
8.5
Cultuur
8
Stranden
1
Steden
8
Eten & drinken
8
Activiteiten
7.5

Beoordelingen van Servië

Wat vinden anderen van rondreizen in Servië?
6,5

Drie weken Belgrado

Servië
Familiereis
30-09-2015

Belgrado is een zeer aangename stad waar ik ieder jaar sinds 2000 terugkom. In 2000 (Milosevic was nog aan de macht) zag de stad er armzalig uit, maar inmiddels heeft zich een soort moderniseringsproces afgepeeld die zijn weerga niet kent. De stad is absoluut veilig. De mensen (Balkanezen in het algemeen) zijn toegankelijk en behulpzaam. Er is voldoende cultuur in de musea te genieten. In de resten van de fortificatie Kalemegdan, een enorm parkgebied, is het goed flaneren met in de diepte het samenvloeien van de rivieren Sava en Donau. Overal kramen, trappen, forttorens en joggende jeugd. Her en der zittende schakende mannen, rokend als schoorstenen. Jonge gezinnetjes met mooi aangeklede kindjes, het is er allemaal. Honger? Er zijn tal van eetkraampjes. Dorst? Restaurantjes in overvloed! Er is zelfs een kleine dierentuin met daarin ondermeer wolven die beginnen te huilen tijdens de avondval. Komend voorjaar gaan we weer en de lente is het beste jaargetijde om Belgrado en de rest van Servië (oude naam Racak) te bezoeken. Screcan put! (Goede reis!)

Kojo
Gereisd met partner in August 2015
8,4

Geweldig goedkoop land!

Servië
30-09-2015

Wij zijn naar een festival gegaan en hebben een beetje rond gereisd. Geweldige natuur, goedkoop en vriendelijke mensen. Zowel aantrekkelijk voor natuurliefhebbers als een stedentrip.

Zorka Milojeviv
Gereisd met partner in May 2021

Heb jij een rondreis gemaakt in Servië?

Help andere reizigers en plaats een beoordeling met jouw ervaringen.