Venetië ervaringen

De Venetië ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens een bezoek aan Venetië in Italië

Er zijn 7 ervaringen met Venetië geplaatst.

Beoordelingen van Venetië

Wat vinden anderen van rondreizen met Venetië?
8,0

Mooi Venetië

Italië
01-02-2017

Gondeltocht door Venetië, leuk om te doen. Leuke smalle straatjes om door heen te wandelen. Het is wel toeristisch.

Japke Nijholt
Gereisd met gezin
9,0

Ga ook eens van de vaste routes af

Italië
22-01-2017

Heerlijke plaats om rond te dwalen. Neem een traghetto om toch betaalbaar met een gondel te kunnen varen (á €2). Wandel 's avonds door de straatjes op zoek naar pareltjes van restaurants.

Marieke
Gereisd met partner
8,0

Venetië, een Must-Do Citytrip !!

Italië
20-01-2017

Venetië, iedereen zal minimaal 1x een City trip moeten maken naar de zinkende stad. Het is precies zoals je er over kan fantaseren n.a.v. alle foto's, video's en films. Het heeft een sfeer van romantiek, warmte, uitbundigheid en biedt voor elke reiziger mogelijkheden. Uiteraard bezoek je de toeristische trekpleisters maar voor het varen in een Gondel, kijk even of je dit ruim 50,- waard is. Ten slot van rekening heb je wandelend door de steegjes met kijkplezier. Bezoek zeker het San Marco plein en maak een boot trip naar de eilanden Burano en Murano. Burano is een dorpje van felgekleurde huizen, erg fotogeniek. Murano is bekend van zijn glasblazerijen waarmee ze werkelijk kunstwerken maken. Als je hier een souvenir koopt, let dan op het echtheidscertificaat en de prijs, er is veel "nep" in omloop helaas!. Om hier te komen kun je het beste een ticket voor de "Watertaxi" kopen, dit is een soort Hop on/off bus maar dan op water. Het eten/drinken is aan de prijs zoals in alle bekende steden maar wel erg divers en lekker. Boek een hotel net buiten de stad, een stuk goedkoper en met het OV ben je binnen 15 minuten in hartje Venetië.

Rik Menting
Gereisd met partner
9,0

Op naar Venetië

Italië
21-01-2016

We zijn met de 'boot taxi' rond geweest. Via onze camping hadden wij hier een aanbieding voor, dar viel prijstechnisch erg mee. Het is prachtig om te zien. De post en ambulance zelfs per boot. Onvoorstelbaar. Op het terras zitten in Venetië is erg prijzig. Ik raad mensen aan om lekker hun eigen drinken mee te nemen, zelf ergens gaan zitten en genieten van het uitzicht

Renate Munsterman
Gereisd met partner
8,0

Sprookjesachtig, maar toeristisch

Italië
15-01-2016

De stad waar je een keer geweest moet zijn! Maar helaas denkt iedereen hier zo over, en is het dus ook erg druk. Maar daarnaast, het is echt een top stad, zoveel geweldige dingen te zien.

Marloes
Alleen gereisd
10

Venetië MOET je gezien hebben!

Italië
09-01-2016

Samen met mijn man 3 dagen in Venetië geweest. Geweldige stad, bezienswaardigheden, mensen en sfeer. Dit stedentripje staat zeker op ons verlanglijstje om nog een keer te maken!

Merel Oomkens
Gereisd met partner
8,0

Duur, maar de moeite waard.

Italië
07-01-2016

Ik heb hier 5dagen rondgedwaald in bijna 40graden. Dan weten ze ineens heel goed dat ze het water duurder kunnen maken. Dat is jammer,want Venetië is prachtig en sfeervol. En let op! Er zijn nog stukjes waar bijna geen toeristen komen. Als je die weet te vinden, ben je de gelukkigste persoon op aarde en kun je heerlijk jammen met de lokale bevolking!

N Bielefeld
Alleen gereisd

Ben jij op reis geweest met Venetië?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Venetië.