Cyprus ervaringen

De Cyprus ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Cyprus,

Er zijn 8 ervaringen met Cyprus geplaatst.

Natuur & omgeving
8
Cultuur
8
Stranden
7.5
Steden
7.5
Eten & drinken
8.5
Activiteiten
8.1

Beoordelingen van Cyprus

Wat vinden anderen van rondreizen in Cyprus?
8,5

Culturele rondreis samen met partner

Cyprus
Individuele rondreis met TUI
12-02-2017

Wij verbleven in een prachtig All inclusive hotel Louis Ledra Beach Hotel een topper en aanrader voor een heerlijk verzorgde vakantie. Het personeel was perfect en zeer attent. Het was een heerlijk luie en actieve vakantie. Wij hebben met de auto ook veel gezien van het eiland. Heerlijk rustig op de wegen misschien kwam dat doordat er links gereden werd en lekker koel in de bossen. Onderweg mooie rotsformaties en bananenplantages gezien. Het Kykkos Klooster met zijn pracht en praal is zeker de moeite waard. Het minder bekende Lambadistis Klooster mag zeker niet ontbreken om te bekijken. Wij hebben daar een prive rondleiding gekregen. Deze bezienswaardigheden kwamen wij tegen op onze rondrit door het Trodosgebergte. De kaledonische watervallen zijn ook een geweldige belevenis.

Berthe Edcius
Gereisd met partner in August 2016
7,8

Mooi eiland leuk om te bekijken

Cyprus
Individuele rondreis met TUI
12-02-2017

Geweldig all inn hotel op en top verzorgd.
Auto gehuurd en gewend geraakt aan het links rijden op rustige wegen in het binnenland.
Prachtige natuur en heerlijk om in de bossen te wandelen waar het lekker koel was.
Mooie kloosters gezien met prive rondleiding met duidelijke uitleg.

P Edcius
Gereisd met partner in August 2016
8,3

Het heerlijke Cyprus!

Cyprus
09-01-2016

Wij zijn voor 10 dagen in het turkse gedeelte geweest, in de stad Kyrenia. Het was heel warm maar een verkoeling in het prachtige blauwgroene zeewater was daarom extra heerlijk. We hebben een paar boottochten langs de mooie kust gemaakt, omdat dit een heerlijke spendering van de vakantie was. Zonnen, zwemmen en een lekkere lunch op deze boottochten (die je goedkoper in de haven zelf kan boeken) zijn echt een aanrader! Ook het eten en drinken is lekker en bovendien super goed geprijsd. Cyprus is echt een aanrader!

Lynn van Kan
Gereisd met partner in August 2013
8,0

Eeen heerlijke vakantie in Cyprus.

Cyprus
04-01-2016

Het hotel op zich was redelijk goed maar het personeel was minder vriendelijk. Op eigen gelegenheid met openbaar vervoer overal naar toe geweest, Corendon vliegt op het noorden. Ik Zou hier best nog eens naar terug willen. Taxi (dolmus) niet duur en blijven vaak op toeristen wachten.

Lidi Bakker
Gereisd met partner in April 2012
8,3

Paphos is een hele leuke locatie om naar toe te gaan op Cyprus, leuke mensen, lekker eten, mooi weer, gezellige barstreet en vooral veel léuke excurcies. SUPERRRR!!!

Cyprus
30-09-2015

Jeepsafari Troodosgebergte, zooooooo mooi echt aanrader. Boottocht is ook heel leuk, en je kan ook gewoon een auto huren en zelf lekker gaan toeren, alleen rijden ze wel links van de weg!

Ilja Timmers
Gereisd met gezin in May 2021
6,3

Weekje Cyprus

Cyprus
30-09-2015

Leuk voor een weekje maar dan ben je ook klaar.
We hebben een auto gehuurd, gelukkig kon mijn partner goed links rijden daar hij dat vaker doet in de Engeland. Desondanks deden ze nog erg moeilijk maar is het ons gelukt een auto te huren waarmee we enkele plaatsen hebben bezocht.
Op zich geen verkeerd land maar vond het niet bijzonder, ook doordat de culturele dingen voor mij niet heel onbekend waren vanwege bezichtigingen in andere landen, lijkt een beetje op elkaar. Voor een mooi stand(je) moet je toch even op pad gaan.


Anke
Gereisd met partner in May 2021
8,2

Noorden van Cyprus

Cyprus
30-09-2015

Mijn vriend en ik zijn 8 dagen op vakantie geweest in het Hotel LAPETHOS dat vlak bij Kyrenia ligt. Het is een rustig toeristische plek en daarom een aanrader als je niet graag op volle toeristische plekken wilt verblijven. De skyline vanaf zee is prachtig. We zijn met een bootje langs de kust gevaren en hebben daar in de zee gezwommen. Temperaturen zijn in de maand Oktober heerlijk!

S. Dijkstra
Gereisd met partner in May 2021
8,0

Prachtig land met voor ieder wat wils

Cyprus
18-02-2015

Auto huren is een aanradar en ga zo het eiland verkennen, vergeet vooral het trodos gebergte niet!!

Sandra kempers
Gereisd met vrienden in May 2021

Heb jij een rondreis gemaakt in Cyprus?

Help andere reizigers en plaats een beoordeling met jouw ervaringen.