België ervaringen

De België ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in België,

Er zijn 17 ervaringen met België geplaatst.

Natuur & omgeving
7.6
Cultuur
7.3
Stranden
6.3
Steden
8.1
Eten & drinken
7.7
Activiteiten
7.5

Beoordelingen van België

Wat vinden anderen van rondreizen in België?
6,8

Xhoffraix

België
Familiereis
01-02-2017

Klein plaatsje. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Verder weinig te doen in het dorp, echt voor rustzoekers.

Japke nijholt
Gereisd met gezin in July 2013
7,5

Rochefort

België
01-02-2017

Cultuur en natuur. Mooi om te wandelen. Pittoresk dorp. Verder niet zo heel veel te doen voor kinderen.

Japke nijholt
Gereisd met gezin in July 2012
7,3

Wirtzfeld

België
Familiereis
01-02-2017

In de omgeving van Wirtzfeld is veel te doen voor mensen die van de natuur houden of met kinderen op stap zijn.

Japke nijholt
Gereisd met gezin in July 2011
8,5

Schitterend Durbuy en omgeving

België
Familiereis
31-01-2017

Je kunt in de omgeving mooi fietsen, kanoën of wandelen. Durbuy zelf is een toeristisch, maar erg leuk stadje. In de zomer kun je heerlijk buiten op een van de vele terrassen eten.

Japke nijholt
Gereisd met partner in July 2013
7,8

Brussel

België
31-01-2017

Drukke, toeristische stad. Veel oude mooie gebouwen, maar de stad zelf vind ik niet zo bijzonder. Manneke Pis stelt eigenlijk ook niet veel voor.

Japke nijholt
Gereisd met partner in December 2012
7,0

Stedentripje Gent

België
31-01-2017

Gent is een leuke stad maar ik vond dat er niet veel te doen was. Ik vind Brugge bijvoorbeeld een veel leukere en gezelligere stad.

Japke nijholt
Gereisd met partner in December 2012
7,4

Stedentrip Brugge

België
31-01-2017

Brugge is een leuke, gezellige en romantische stad. Je kunt er goed eten want er zijn veel restaurantjes. Perfect voor een romantisch weekendje weg dicht bij huis.

Japke nijholt
Gereisd met partner in December 2012
8,3

Brugge en Oostende

België
Autorondreis met TUI
20-01-2016

Heerlijk uitje gehad en wat is Brugge een leuke stad. Heerlijk strand in Oostende en restaurant au Roy Henry aan de boulevard serveert heerlijke gerechten en super nagerechten! Echt een aanrader! Ook even langs Gent?

Nanja van Gijzel
Gereisd met partner in September 2015
7,0

De stad Gent!

België
12-01-2016

Gent is leuk als stedentrip voor 2dagen of meer. Er is staan veel mooie gebouwen. Kortom met de architectuur zit het goed. Ook het eten is goed. Er zijn gezellige straten waar je wat kunt eten of drinken. Het nachtleven is oké, niet bijzonder specticulair. Qua shoppen vond ik het tegenvallen. De omgeving is prima te vertoeven voor een paar dagen. En de belgen zijn vriendelijk!

Stéphanie
in May 2015
7,2

Mountainbiken in de ardennen

België
30-09-2015

Voor het eerst een mountainbike vakantie gehouden in de Ardennen. Dat was echt een hele gave beleving. S morgens op de fiets eind van de middag weer terug in het huisje. S avonds lekker in het zwembad of in de sauna tot rust komen. Sportieve vakantie was het zeker wel!

Carin Beekema
Gereisd met partner in May 2021
7,6

Rooompot

België
30-09-2015

mooi park waar genot voorop staat voor jong en oud, wij gaan elk jaar weer naar een van hun parken behalve belgie daar zijn we nog niet geweest dus wilden we daar nu wel eens heen

Jack caubo
Gereisd met gezin in May 2021
7,2

Gezellig weekendje weg

België
30-09-2015

Vorig jaar mijn vriend getrakteerd op een weekend Brugge. Adembenemende stad met geweldige chocolade winkels, Belgische wafels en lekkere biertjes. Ook een leuke stadstocht gemaakt met rondvaart boot en een bierbrouwerij bezocht. Heel fijn gehad samen in Brugge :)

Anneke Lansdaal
Gereisd met partner in May 2021
8,4

De toerist uithangen

België
30-09-2015

Wij hebben veel gezien en heerlijk op terrasjes gezeten. Je bent niet heel ver van huis, maar toch in het buitenland en dat ervaar je ook!

Vera van Dieën
Gereisd met partner in May 2021
8,4

Bruge , gent & antwerpen

België
30-09-2015

zo wel Ik nog niet Bruselas ken , Wat Ik Tot nu toe gezien heb van belgie vond Ik geweldig .
Idereen heel netjes en correct en ook leuke winkels en veel juweliers ..
Ook vond de eerste keer interesant in antwerpen zo veel joden te zien in hun traditioneel kleding , was Ik toen heel jong en had nooit gezien een rabijn persoonlijk

Adriana santos López
Gereisd met vrienden in May 2021
6,8

Leuk voor stedentripjes

België
30-09-2015

Ik was een weekendje in Antwerpen! Echt een hele leuke stad om te shoppen. Er zijn heel veel leuke restaurantjes waar je lekker kunt eten, leuke kroegjes en het sportpaleis is vlakbij de stad waar altijd wel iets leuks georganiseerd wordt.

Mandy Kloos
Gereisd met vrienden in May 2021
8,0

Geweldige actieve vakantie

België
08-03-2015

Zijn naar Durbuy geweest, gefietst en gewandeld in het bos van de Ardennen! Kortom een geweldige actieve vakantie met de mogelijkheid om ook ff lekker bij te komen onder genot van een Belgisch pilske!

Inge Bosch
Gereisd met gezin in May 2021
7,0

Alé, België neemt je mee

België
20-02-2015

Patatekes, heerlijke wafels, bonbons ge kan het zo zot niet verzinnen. Ontdek de steden zoals Brussel, Brugge en Antwerpen. Wat een fantastische sfeer. Ik zou zeggen: dit weekend?

Mariel Sustrunck
Gereisd met gezin in May 2021

Heb jij een rondreis gemaakt in België?

Help andere reizigers en plaats een beoordeling met jouw ervaringen.