VNC Asia Travel

Azië specialist

VNC Asia Travel

VNC staat voor Vriendschap Nederland-China. 40 jaar geleden was VNC Asia Travel een China specialist, maar in de loop van de jaren is (bijna) heel Azië ons specialisme geworden. Het kloppend hart bestaat uit een team van gedreven reisexperts die voor jou de meest passende reiservaring samenstellen.

Onze reisexperts hebben met elkaar (bijna) alle landen in Azië bezocht, waardoor je profiteert van eindeloos veel persoonlijke kennis. Hierdoor is je reisvoorstel altijd uniek. Wij houden rekening met al jouw wensen, zoals budget, reistempo, mate van luxe, voorkeur voor vervoer, excursies etc.

Ook is persoonlijk advies bij het samenstellen en boeken van jouw reis mogelijk. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem. Vooraf een afspraak maken is nodig, zodat de juiste reisspecialist tijd voor je vrij maakt. Een bezoek aan huis kan ook, informeer naar de mogelijkheden. Met VNC Asia Travel ervaar je de essentie van het oosten!

VNC Asia Travel is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle VNC Asia Travel reizen
Accomodatie
8.7
Vervoer
9
Reisleiding
9.3
Prijs / Kwaliteit
9.1
Algemeen
9.4
VNC Asia Travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek VNC Asia Travel
Opent in nieuw scherm

Beoordelingen van VNC Asia Travel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met VNC Asia Travel?
9,0

China

China
Individuele rondreis met VNC Asia Travel
10-06-2016

De kennis over China, de vriendelijkheid waarmee dossiers behandeld worden, de vriendschap en de organisatie zijn allemaal tiptop. Daarnaast zat de route goed in elkaar, de treinreizen waren heel comfortabel, en de hotels handig centraal gelegen.

Ben de Vries
Gereisd met partner in July 2015
8,8

Fijne reis Vietnam

Vietnam
Individuele rondreis met VNC Asia Travel
10-06-2016

Alles was perfect geregeld, de reis was mooi, wel te vaak merchandise na excursie, dat vonden we wel jammer. Deze reis kan wel afhankelijk zijn van de gids, als je een slecht verstaanbare gids hebt, wordt je reis wel vermoeiend en saai. Gelukkig hadden wij 2 hele goede gidsen en 1 slechte, maar gelukkig hadden we de slechte gids maar 1 dag.

Moniek
Gereisd met partner in February 2015
8,8

Heerlijke Taiwan reis

Taiwan
Autorondreis met VNC Asia Travel
10-06-2016

Taiwan is een prima georganiseerd land maar we waren toch blij de hotels via VNC geboekt te hebben. Leuke keuzes die je o.a. door de verborgen locaties zelf niet onderweg zou vinden. Goed schema waar langere reisdagen werden gevolgd door rustiger dagen. Het maakte onze vakantie nog relaxter.

Marjolein
Gereisd met gezin in July 2015
10

Fantastisch!

China
Autorondreis met VNC Asia Travel
10-06-2016

We hadden een fantastische China reis. Ze staat in de top drie van onze China Reizen. De minderheidsdorpen in de bergen van Yunnan, de hotels, de gidsen, de chauffeurs, de mensen, de natuur, het lekkere eten langs de weg, het prachtige weer ze verdienen allemaal een 10 op 10 en natuurlijk jullie ook die alles voor ons in order gemaakt hebben. Bedankt voor de goede service!

Laura
Gereisd met partner in February 2015
9,3

Heerlijke vakantie Laos met VNC

Laos
Individuele rondreis met VNC Asia Travel
10-06-2016

We hebben een prachtige reis gehad. De eerste dagen was onze koffer niet aanwezig. Niet prettig maar VNC was goed te bereiken en heeft ons geholpen. Hotels waren perfect, vooral die in Mai Chau. Fietsen in Laos was erg leuk. Goede gidsen. Wij hebben genoten van onze vakantie!

Carolien
Gereisd met partner in January 2016
Alle ervaringen met VNC Asia Travel