Home
Reisorganisaties
SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen

Actieve reizen in de natuur

SNP Natuurreizen

SNP is de grootste touroperator in Nederland gespecialiseerd in avontuurlijke en actieve rondreizen over de hele wereld. Bij SNP kun je terecht voor groepsreizen en individuele reizen, maar ook wandelreizen en fietsreizen behoren tot de mogelijkheden. SNP heeft ruim 25 jaar passie voor reizen en de meer dan 70 medewerkers bezorgen je graag een geweldige reiservaring!

‘Beleven en ontdekken’ staan centraal bij de reizen van SNP. De groepsreizen bestaan uit kleine reisgezeldschappen die willen genieten van natuur en cultuur en de lokale bevolking respecteren. De reizen worden begeleid door een deskundige reisleiding. SNP is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van SNP Natuurreizen.

Accommodatie
9.1
Vervoer
9.6
Reisleiding
10
Prijs / Kwaliteit
9
Algemeen
9.4
SNP Natuurreizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Beoordelingen van SNP Natuurreizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met SNP Natuurreizen?
8,8

Mooie reis "Il grande giro di Sicilia"

Italië
Autorondreis met SNP Natuurreizen
28-09-2020

Een hele mooie 15 daagse rondreis per huurauto. Wij reisden in de corona periode (september 2020) en daarom moet je wat geduld hebben bij het ophalen van de huurauto en het vertrek terug naar huis. De accommodaties liggen, op het eiland Lipari na, op prachtige plekken midden in de natuur. Mooie kamers, goede voorzieningen en een prima keuken. Onderweg naar de accommodatie, of als je er verblijft , kan je prachtige tochten maken. Helaas zaten wij ook in een periode met brandgevaar dus waren bossen en natuurgebieden veelal gesloten. Het natuurpark Lo Zingaro is tijdens ons verblijf bijna geheel verwoest door brand. Maar er blijft ondanks deze tegenslag genoeg over om te bezichtigen. Een tocht door de bergen van Madonië is prachtig. Lipari is een toeristisch gebied, maar je kan wel prachtige dagtochten maken vanaf Lipari. In het gebied rondom de Etna smaakt de wijn uitstekend. Het Parco Monte Etna leent zich uitstekend voor autotochtjes door de zeer fraaie natuur. Liefhebbers van een tocht naar de Etna kunnen kiezen uit vele aanbiedingen.

Dick Cos
Gereisd met partner in May 2021
9,4

Een prachtige rondreis over de Peloponnesos, met als finale het culinair arrangement in Athene

Griekenland
Autorondreis met SNP Natuurreizen
04-08-2020

Een fantastische ontdekkingsreis lang de grote klassieke steden en sites. Geweldige accommodaties met veelal copieuze ontbijten! We werden getrakteerd op een geweldige gastvrijheid.
Prima verzorgde documentatie. We hebben er zeer van genoten! Juli is wellicht niet de ideaalste maand om deze reis te doen vanwege de warmte, maar het mocht onze pret niet drukken!

Marya en Hans van den Brand
Gereisd met partner in July 2020
9,5

Heerlijke wandelvakantie op Gran Canaria

Spanje
Individuele rondreis met SNP Natuurreizen
25-02-2020

Eerst was ik wat huiverig: wie haalt me op van het vliegveld? Komt ie wel op tijd? Kan ik de taxi wel vertrouwen die mijn spullen iedere ochtend naar de volgende locatie brengt? Maar eenmaal hieraan overgegeven komen we helemaal tot rust. Dit is dus was SNP doet, en dit doen ze ook echt goed! Kleinschaligheid is heel fijn, in nette, goed verzorgde hotels. Bagagevervoer is een absolute luxe en was iedere ochtend perfect geregeld. En zelfs in de voorjaarsvakantie waren er wandelingen waarbij we nauwelijks andere mensen tegen kwamen. Heerlijk tot rust gekomen en een hele fijne vakantie gehad! Ik kan het iedereen aanraden!

Giliam
Gereisd met partner in February 2017
8,3

Prachtige rondreis door een bijzonder land

Cuba
Individuele rondreis met SNP Natuurreizen
21-02-2020

We hebben een mooie reis gehad langs prachtige natuurgebieden en overnacht in hele mooie casa's, De hotels waren wat druk. Houdt rekening met veranderingen door benzinetekort. Maar Caribbean tours regelde omzettingen perfect. De wegen zijn niet altijd best maar het is goed te doen als je oplet. Maps.me is wel heel handig, zonder dat vind je de weg niet. Cuba is echt een aanrader als je een beetje soepel met veranderingen om kunt gaan.

Lini en Jan
Gereisd met partner in February 2020
9,3

Een en al verrassingen

Canada
Individuele rondreis met SNP Natuurreizen
07-02-2020

Ik had voor de reis niet echt een beeld van Quebec, maar wat heeft het me verrast. Een zeer afwisselend landschap, super vriendelijke mensen, bijzondere hotels en fijne tips van SNP zelf. We hebben heerlijk gewandeld, gefietst en in bootjes gezeten en op die manier de Canadese sfeer in alle facetten meegemaakt. Op sommige plekken lag er nog sneeuw waardoor we niet alle wandelingen hebben kunnen doen, maar ondanks dat toch een fantastische reis gehad.

Tess
Gereisd met vrienden in May 2019
Alle ervaringen met SNP Natuurreizen