Namasté Reizen

Rondreizen op maat naar Azië

Namasté Reizen

Namasté Reizen is een specialist op het gebied van individuele reizen door Azië en is opgericht en bestaat uit enthousiaste Azie reizigers. Het uitgangspnt van Namasté Reizen is dan ook: reizen aanbieden die ze zelf ook graag maken.

Namasté Reizen bied onder andere huwelijksreizen, exclusieve reizen, "Back to your roots" reizen, familiereizen en zogenaamde "slowreizen" aan. Dit naar prachtige Aziatische bestemmingen zoals: Thailand, Srik Lanka, Bali, India, Nepal en Maleisië.

Reizen van Namasté zijn altijd maatwerk en dus helemaal afgestemd op uw wensen.  Als u dus een bijzondere en unieke rondreis in Azie zoekt met net dat beetje extra dan bent u bij Namasté aan het juiste adres!

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van Namasté Reizen. Klik hiernaast voor geschikte alternatieven!

Accomodatie
10
Vervoer
10
Reisleiding
10
Prijs / Kwaliteit
10
Algemeen
10
Namasté Reizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Beoordelingen van Namasté Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Namasté Reizen?
10

Schitterend georganiseerde reis

India
Individuele rondreis met Namasté Reizen
22-03-2018

Van Delhi via Agra naar Varanasi .Onderweg 5 Nationale tijgerparken bezocht . Alles tot in de kleinste details georganiseerd , zijn super tevreden . Kan niets anders doen dan Namasté sterk aanraden voor mensen die confortabel India willen bezoeken

Patrick De Wilde
Gereisd met partner in February 2018
Alle ervaringen met Namasté Reizen