KILROY travels

Explore life

KILROY travels

KILROY travels is al sinds 1996 hét reisbureau in Nederland voor jongeren, studenten en backpackers die de wereld willen verkennen. Of je nu een wereldreis gaat maken van een jaar of een paar weken wilt rondreizendoor Thailand, bij KILROY travels helpen ze je erbij. Het team zelf bestaat uit jonge reizigers, waardoor ze precies weten wat je wilt en zoekt. Je kunt bij KILROY o.a. terecht voor vliegtickets, wereldreizen, camperhuur, hostels en natuurlijk rondreizen.

De meer dan 1001 rondreizen via KILROY zijn in kleine groepen met internationale reizigers. Hierdoor leer je niet alleen de bestemming kennen, maar leer je ook wat over de verschillende culturen van je medereizigers. Zo reis je bijvoorbeeld vaak rond met o.a. Australiërs, Brazilianen, Canadezen en Engelsen. Dus wil je graag met een groep Nederlanders reizen, dan moet je niet bij KILROY zijn.

Je kunt bij KILROY voor verschillende groepsrondreizen terecht: korte rondreizen, safari's, actieve rondreizen, overlanding rondreizen, busreizen, treinreizen, trekkings en nog veel meer. Boek een rondreis via KILROY voor een onvergetelijke ervaring en maak internationale vrienden voor het leven.

Er zijn nog geen reizen voor KILROY travels.

Accomodatie
4.9
Vervoer
5.5
Reisleiding
5.1
Prijs / Kwaliteit
5.4
Algemeen
4.8
KILROY travels is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek KILROY travels
Opent in nieuw scherm
Kilroy Travel is een goede reisorganisatie om je vlucht, treinreis of zelfs hele vakantie bij te regelen! Wij hebben de Transsiberië Express en een wereldtickt (round-the-world ticket) geboekt bij Kilroy en dat was prima geregeld.
- Laurens

Beoordelingen van KILROY travels

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met KILROY travels?

Slechte ervaring

Amerika
Familiereis met KILROY travels
21-07-2022

Idd kilroy is een zeer slecht bedrijf, wij reizen heel veel op een jaar naar overal in de wereld met ons 2 en met groepen, maar dit nog nooit gehad, begin dit jaar tickets geboekt voor L.A voor juni, nu juist voor ons vertrek teste er iemand van ons positief op covid19, dus alles proberen te regelen om het te verzetten, we mochten de vlucht verzetten van kilroy als we een datum in 2022 konden geven. Ze konden wel niet garanderen dat we het aan dezelfde prijs kregen, Dus wij een datum genomen voor september. Op kilroy zeiden ze ok dan komt er 465euro per persoon komt erbij, op een ticket dat we begin dit jaar 2022 voor 437euro betaald hadden, dus meer als het dubbelen. Ok we hebben dan besloten van ok. Nu krijgen we paar dagen geleden een mail met de link om Te betalen. Wij willen die betaling doen, maar halverwege de link zegt die dat de betaling al uitgevoerd is. Dus hebben we dezelfde dag, het zelfde uur zelfs terug gemailt, dag erna mail terug gehad, met de melding dat de link zou moeten werken, dezelfde dag terug geprobeert en weer met de melding dat ze betaald is, weer direct mail gestuurd met foto en alles, dan pas na 6 dagen mail van kilroy terug gehad met de vermelding dat de link bij hun werkt en dat er nu weer een kost van 240 euro per persoon bijkomt. Dit is toch niet normaal denk ik, door een fout van kilroy weer 240euro erbij. Ik ga dit ook niet zo laten, en mss inderdaad van de vorige persoon heeft geschreven , alles samen bundelen en dan verder gaan. Ik ga het ook proberen tot in de media te krijgen, want dit is echt wel niet ok.

Steve Meersman
5,0

Vliegreis geboekt

Maleisië
Familiereis met KILROY travels
10-06-2020

Hebben vliegreis voor veel geld geboekt. Niemand laat ons weten wat te doen nu toestand nog steeds niet duidelijk is omwille van Covid 19. Niemand is te bereiken. E-mails worden niet beantwoord.

Pdw
Gereisd met gezin in July 2020
1,0

Kilroy de slechte organisatie die ik ooit heb meegemaakt

Canada
Familiereis met KILROY travels
23-03-2020

Wij (gezin met kinderen en opa en oma) waren in Canada tijdens de uitbraak van het Corona Virus. De toestand werd steeds zorgwekkender dus hebben wij geprobeerd contact op te nemen met de medewerkers van Kilroy. Wij hebben 3 1/2 uur in de wacht gestaan bij het kantoor in Amsterdam en toen werd in ene de verbinding verbroken. Ik heb meerdere emailen gestuurd en ik kreeg geen reactie behalve een automatische Email. Dus als je een noodgeval hebt dan kan je niet bij Kilroy terecht. Het is echt schandalig hoe Kilroy met zijn klanten omgaat. Ook hadden wij in eerste instantie een vlucht geboekt waarbij we niet langer dan 12 uur zouden reizen. Deze vlucht was uiteraard duurder dan een vlucht met meer overstappen en langere wachttijden maar omdat 2 personen van bijna 80 jaar mee gingen naar Canada kozen voor de snelste vlucht. Een paar weken voor vertrek kregen wij een email van Kilroy met de mededeling dat onze vlucht veranderd was en dat wij 36 uur zouden reizen. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord en werd ons een vlucht aangeboden waarbij we wel 36 uur onderweg waren maar we konden bij deze vlucht een hotel (op eigen kosten) boeken in Toronto zodat we daar even konden uitrusten. Op de dag van vertrek vanuit Canada kregen we wel een email van Kilroy en wenste ze ons een goede vlucht naar huis. Dus Kilroy kan dan wel in ene een email sturen?

Esther
Gereisd met gezin in March 2020
1,4

Ticket online geboekt

Canada
Familiereis met KILROY travels
22-03-2019

Online vliegticket geboekt.Extra betaald voor hulp bij stoelreservering. Nooit gekregen.Terug reis werd tussen vlucht gecanceld, nooit bericht van Killroy gekregen. Telefonisch voor directe hulp bij het cancelen van vlucht vanuit buitenland onbereikbaar. Waardeloze reisorganisatie. Weggegooid geld.

Beimers
Gereisd met partner in March 2019
1,0

Geven niet thuis bij problemen

Brazilië
Individuele rondreis met KILROY travels
17-12-2018

Heen vlucht werd veranderd van datum. Geen enkele support vanuit Kilroy om een normale connectie voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk zelf met vliegtuig maatschappij moeten regelen. Terug.weg exact hetzelfde. Alleen maar verhaaltjes over onderbezetting, wachten op antwoord, bla bla. Nul support. Ik doe het nooit meer, boeken via deze kneuzen.

Rj
Alleen gereisd in July 2018
Alle ervaringen met KILROY travels