KILROY travels

Explore life

KILROY travels

KILROY travels is al sinds 1996 hét reisbureau in Nederland voor jongeren, studenten en backpackers die de wereld willen verkennen. Of je nu een wereldreis gaat maken van een jaar of een paar weken wilt rondreizendoor Thailand, bij KILROY travels helpen ze je erbij. Het team zelf bestaat uit jonge reizigers, waardoor ze precies weten wat je wilt en zoekt. Je kunt bij KILROY o.a. terecht voor vliegtickets, wereldreizen, camperhuur, hostels en natuurlijk rondreizen.

De meer dan 1001 rondreizen via KILROY zijn in kleine groepen met internationale reizigers. Hierdoor leer je niet alleen de bestemming kennen, maar leer je ook wat over de verschillende culturen van je medereizigers. Zo reis je bijvoorbeeld vaak rond met o.a. Australiërs, Brazilianen, Canadezen en Engelsen. Dus wil je graag met een groep Nederlanders reizen, dan moet je niet bij KILROY zijn.

Je kunt bij KILROY voor verschillende groepsrondreizen terecht: korte rondreizen, safari's, actieve rondreizen, overlanding rondreizen, busreizen, treinreizen, trekkings en nog veel meer. Boek een rondreis via KILROY voor een onvergetelijke ervaring en maak internationale vrienden voor het leven.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van KILROY travels.

Accommodatie
4.9
Vervoer
5.5
Reisleiding
5.1
Prijs / Kwaliteit
5.4
Algemeen
4.8
KILROY travels is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Kilroy Travel is een goede reisorganisatie om je vlucht, treinreis of zelfs hele vakantie bij te regelen! Wij hebben de Transsiberië Express en een wereldtickt (round-the-world ticket) geboekt bij Kilroy en dat was prima geregeld.
- Laurens

Beoordelingen van KILROY travels

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met KILROY travels?
5,0

Vliegreis geboekt

Maleisië
Familiereis met KILROY travels
10-06-2020

Hebben vliegreis voor veel geld geboekt. Niemand laat ons weten wat te doen nu toestand nog steeds niet duidelijk is omwille van Covid 19. Niemand is te bereiken. E-mails worden niet beantwoord.

Pdw
Gereisd met gezin in July 2020
1,0

Kilroy de slechte organisatie die ik ooit heb meegemaakt

Canada
Familiereis met KILROY travels
23-03-2020

Wij (gezin met kinderen en opa en oma) waren in Canada tijdens de uitbraak van het Corona Virus. De toestand werd steeds zorgwekkender dus hebben wij geprobeerd contact op te nemen met de medewerkers van Kilroy. Wij hebben 3 1/2 uur in de wacht gestaan bij het kantoor in Amsterdam en toen werd in ene de verbinding verbroken. Ik heb meerdere emailen gestuurd en ik kreeg geen reactie behalve een automatische Email. Dus als je een noodgeval hebt dan kan je niet bij Kilroy terecht. Het is echt schandalig hoe Kilroy met zijn klanten omgaat. Ook hadden wij in eerste instantie een vlucht geboekt waarbij we niet langer dan 12 uur zouden reizen. Deze vlucht was uiteraard duurder dan een vlucht met meer overstappen en langere wachttijden maar omdat 2 personen van bijna 80 jaar mee gingen naar Canada kozen voor de snelste vlucht. Een paar weken voor vertrek kregen wij een email van Kilroy met de mededeling dat onze vlucht veranderd was en dat wij 36 uur zouden reizen. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord en werd ons een vlucht aangeboden waarbij we wel 36 uur onderweg waren maar we konden bij deze vlucht een hotel (op eigen kosten) boeken in Toronto zodat we daar even konden uitrusten. Op de dag van vertrek vanuit Canada kregen we wel een email van Kilroy en wenste ze ons een goede vlucht naar huis. Dus Kilroy kan dan wel in ene een email sturen?

Esther
Gereisd met gezin in March 2020
1,4

Ticket online geboekt

Canada
Familiereis met KILROY travels
22-03-2019

Online vliegticket geboekt.Extra betaald voor hulp bij stoelreservering. Nooit gekregen.Terug reis werd tussen vlucht gecanceld, nooit bericht van Killroy gekregen. Telefonisch voor directe hulp bij het cancelen van vlucht vanuit buitenland onbereikbaar. Waardeloze reisorganisatie. Weggegooid geld.

Beimers
Gereisd met partner in March 2019
1,0

Geven niet thuis bij problemen

Brazilië
Individuele rondreis met KILROY travels
17-12-2018

Heen vlucht werd veranderd van datum. Geen enkele support vanuit Kilroy om een normale connectie voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk zelf met vliegtuig maatschappij moeten regelen. Terug.weg exact hetzelfde. Alleen maar verhaaltjes over onderbezetting, wachten op antwoord, bla bla. Nul support. Ik doe het nooit meer, boeken via deze kneuzen.

Rj
Alleen gereisd in July 2018
1,0

Liegen de boel bij elkaar

Brazilië
Fly-drive met KILROY travels
17-02-2018

Week vooraf mailje zogenaamd vlucht gecanceld. Kon niet bij hun klagen moest maar naar de luchtvaartmaatschappij. Op het vliegveld bleek mijn geplande vlucht gewoon te vliegen. Door hun gekloot aardig wat kosten moeten maken en een dag van mijn vakantie verziekt. Klagen helpt niet.
Zeer onprofessioneel bedrijf

Bert
Gereisd met partner in February 2018
Alle ervaringen met KILROY travels