Fundadore

Beleef Italië op zijn mooist

Fundadore

Fundadore Travels bestaat sinds 1989 en is een specialist in Italie reizen. 

U kunt bij Fundadore Travels terecht voorindividuele rondreizen, fly-drives of autorondreizen. Deze kunnen naar gelang uw wensen geheel op maat worden aangepast zodat u het prachtige Italie op uw eigen manier kunt ontdekken.

Bijzondere accommodaties, alles tot in de puntjes geregeld, uitstekende advies en service bij de planning en een vast aanspreekpunt tijdens uw reis naar Italie. Dat is reizen met Fundadore!

Fundadore is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Fundadore reizen
Accomodatie
8
Vervoer
8
Reisleiding
8
Prijs / Kwaliteit
7.5
Algemeen
8
Fundadore is aangesloten bij:
Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Fundadore
Opent in nieuw scherm

Beoordelingen van Fundadore

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Fundadore?
7,8

15-daagse Autorondreis \'Sardinië in Agriturismo\'

Italië
Autorondreis met Fundadore
30-09-2015

Dit cultuur en prachtige natuur van Sardinië kun je pas ontdekken tijdens een rondreis. We bolden gedurende 14 dagen 1600km om zoveel mogelijk te kunnen genieten van dit eiland. De afstanden zijn behoorlijk tijdsrovend vanwege het continue gekronkel van het wegennet. De afwezige straatverlichting maakt dit niet eenvoudiger na 22h00. We vinden het raadzaam om een agritourismo te kiezen die zo centraal mogelijk ligt tov verschillende uitstappen. Onze ervaringen in de agritourismo\'s klopten over het algemeen met de uitleg in de brochure. Alleen Agriturismo Sa Perda Marcada viel iets uit de toon. D “Su Pinettu” bleef gesloten e het ontbijt was zeer sober i vergelijking met d andere locaties. D ramen konden enkel afgedicht worden met een gordijn e het ontbreken van een airconditioning maakten d nachten zeer lang. Pluspunt was dat w hier allen aan dezelfde tafel zaten. Een beetje kennis van het Italiaans wordt sterk geapprecieerd e opent vele deuren. De kookkunst van \'la mama\' i super. J betaalt e wel een prijskaartje voor: 2

Geert Janssens
Gereisd met vrienden in August 2013
8,0

Sicilie

Italië
Individuele rondreis met Fundadore
02-04-2015

Ik heb onlangs mijn beoordeling uitgebreid doorgemaild aan fundadore betreffende de agricultuur overnachtingingen .
Wellicht hoor het hier niet bij , maar toch !

Ricky van mil
Gereisd met partner in October 2012
Alle ervaringen met Fundadore