Echt Ierland

Voor jouw bijzondere Ierland reis

Echt Ierland

Echt Ierland is de reisorganisatie voor iedereen die een bijzondere reis naar Ierland zoekt. Deze specialist in rondreizen Ierland legt de focus op authentieke rondreizen in een rustig tempo. Geen gehaast maar alle tijd om elke bestemming rustig te verkennen en te genieten van de cultuur, de bezienswaardigheden, het eten en de mensen.

Je verblijft in de mooiste, kleinschalige accommodaties welke zorgvuldig door het team van Echt Ierland zijn geselecteerd en waar volop gelegenheid is tot contact met de lokale bevolking.

De reizen van Echt Ierland zijn standaard zonder vervoer en autoverhuur maar indien gewenst kan men dit ook voor u regelen en door de samenwerking met autoverhuurbedrijf Hertz kunnen zij u altijd voorzien van een passend voertuig voor de beste prijs.

U kunt altijd terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek en ook in het geval van specifieke wensen kunnen zij in overleg met u een maatoplossing voor u samenstellen zodat uw ierland rondreis altijd voldoet aan uw wensen.

Echt Ierland is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Echt Ierland reizen
Accomodatie
6
Vervoer
8.5
Reisleiding
3
Prijs / Kwaliteit
7
Algemeen
7
Echt Ierland is aangesloten bij:
Calamiteitenfonds SGR
Bezoek Echt Ierland
Opent in nieuw scherm

Beoordelingen van Echt Ierland

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Echt Ierland?
9,3

Echt Ierland biedt wat de naam zegt!

Ierland
Fly-drive met Echt Ierland
18-08-2019

Echt Ierland heeft ons meerdere mooie plekjes laten zien in Ierland. Van Killarney naar Dublin en van Clifden tot aan Bellingvauhl.
Elk hotel, B&B en lodge is voor je geregeld en we kunnen zo naar binnen. Er zit een uitgebreide reis beschrijving bij en de auto die gehuurd wordt is prima. In ons geval een Volkswagen Golf uit 2018. Ik heb echt genoten van onze trip. Bedankt echt Ierland!

M. Harbeek
Gereisd met gezin in August 2019
4,6

Ierland TOP, organisatie 'echt Ierland' zeer teleurstellend

Ierland
Autorondreis met Echt Ierland
23-07-2018

Onze rondreis door Ierland was indrukwekkend door de fantastische natuur, de hartelijke, gastvrije mensen en (geen garantie).. het mooie weer. De B&B's en reisorganisatie “echt Ierland” zijn ons ontzettend tegengevallen. Op voorhand handen wij, telefonisch, gevraagd aan “echt Ierland“ of alle B&B's op loopafstand van de locale centra gelegen waren. Hierop heeft men met een volmondig JA geantwoord. Dit bleek dus in de meeste gevallen niet het geval en enkele B&B;s liggen zelfs aan een zeer drukke weg. Op twee B&B’s na waren ze zeer minimaal ingericht, zeer kleine kamers met met vaak slechte, oude bedden. (en winterdekbedden en dekenverwarming zijn bij temperaturen boven de 25 graden echt overbodig). Bovendien waren de routebeschrijvingen naar de B&B’s niet eenduidig waardoor we vaak lang moesten zoeken. Onze grootste teleurstelling is waarschijnlijk nog de reactie van “echt Ierland” na terugkeer. Terwijl men blijkbaar zelf NIET de relevante details van de geadviseerde B&B’s kent stelt men doodleuk dat we zelf via google maps en websites eea hadden kunnen verifiëren. Maar vooral hadden we tijdens de reis telefonisch contact moeten zoeken dan had men het op kunnen lossen. Dit vragen we ons stellig af daar men immers geen lokale kennis heeft en blindvaart op lokale agenten. Alle onze bezwaren werden naar ons teruggelegd met oeverloze betogen die je zeker die mag onderbreken. We vragen ons af wat de toegevoegde waarde van “echt Ierland”is. Het zoeken en boeken van B&B’s is voor iedereen tegenwoordig gemakkelijk te doen. Maar als je geen tijd daarin kunt investeren of juist iets speciaals wil dan vraag je een bureau. Helaas heeft “echt Ierland” deze toegevoegde waarde niet kunnen leveren. Ierland is top en met vele leuke B&B’s, ook in de lokale centra. Bij uitstek een land om ter plekke overnachtingen te regelen, keuze genoeg en het maakt je tevens veel flexibeler. Wij hebben GEEN toegevoegde waarde van deze organisatie ontvangen en onze klacht was in hun optiek onze eigen schuld, Zeer teleurstellend.

Jan
Gereisd met partner in June 2018
Alle ervaringen met Echt Ierland