Dé VakantieDiscounter ervaringen

De Dé VakantieDiscounter ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met Dé VakantieDiscounter gemaakt hebben.

Er zijn 2 ervaringen met Dé VakantieDiscounter geplaatst.

Accommodatie
7
Vervoer
8
Reisleiding
n.v.t.
Prijs / Kwaliteit
10
Algemeen
9

Beoordelingen van Dé VakantieDiscounter

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers die een rondreis met Dé VakantieDiscounter hebben gemaakt?
6,0

Waardeloos bedrijf!!!

Spanje
Familiereis met Dé VakantieDiscounter
16-09-2023

Wij hadden een vakantie van 8 dagen Spanje , de eerste dag zouden we vroeg vliegen ,maar werd gewijzigd in savonds, we kwamen om 24.00 aan in Spanje , we hebben uren staan wachten en bellen ,maar werden niet opgehaald, laatste contact werd er gezegd dat we een taxi mochten pakken want de gene die ons op moest halen sliep al ,en kregen te horen dat de taxi vergoed werd (140 euro voor de taxi), we kwamen tegen half 4 snachts aan in het hotel, dus dag 1 was weg omdat we heel laat vlogen en dag 2 waren er allemaal brak ,dus eigenlijk 2 dagen weg al , volgende dag gelijk het geval gemeld bij de vakantie discounter ,bij vertrek werden we half 6 in de ochtend opgehaald, dus dag 3 ook weg. Vakantie was 4400 euro voor 8 dagen waarvan we er maar 6 geweest zijn en 1 dag was iedereen helemaal kapot.
Ook hebben we een verkeerde ophaal plaats door gekregen , dankzij personeel van het hotel is dit goed gekomen . Toen we eenmaal terug kwamen in Nederland weer meerdere malen contact gezocht met de vakantie discounter, maar zeer onbeschoft, geen bericht terug , telefoon word niet opgenomen,
Vakantie discounter geeft nergens gehoor aan ,dus taxi ook niet vergoed, aangetekende brief geschreven, die hebben ze opengemaakt en zo weer terug gestuurd.
Wat een onbeschoft, waardeloos bedrijf is dit !!!! Wees gewaarschuwd!!!

Jeroen
Gereisd met gezin
8,8

Goede vakantie gehad

Griekenland
Individuele rondreis met Dé VakantieDiscounter
17-05-2023

Reis geboekt bij de vakantiediscounter en dit is ons goed bevallen. Reis was betaalbaar dus je bent toch een beetje op je hoede, maar niets dan lof. Lekker van de zon kunnen genieten op Kreta voor een goede prijs!

Shary de Wit
Gereisd met partner

Ben jij op reis geweest met Dé VakantieDiscounter?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over Dé VakantieDiscounter.