D-reizen ervaringen

De D-reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een rondreis met D-reizen gemaakt hebben.

Er zijn 16 ervaringen met D-reizen geplaatst.

Accomodatie
8.4
Vervoer
8.7
Reisleiding
8.8
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
8.8

Beoordelingen van D-reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met rondreizen van D-reizen?
9,0

Steden in België

België
Familiereis met D-reizen
12-01-2017

Naar Antwerpen, Brussel en Brugge geweest.

Leuke steden, mooi land en lieve mensen.

In Antwerpen is de Joodse Wijk best wel indrukwekkend om doorheen te lopen (aanrader), bij een koosjer restaurant gegeten wat erg lekker was.

Brussel is ook een mooie stad. Veel te bieden op het gebied van uitgaan en bezienswaardigheden om te kijken.

Ik kan België zeker aanraden om te bezoeken!

Armando
Gereisd met vrienden in April 2016
9,5

Super!

Turkije
Familiereis met D-reizen
22-01-2016

We hebben rondgetrokken. Fantastisch om zo dicht bij huis in 1001 nacht te leven. Wat een prachtig land en lieve mensen!

Eva van Aller
Gereisd met gezin in July 2009
9,8

Super goed en fijn georganiseerde reis.

Tunesië
12-01-2016

Accommodatie (Méditerranée Hotel) was schoon en had een zeer goede ligging.
Het personeel was vriendelijk en het eten goed.
Het resort is mooi ingericht met veel groen en zwembaden.

Leonie van Dasselaar
Gereisd met partner in August 2014
8,0

Portugal

Portugal
Familiereis met D-reizen
12-01-2016

Ik ben al verschillende keren in Portugal geweest in augustus 2014 met een vriendin samen. We hadden via d reizen geboekt en waren erg tevreden over hoe goed ze ons hadden geholpen. Als ik een reis boek. Boek ik meestal via d reizen.

Claire
Gereisd met vrienden in August 2014
8,0

Huwelijksreis

Indonesië
Groepsrondreis met D-reizen
10-01-2016

Helaas door omstandigheden nog geen huwelijksreis kunnen doen. Nu 1.5 jaar na ons trouwen komt het er toch van. De dame die ons heeft geholpen was zelf half Indisch net zoals ik en zei ook te dromen van deze reis. Erg prettig geholpen en we kijken uit naar deze reis!

Christian
Gereisd met partner in March 2016
8,0

Met een gerust hart op reis

Indonesië
Groepsrondreis met D-reizen
09-01-2016

We hebben zojuist een reis geboekt naar Indonesië. Een langgekoesterde wens gaat hiermee in vervulling (onze huwelijksreis). De dame die ons hielp, was behulpzaam, geduldig en gaf ons een goede indruk van de reis.

Tamara van der steen-wesselman
Gereisd met partner in March 2016
9,8

Schitterende locatie

Aruba
09-01-2016

Prachtige locatie geweldig hotel echt een top vakantie! 2 weken geweest en het was eigenlijk te kort we hebben veel gedoken en dingen bekeken perfecte combinatie. Vooral duiken is aan te raden!!

Stephanie de Rooij
Gereisd met partner in June 2015
8,2

Mooie vakantie gehad op canatische eilanden

Spanje
Familiereis met D-reizen
07-01-2016

Het is een prachtig eiland een aanrader. Lekker warm en een lekker windje. Mooie boulevard. Prachtige hotels voor ieder wat wils.

N.Hoekstra
Gereisd met gezin in August 2014
10

Top vakantie!

Turkije
Familiereis met D-reizen
06-01-2016

Leuke activiteiten in de buurt! Rechtstreeks aan een winkelstraatje, erg gezellig! Goed eten!

Dewi
Gereisd met partner in October 2015
10

Een Disney cruise door Caribisch gebied

Bahama's
04-01-2016

Bij d-reizen hebben we inmiddels een persoonlijke reisadviseuse die heel goed weet wat wij wel en niet willen. Ze vermoeid ons niet met honderden keuzes maar zoekt de meest geschikte reizen voor ons uit. Wij zijn zonder kinderen op een Disney cruise gegaan, en we zouden het zonder twijfel nog eens doen. Het was onze eerste cruise maar zeker niet de laatste. Het eten was super geregeld, heerlijk a la carte gegeten. Het feit dat je ober met je mee verhuisd naar elk restaurant is geweldig, zo leer je iemand nog eens kennen. In de havens hadden we genoeg tijd en begeleiding, niks is het personeel teveel. Entertainment was super leuk en mensen vragen ons wel eens, zonder kinderen een Disney cruise, had je geen last van schreeuwende kinderen? Geen moment, ik kan iedereen deze cruise aanbevelen, wie wil zich nou niet nog een keer kind voelen

Sandra Nelissen
Gereisd met partner in February 2015
9,4

Trip naar New York

Amerika
Individuele rondreis met D-reizen
30-09-2015

Super reis gehad, het vervoer was erg prettig.
Heerlijk als je na een lange vliegreis snel naar je hotel word gebracht.

Eva Stalknecht
Gereisd met partner in November 2011
7,8

To China

China
Familiereis met D-reizen
30-09-2015

ik heb er zeer van genoten! het was een rustige en vrijgevende reis, graag ga ik binnenkort weer:)

Aristote
Gereisd met gezin in May 2013
8,2

Malawa

Mozambique
Singlereis met D-reizen
30-09-2015

Ik ben een meisje van 16 dat nog nooit in mijn eentje ben gaan reizen. Mijn droom is om dat zeker te doen. Het enige waarom ik dit invul is met name omdat ik graag de camera zou willen winnen. En dan hoop ik dat ik met mijn foto's over de hele wereld kan reizen.

Asma Acharrat
Gereisd met gezin in May 2021
8,2

Hotel Karazie, Marmaris

Turkije
Familiereis met D-reizen
30-09-2015

Het was er heel erg gezellig, de begeleiding was super, heel aardig en wist een hoop te vertellen. De accomodatie was super met een mooi zwembad om in bij te komen en het land is natuurlijk helemaal top en hele aardige mensen.

Sander Harink
Gereisd met partner in June 2008
7,4

New york

Amerika
Individuele rondreis met D-reizen
30-09-2015

new york is amazing
en de sex and the city tour is echt een aanrader ,ook al kijk je de serie niet

Peet kelderman
Gereisd met partner in April 2011
7,0

Adriatische Kust

Italië
Wandelreis met D-reizen
02-04-2015

Mooi gebied en gewoon waar voor je geld.

Luc Verstegen
Gereisd met vrienden in May 2010

Ben jij op reis geweest met D-reizen?

Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met, of klachten over D-reizen.