BM Air Reizen

Al 29 jaar de Azië specialist

BM Air Reizen

BM Air Reizen is de specialist in het verzorgen van betaalbare reizen naar het Verre Oosten. Zo beschikken wij als gespecialiseerd reisburo in Thailand over een eigen kantoor met Nederlandse leiding. Ook hebben wij op Bali een eigen kantoor met een Nederlandse manager. Uiteraard beschikken wij ook in de andere landen over prima vertegenwoordigers.

BM Air Reizen is al meer dan 29 jaar succesvol actief als organisator van reizen. In eerste instantie vooral naar Thailand, Indonesië, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja, Laos en de Filippijnen. In de afgelopen jaren is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en BM Air Reizen heeft nu een veelzijdig reisaanbod naar bestemmingen in verschillende werelddelen.

Wij willen benadrukken dat flexibiliteit onze specialiteit is. Als u een reis echt "Op Maat" wilt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Een geheel verzorgde reis, alleen een vliegticket en alle mogelijke wensen daartussenin, regelen wij voor u. Nauwgezet en met veel plezier. Bovendien zijn de meeste bestemmingen persoonlijk door ons bezocht.

Bij BM Air Reizen kunt u ook zelf uw eigen reis samenstellen. U kunt hierbij kiezen uit vele verschillende bouwstenen welke op elkaar aansluiten. Ook hotels, transfers, trein-, bus- en boottickets kunt u bij ons reserveren.

U kunt bij ons vliegtickets boeken voor alle bestemmingen over de gehele wereld tegen de scherpste prijzen. Wij printen de vliegtickets direct voor u uit, dus ook voor eventuele last-minute boekingen kunt u bij ons terecht. De vliegtickets kunt u thuis per e-mail ontvangen of gelijk meenemen op ons kantoor in Maarssen.

BM Air Reizen is aangesloten bij het SGR, ANVR, IATA en het Calamiteitenfonds, dus boekt u veilig, vertrouwd en zonder zorgen!

Mocht u meer informatie wensen, aarzel dan niet om ons te bellen of kom gratis langs op ons kantoor in Maarssen, ons BM Air team staat tot uw beschikking om alle verdere vragen en mogelijkheden met u door te nemen.

BM Air Reizen is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle BM Air Reizen reizen
Accomodatie
3.3
Vervoer
3
Reisleiding
3.3
Prijs / Kwaliteit
3.7
Algemeen
3.3
BM Air Reizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Bezoek BM Air Reizen
Opent in nieuw scherm
BM Air Reizen is een betrouwbare reisorganisatie voor je vliegtickets of rondreis door Azie!
- Amarins

Beoordelingen van BM Air Reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met BM Air Reizen?
1,0

Oplichters

Thailand
Familiereis met BM Air Reizen
01-02-2021

geen nette afhandeling van reis die zij zelf annuleerden. ik krijg mijn geld niet volledig terug terwijl ik daar wettelijk wel recht op heb. oplichters!

Hans
Gereisd met gezin in May 2021
1,0

Geen reis boeken bij deze organisatie!

Thailand
Individuele rondreis met BM Air Reizen
01-02-2021

Geen reis boeken bij deze organisatie! Dit bureau houdt zich niet aan de wettelijke regels van het consumentenrecht. Geen nette afhandeling van reisannuleringen en je krijgt je geld ook niet volledig terug als zij zelf de reis annuleren. Veel gedraai en gelieg als ze geconfronteerd worden. Dus voorkom gezeur en gedoe. Niet boeken!

Reiziger
Gereisd met partner in May 2021
8,0

Super reis gemaakt door Thailand

Thailand
Individuele rondreis met BM Air Reizen
22-11-2018

Enkele dagen geleden zijn wij terug gekomen van een prachtige opmaat reis naar Thailand. Wij zijn bij BM Air langs geweest op het kantoor in Maarssen om een reis samen te stellen. Alles was tot op de puntjes goed geregeld, van a tot z. Als wij in de toekomst nogmaals een reis naar Azië willen maken, komen wij zeker weer terug bij BM Air! Iedereen bij BM Air, bedankt voor de onvergetelijke reis. Groetjes van henk, irma & de kids uit Amersfoort

Henk kessels
Gereisd met gezin in November 2018
Alle ervaringen met BM Air Reizen