AmbianceTravel

Rondreizen op maat

AmbianceTravel

De reizen op de website zijn er in diverse prijsklassen en vormen vooral een inspiratiebron: elke reis wordt in overleg met u op maat gemaakt. De reizen hebben thema's zoals een hoogtepunten reis, culinaire reizen en reizen waarbij u ook kunt golfen. We hebben diverse bijzondere lodges in wildparken voor u geselecteerd.

Geen reizen beschikbaar

Helaas zijn er (momenteel) geen reizen meer beschikbaar van AmbianceTravel.

Accommodatie
9.2
Vervoer
8.7
Reisleiding
10
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
9.3
AmbianceTravel is aangesloten bij:
Calamiteitenfonds SGR

Beoordelingen van AmbianceTravel

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met AmbianceTravel?
9,0

Romantische rondreis door Andalusië

Spanje
Individuele rondreis met AmbianceTravel
22-03-2020

Vanaf het begin liep alles vlekkeloos. Snelle offerte en na betaling alle noodzakelijke reisbescheiden snel in huis. Heen gevlogen met Easyjet (op tijd en comfortabel) een nieuwe goede ervaring. Op Malaga-airport goed opgevangen door pendelbus naar Helle Hollis autoverhuur. Tot onze verbazing kregen wij een gratis upgrade (van Nissan Micra naar Opel Grandland SUV) en duurde het inboeken slechts 2 minuten. Toen wij 's avonds een mailtje zonden met alle gevonden beschadigingetjes aan de auto, werd deze zonder commentaar bevestigd. De geboekte hotels (Paradores en 4 sterren hotels) in Malaga, Granada, Cordoba, Carmona, Arcos de la Frontiera en Ronda, voldeden volledig aan onze hooggespannen verwachtingen. Goede, ruime en comfortabele kamers, goede gastronomie en wij werden ontvangen als welkome gasten. We ontvingen zelfs 2 gratis en 1 betaalde upgrade naar een lounge of bijzondere kamer en kortingbonnen voor een diner in het volgende Paradores restaurant.
Behalve de laatste dag, toe de COVID-19-hysterie volledig uitbrak in Spanje hebben wij een ontspannen en bevredigende reis gehad met veel (Romeinse, Moorse en Spaanse) cultuur) interessante excursies (o.a. Alhambra en Jerez) en prachtige steden. Ook het auto inleveren geschiedde snel en efficiënt (zonder geneuzel). De terugreis Vueling was een beetje een deceptie. 3 uur wachten voor het inchecken en 4 uur wachttijd op de grond voordat wij naar Schiphol vlogen, waar wij onze trein mistten. Het vliegtuig en de stewardessen waren oké, maar de totale afwezigheid van (verstaanbare) informatie maakt het dat wij deze maatschappij van ons lijstje schrappen. Via de Schiphol-app hebben wij ons zelf kunnen/moeten informeren omtrent de reden van vertraging (COVID-19-angst in Nederland). De informatieverstrekking en behulpzaamheid (per telefoon) in de laatste twee dagen vanuit Ambiance Travel was effectief, vriendelijk en duidelijk.
Een Paradores-rondreis in Noord-Spanje staat nog op ons verlanglijstje. We gaan graag weer met Ambiance Travel.

Jan Pieters
Gereisd met partner in March 2020
9,5

Praktijktest ten voeten uit: Zeer betrokken en betrouwbaar, juist als je ze (helaas) het hardst nodig hebt!

Portugal
Fly-drive met AmbianceTravel
27-09-2017

Een werkelijk top vakantie! Een fly-drive(1767 km) via Pousdas(zeer de moeite waard!) van Porto(mooier dan Lissabon) naar Tavira(bij Faro). De mooiste Pousada? Dat is mijns inziens, toch Pestana Estremoz. De sfeer, de uitstraling, de ligging............., dit kasteel zou u echt eens moeten zien. De omgeving is dan wel niet bijzonder, maar dat maakt het kasteel en de vriendelijke mensen aldaar meer dan goed! Het betrof een maatwerkreis, met de vakkennis van Ambiance erin verwerkt, welke wij mochten afleggen in een vrijwel nieuwe auto, slechts 7.600 op de teller, die ook nog eens navigatie(Engelse taal) had. Tip: indien het hotel er niet in 'lijkt' te staan, kies de stad van bestemming en ga dan naar de optie POI. Via deze Points of Interests knop en de daarop volgende keuze Accomodaties, vonden wij vaak alsnog feilloos het hotel! De tweede tip is: het binnenland van Portugal bleek best nog wel heuvelachtig. De keuze voor een dieselauto, veel koppel bij laag toerental en hogere compressie(bij berg af remt deze beter op de motor af), is eveneens aan te raden! Al snel bleken wij helaas ook de hulp van Ambiance hard nodig te hebben. Een Portugese firma die 'onze boeking niet kon vinden'. Een vervelende overboeking en een eerdere ongeplande verplaatsing naar een opvolgende bestemming. Ambiance was in staat eea tot grote tevredenheid, snel en efficiënt(ook financieel) op te lossen. Deze 'wijn behoeft absoluut geen krans' of predicaat. Een prachtig doordacht product en deze dames/heren zijn er gewoon als je ze nodig hebt!!

Gerrit N.
Gereisd met partner in September 2017
9,8

Fantastische service

Spanje
Fly-drive met AmbianceTravel
09-08-2017

Het gehele boekingsproces verliep uiterst vriendelijk en duidelijk gericht op de klant. Toen wij eenmaal op onze rondreis gingen naar Andalusië bleek dat alles haarfijn geregeld was. De accomodaties waren super en het bezoek aan het Alhambra was een fantastische ervaring. Zelfs toen er problemen waren met de autoverhuur zijn die uiterst snel en professioneel opgelost door Ambiancetravel.

Kortom; een top ervaring en zeker niet de laatste keer dat ik een reis zal boeken.

Gerard
Gereisd met gezin in April 2017
8,5

The sky is the limit

Zuid-Afrika
Fly-drive met AmbianceTravel
28-03-2017

Bij het eerste gesprek per telefoon werd me al verteld dat alles mogelijk is. Nu heb ik dat wel vaker gehoord en dan blijkt er in de praktijk toch weer aan allerlei kanten een beperking te zijn maar in dit geval hebben ze het redelijk waar gemaakt. Ik kon de reis helemaal plooien naar mijn eigen wensen en ze bieden alleen maar hele kleine en schattige lodges en B&B's aan. Ik zat in Kruger in Thornybush via hun en dat kan ik echt iedereen aanraden. Kostte wat maar dan heb je ook wat. Het enige jammere vond ik eigenlijk de huurauto. Ik had een cabrio gevraagd maar die was uiteindelijk toch niet leverbaar. Achteraf misschien wel beter ook want het was wel warm tijdens onze reis dus dan moet je misschien alsnog wel met je dak dicht rijden. Maar goed, de rest vond ik toppie, Kende het bedrijfje niet maar ga zeker ook nog eens met ze binnen Europa weg want dat schijnen ze ook te doen.

Gerda
Gereisd met gezin in July 2015
8,5

Golf rondreis

Zuid-Afrika
Individuele rondreis met AmbianceTravel
25-03-2017

We hebben een golf rondreis gemaakt in de Kaapprovincie. We speelden om de twee of drie dagen (meer dan genoeg) en hadden dus ook tijd om te genieten van dit prachtige land. Er waren mooie banen geboekt (Simola in Knysna!) en we verbleven in kleinere maar geweldige accommodaties. Super!

Anita
Gereisd met partner in March 2016
Alle ervaringen met AmbianceTravel