Abel reizen

De Scandinavië specialist

Abel reizen

Meer zien en doen tijdens een actieve én comfortabele fietsvakantie? Met de e-bike wordt de natuur in Scandinavië toegankelijk zonder een getrainde atleet te zijn. Met trapondersteuning geniet je opde fiets van de blauwe fjorden, de groene valleien en afgelegen witte stranden omringd door steile bergen. Ondertussen kijk je met een glimlach naar de reizigers in een auto. Geniet van het buitenzijn, de vrijheid van het fietsen en het avontuurlijke gevoel van een rondreis. Ontdek Scandinavië met de fiets!

Abel reizen is een kleinschalige reisorganisatie die actieve vakanties aanbieden naar Scandinavië enSchotland. In de zomer zijn dit individuele rondreizen met de fiets van 1 tot 3 weken waarbij de huurfietsen klaarstaan bij aankomst en overnachtingen in B&B’s en kleinschalige hotels zijn gereserveerd. Je fietst gemarkeerde Nationale fietsroutes maar ook routes die samen met lokale partners zijn uitgewerkt. Natuurgebieden voor de avontuurlijke reiziger worden zo op een toegankelijke, veilige en duurzame manier aangeboden.

Abel reizen is aanbieder van:
Bekijk en vergelijk alle Abel reizen reizen
Accommodatie
10
Vervoer
9.7
Reisleiding
10
Prijs / Kwaliteit
9.3
Algemeen
10
Bezoek Abel reizen
Opent in nieuw scherm

Abel reizen rondreis bestemmingen

Beoordelingen van Abel reizen

Wat zijn de ervaringen van andere reizigers met Abel reizen?
9,6

Geweldige 2daagse huskytocht in Noors Lapland!

Lapland
Individuele rondreis met Abel reizen
14-03-2023

Op korte termijn kreeg Abel reizen het voor elkaar een prachtig reispakket voor te stellen in Noors Lapland. We wilden graag een meerdaagse huskytocht meemaken en dat werd geregeld. Dat was werkelijk een spectaculair en overweldigende ervaring! Per stel ga je met je slee en 'eigen set honden' die je ook aanlijnt, de sneeuwvlaktes op. Daarnaast hadden we een sneeuwscootertocht gepland, een bezoek aan een ijshotel en als afsluiting 2 nachten in een fijn hotel. Alles was perfect gepland, transfers helemaal op tijd. We hebben ook het noorderlicht mogen zien, dat viel dan weer niet te plannen door Abel reizen maar de reis daaromheen werd fantastisch gefaciliteerd. We zouden het zó weer doen!

Nelleke Plaisier
Gereisd met partner
9,8

Noorderlicht vakantie

Noorwegen
Individuele rondreis met Abel reizen
25-01-2023

We hebben een sneeuwscootertocht gedaan, sneeuwschoenwandeling, huskysafari, orka en walvis sadari en noorderlicht safari.
We hebben alles mogen zien inclusief orka's, walvissen en noorderlicht.

Lilian
Gereisd met gezin
10

Formidabele reis binnen de Noorse Poolcirkel

Noorwegen
Individuele rondreis met Abel reizen
14-01-2023

Rond de feestdagen van het eind van 2022 hebben wij met 7 volwassenen een formidabel mooie reis gemaakt naar Tromsø en Senja (Noorwegen binnen de Poolcirkel). De reis zal ons de rest van ons leven bijblijven: perfect georganiseerd door Abel-reizen (Daan Remijnse met name) in een schitterende omgeving. Vanaf het allereerste contact met Daan is de communicatie snel, soepel en ‘spot on’ geweest, het reisplan fantastisch en de organisatie van de reis foutloos. Van transfers tot hotel, van huurauto tot safari’s: alles klopte en was zoals afgesproken. Het noordelijke Noorse landschap is zeer indrukwekkend bij alle soorten weer, de Noren uitermate vriendelijk en we hadden het geluk dat Aurora Borealis drie keer (!) precies op de plek was waar wij ook waren. We hebben ademloos genoten.
We gaan twee keer terug, hebben we besloten: één keer weer in de winter en zeker ook één keer in de zomer. Er is maar één die dat voor ons kan organiseren en dat is Abel-reizen, een absolute aanrader.

Martin Kuipers
Gereisd met gezin
Alle ervaringen met Abel reizen