Home
Blog
Vliegen
Gratis internet via WiFi op Schiphol

Gratis internet via WiFi op Schiphol

op 16 december 2010
1 minuut leestijd
Gratis internet via WiFi op Schiphol

Gratis internetten terwijl je zit te wachten op het vliegveld: dat kan vanaf vandaag op onze eigen luchthaven Schiphol. Het vliegveld biedt gratis WiFi aan in de gehele terminal.

SCHIPHOL -  Reizigers op Schiphol kunnen vanaf donderdag gratis gebruik maken van een wifi-netwerk op de luchthaven, waardoor ze op allerlei apparaten internet op kunnen. Onbeperkt is de dienst niet. Mensen kunnen maximaal een uur mailen en surfen, waarna er betaald moet worden. Dat maakte Schiphol donderdag bekend.

Voor de dienst werkt Schiphol samen met KPN. De nieuwe dienst 'Free WiFi' is beschikbaar naast een betaalde variant 'Premium Service'. Om gebruik te maken van een van de diensten van KPN moeten gebruikers op Schiphol het KPN netwerk selecteren en vervolgens de browser opstarten. De gebruiker krijgt dan een inlogpagina in beeld waar de twee keuzemogelijkheden worden aangeboden. De betaalde Premiumdienst biedt naast hogere snelheden ook de mogelijkheid om gratis te printen in één van de KPN Internet Centers op de luchthaven.