Home
Blog
TV & radio
Kobe Bryant vs. Messi in Turkish Airlines commercial

Kobe Bryant vs. Messi in Turkish Airlines commercial

op 6 december 2013
1 minuut leestijd

In de nieuwe commercial van Turkish Airlines nemen Kobe Bryant en Lionel Messi het opnieuw tegenelkaar op in een 'Selfie Shootout'.

Kobe Bryant is goed op weg om een comeback voor de Lakers te maken na zijn gescheurde achillespees, maar maakte deze week al een sterke terugkeer in de virale video wereld. In de nieuwe commercial van Turkish Airlines neemt Bryant het opnieuw op tegen de voetbal superster Lionel Messi.

Deze keer nemen ze het tegen elkaar op in een 'Selfie Shootout', waarin ze proberen elkaar te overtreffen met 'selfies' over de hele wereld. Zo laat Kobe Bryant zich onder andere door een leeuw likken in Afrika en zien we de sterspeler van FC Barcelona een zelfportret maken tijdens het duiken op de Malediven.

Andere bestemmingen die in de commercial voorkomen zijn onder andere Moskou, Beijing, de Kilimanjaro, Kaapstad, Los Angeles en Istanbul. Uiteraard allemaal bestemmingen waarop je kunt vliegen met Turkish Airlines.

Deze commercial is een vervolg op de commercial die Turkish Airlines vorig jaar publiceerde, waarin Bryant en Messi in een vliegtuig streden om de aandacht van een jonge fan (zie onder). Deze video ging super viraal, met meer dan 21 miljoen views in de eerste vier dagen, en inmiddels meer dan 105 miljoen views. De nieuwe commercial is sinds dinsdag inmiddels ruim 23 miljoen keer bekeken.

Top reizen naar Kish

Meer blogs over Kish

Beoordelingen van Kish

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.